![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu mama ?? :)
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|||
|
|||
![]()
Bine:).
Atunci"dumneavoastra"sa fiti. |
|
||||
|
||||
![]()
Da. M-a ajutat si tata putin,dar si-a pierdut rabdarea repede. Efectiv erau prea multe...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-ai binedispus intr-un hal:)):)). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si la capacitate am scris alt subiect, aveam carcterizarea unui personaj din roman, adica baltagul, dar eu de nebuna am scris pristanda din o scrisoare pierduta... cand ies, ma intreaba tati, n-o sa uit niciodata, : ati avut baltagul, nu? eu eram asa fericita ca am scris nustiu cate pagini...ce sa ii mai zic, i-am zis "da". parca a cazut cerul pe mine...dar am luat 5,2.
|
|
|||
|
|||
![]()
sa fim seriosi... tutuieste-ma ca n-am 80 de ani...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu mai are nimeni intamplari pe la examene? inseamna ca toata lumea invata, nu ca mine...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa dea Dumnezeu sa ajungeti si varsta asta!:)
|
|
||||
|
||||
![]()
La facultate in anul I dar mai ales la liceu... telefonul mobil a facut minuni. Intram pe net cu PocketPC-ul si gaseam orice :))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|