![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e usoara calea aceasta de urmat!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si contul cu nume de goa'uld mi l-au banat...
HALLOWED ARE THE ORI Last edited by Prior of ORI; 10.06.2011 at 14:35:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Succes
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum cu celălat cont nu am intrat în discuții despre religie, ci am făcut niște afirmații bazate pe cunoștiințe de bază din biologie. Și am fost serios până la un anumit moment...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce e diferita lumea fantastica stargate cu cea a bibliei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Binele este insusi D-zeu, Satana este raul absolut, Cand comiti o fapta buna acea fapta este buna, pentru ca nu iti provoaca mustrari de constiinta, o fapta rea este ecavt inversul. Astea sunt notiuni elemntare , care se invata la religia din calsa a IV-a. Fara suparare,ma mir ca nu le stii |
|
|||
|
|||
![]()
Ca Dumnezeu nu s-a ghidat dupa:,,and those who are prideful and refuse to bow down,shall be laid low and made unto dust!``....?... Stargate e unul dintre serialele mele favorite!!,ca daca Il vezi pe Dumnezeu ca un goa`uld,dc nu Ii prea detectam flota de nave si n-a venit sa ne atace cum era faza ca vine Anubis sa ne distruga tocmai cand erau schimbari la SG-1? ca daca vin extraterestrii ce facem:sapam toata Antarctica sau ne rugam sa existe Dumnezu si sa ne apere,desi L-am hulit si ne-am batut joc de El cum ne-a taiat capul!! Nu e nicio asemanare intre Sci-Fi si religie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
poate nu chiar așa direct dar nici contrariul nu îl afirmă...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In caz ca nu stiai conform bibliei satana a fost creat de Dumnezeu, deci ce mai facem cu absolutul? il bagam sub pres? Dar cand Dumnezeul vechiului testament indeamna la crime o fi tot binele absolut? De ce copiii cand sunt mici nu stiu sa faca diferenta intre rau si bine? Iti spun eu, pt ca aceste notiuni se invata.Binele si raul nu se pot invata a priori. Macar fi onesta cu tine si gandeste-te ca te poti insela. Nu mai are rost sa continuam. Numai bine! |
![]() |
Tags |
suflet |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este sufletul? | Askeladd | Generalitati | 50 | 18.10.2009 23:56:07 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
Ce este sufletul | luc | Biserica Ortodoxa Romana | 20 | 07.02.2007 01:32:49 |
|