Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 15:10:58
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de EllaTheodora23 Vezi mesajul
Da, pentru ca libertatea elevilor a adus doar lucruri bune pana acum! Rezultatul: dezastrul numit "Bacalaureat 2011". In mod normal, un copil de liceu ar trebui sa fie in stare sa discearna binele de rau, macar intr'o anumita masura. Dar daca nu pot, atunci asta merita! Libertatea e un privilegiu, nu un drept.
E vorba nu de cultul personalității ci de cultul personalității impostoare...

Hei tiță, liță cidtz ălou!

Last edited by vsovivi; 04.08.2011 at 15:16:55.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 15:14:19
EllaTheodora23 EllaTheodora23 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Subscriu si rog adminul sa stearga postarea mea anterioara. Prefer sa fiu pentru mihailt o ,,inselata de draci'' decat sa smintesc pe cineva. Nu e nevoie de atatea cheltuieli inutile. Adica se mareste numarul de copii in clasa, se reduc salariile profesorilor, dar se aloca bani pentru supravegheri peste supravegheri. Supravegherea video nu e suficienta?

In cazul in care aceste cartele vor fi personalizate in vreun fel, se ajunge la discriminare in invatamant. Adica accesul la o forma de instruire al ,,inselatilor de draci'', ca sa mentin etichetarea lui mihailt, adica al crestinilor care cred ca actele cu cip sunt nocive pentru mantuire, se sisteaza. Adica, mai concret, crestinii vor fi prigoniti pe fata.
Nu se ajunge la niciun fel de discriminare! E pur si simplu o metoda de centralizare si supraveghere a prezentei elevilor in scoli. O masura care se impune, dupa dezastrul de anul acesta la BAC si mai ales avand in vedere faptul ca, la ultimele generatii de absolventi, gradul de cultura generala e undeva foarte aproape de nivelul marii. Li s'a oferit libertate. S'au intins mai mult decat le e plapuma! Acum nu au decat sa mearga la scoala "obligat-fortat", vorba aia. Ca prea au luat'o in gluma!

Iar crestinii nu au de ce sa fie prigoniti! Asta nu are legatura cu credinta. Si nu va fi nimeni in masura sa refuze cardul, daca se va impune!
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 15:38:58
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Eu am făcut bine mersi școala cu ceva vreme înainte de '89 și slavă Domnului n-am avut nevoie de cartele la intrare.
Se făcea prezența, se trecea în catalog, profesorii făceau carte și erau stimați în societate, nu ca acum când sunt printre cele mai edfavorizate categorii de bugetari. Dezastrul de anul ăsta, dacă se poate numi așa, nu se datorează în nici un caz absenței cartelelor pentru intrarea în scoli, dezastrul a început (ca în atâtea alte domenii) de prin '89-'90, dacă nu chiar de prin '45.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 15:40:18
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Lasand la o parte subiectul topicului,cam in cate tari din Europa sunt implementate cartele sa se intre in scoala?
Nu stiu,dar erau neaparat necesare la noi?
Adica tara e saraca,nu sunt bani la buget sa se dea salarii decente la profesori,la invatatori,la medici,alocatii pentru copii,da sunt bani sa se faca asa ceva,de cine stie cate sute de milioane de euro costa.
Acusi auzim ca "UE a cerut sa se implementeze asa ceva",ceea ce sincer eu nu cred.
Dracii ii inseala pe unii sa conduca asa tara.
Vechi 04.08.2011, 15:41:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de EllaTheodora23 Vezi mesajul
Nu se ajunge la niciun fel de discriminare! E pur si simplu o metoda de centralizare si supraveghere a prezentei elevilor in scoli. O masura care se impune, dupa dezastrul de anul acesta la BAC si mai ales avand in vedere faptul ca, la ultimele generatii de absolventi, gradul de cultura generala e undeva foarte aproape de nivelul marii. Li s'a oferit libertate. S'au intins mai mult decat le e plapuma! Acum nu au decat sa mearga la scoala "obligat-fortat", vorba aia. Ca prea au luat'o in gluma!

Iar crestinii nu au de ce sa fie prigoniti! Asta nu are legatura cu credinta. Si nu va fi nimeni in masura sa refuze cardul, daca se va impune!
Hei tiță liță cidtz ălou!

Last edited by vsovivi; 04.08.2011 at 15:44:45.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 15:42:27
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Eu am făcut bine mersi școala cu ceva vreme înainte de '89 și slavă Domnului n-am avut nevoie de cartele la intrare.
Se făcea prezența, se trecea în catalog, profesorii făceau carte și erau stimați în societate, nu ca acum când sunt printre cele mai edfavorizate categorii de bugetari. Dezastrul de anul ăsta, dacă se poate numi așa, nu se datorează în nici un caz absenței cartelelor pentru intrarea în scoli, dezastrul a început (ca în atâtea alte domenii) de prin '89-'90, dacă nu chiar de prin '45.
Da mai frate,da atunci un invatator nu era mai prost platit decat un vanzator part-time,cum se intampla acum.
Poate si aci trebuie cautate cauzele dezastrului de la BAC din Romania de anul acesta.
Cand pe unii sus-pusi de conduc acum Romania ii inseala dracii sa batjocoreasca profesorii,sa zica nu e nevoie de profesori,ca te duci pe inet si cauti si vezi ce e,ce sa te mai miri?
Vechi 04.08.2011, 15:43:29
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Tocmai, că eu nu mă mir.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 16:09:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Binenteles ca e o metoda "cool" de a risipi banul public, pentru ca cine garanteaza ca respectivul da cu cartela si nu un coleg de al lui?

Pentru a fi cat de cat functional, binenteles ca vor trebui sa puna la cititoare si camere video care sa vada cine a dat cu cartela + cineva care sa verifice periodic inregistrarile, etc..

Si n-are nici o legatura cu performanta intelectuala, poti sa vii la scoala si tot prost sa ramai daca desconsideri invatatul, si asta e problema cea mai grava si nu se corecteaza cu cartela.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 16:12:38
Banned

Implicit

Hei tiță liță chidț ălou!!!
Reply With Quote
Vechi 04.08.2011, 16:12:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Eu cred ca in viitor prin toate incercarile acestea de monitorizare vom deveni niste "roboti". Comportamentul unui copil prin monitorizare poate fi fortat astfel incat sa nu mai vorbim de libertate- ori aspectul moral in fata lui Dumnezeu implica lbertatea.
Pai faptul ca exista o lege care iti zice ca faci puscarie daca furi, iti rapeste libertatea sa nu furi sau chiar pe cea de a fura?

Sigur ca poti fura in continuare, dar suporti consecintele.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O problema legata de pasapoartele electronice Laura19 Generalitati 221 18.06.2016 23:13:06
Buletine electronice in Germania bmd Stiri, actualitati, anunturi 73 27.07.2011 18:22:23
2011 - carti de identitate electronice pt romani podolski_2 Stiri, actualitati, anunturi 35 04.12.2010 13:17:26
Carti de identitate electronice Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 28 11.07.2010 17:30:37