![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul in care aceste cartele vor fi personalizate in vreun fel, se ajunge la discriminare in invatamant. Adica accesul la o forma de instruire al ,,inselatilor de draci'', ca sa mentin etichetarea lui mihailt, adica al crestinilor care cred ca actele cu cip sunt nocive pentru mantuire, se sisteaza. Adica, mai concret, crestinii vor fi prigoniti pe fata. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca in viitor prin toate incercarile acestea de monitorizare vom deveni niste "roboti". Comportamentul unui copil prin monitorizare poate fi fortat astfel incat sa nu mai vorbim de libertate- ori aspectul moral in fata lui Dumnezeu implica lbertatea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=13418 |
|
|||
|
|||
![]()
Da, pentru ca libertatea elevilor a adus doar lucruri bune pana acum! Rezultatul: dezastrul numit "Bacalaureat 2011". In mod normal, un copil de liceu ar trebui sa fie in stare sa discearna binele de rau, macar intr'o anumita masura. Dar daca nu pot, atunci asta merita! Libertatea e un privilegiu, nu un drept.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hei tiță, liță cidtz ălou! Last edited by vsovivi; 04.08.2011 at 15:16:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Dezastrul numit "Bacalaureat 2011" se înscrie în categoria dezastrelor programate, (ghici de cine si în ce scop) si aprobate de oameni "cumsecade". 3. Pentru a convinge de necesitatea introducerii si amplificarii unui sistem de supraveghere este nevoie de situatii dezastruoase, care nu de la elevi se trag, ci aparent de la cei responsabili cu organizarea învatamîntului (de fapt, câta putere decizionala au acestia?!) dar, în primul rând, de la cei care lanseaza tot felul de schimbari în rau (lucru evident) si care o fac în scopul idiotizarii maselor, pentru ca acestea sa fie mai usor de supus în noua ordine mondiala ultratehnicizata, fiind vorba de un sistem totalitar, de tip sclavagist, în care cea mai înalta dintre libertati - cea spirituala - va fi încalcata, silind oamenii sa se închine "urîciunii pustiirii", adica antihristului. 4. În mod normal, chiar si un copil mai mic ar trebui sa afle despre Bine (Dumnezeu) si rau (vrajmasul sub diverse forme de manifestare). Chestiune de educatie în familie, dar se pare ca scoala, asa cum este ea (dez)organizata acum, nu face decât sa strice ceea ce cândva numeam "cei 7 ani de acasa". Carentele actualului sistem de învatamînt nu vor putea fi remediate printr-un sistem de supraveghere. Trebuie mers la adevaratele cauze. 5. Libertatea este un dar de la Dumnezeu si nu are dreptul nimeni sa o ia nimanui. Daca s-a ajuns la astfel de anomalii, acestea nu-si au cauza în lipsa metodelor de control a persoanelor, ci în alte lipsuri, cum ar fi, de exemplu, dispretul fata de om, dispret care provine în mare masura de la aberatia (= tîmpenia) evolutionista. Acolo trebuie lucrat, la conceptia omului despre om si adevarata sa valoare. Acum se vad rezultatele patrunderii credintei de tip evolutionist în toate sectoarele vietii. De la gândirea cea proasta vin rezultatele catastrofale, (tot asa precum pestele de la cap se-mpute) si nu de la absenta cartelelor electronice în scoli si oriunde. Trebuie trezita constiinta omului de la cea mai frageda vîrsta. Copiilor trebuie sa li se explice necesitatea mersului la scoala, (în masura în care aceasta mai merita numele de "scoala"), si despre rostul învatatului, care cu siguranta nu este acela de a vîna - prin orice fel de mijloace - note bune si diplome. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca poti fura in continuare, dar suporti consecintele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar crestinii nu au de ce sa fie prigoniti! Asta nu are legatura cu credinta. Si nu va fi nimeni in masura sa refuze cardul, daca se va impune! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am făcut bine mersi școala cu ceva vreme înainte de '89 și slavă Domnului n-am avut nevoie de cartele la intrare.
Se făcea prezența, se trecea în catalog, profesorii făceau carte și erau stimați în societate, nu ca acum când sunt printre cele mai edfavorizate categorii de bugetari. Dezastrul de anul ăsta, dacă se poate numi așa, nu se datorează în nici un caz absenței cartelelor pentru intrarea în scoli, dezastrul a început (ca în atâtea alte domenii) de prin '89-'90, dacă nu chiar de prin '45.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate si aci trebuie cautate cauzele dezastrului de la BAC din Romania de anul acesta. Cand pe unii sus-pusi de conduc acum Romania ii inseala dracii sa batjocoreasca profesorii,sa zica nu e nevoie de profesori,ca te duci pe inet si cauti si vezi ce e,ce sa te mai miri?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 18.06.2016 23:13:06 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 13:17:26 |
Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 17:30:37 |
|