![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa le tii partea in numele dreptului de a alege e o chestie bolnava. Parerea mea. La fel de bine cand ar veni mama ta la tine sa se planga ca nu stiu care a injurat-o si a zis ca e .... sa-i zici ca are si ala dreptul la o parere, ca asta inseamna sa fii liber. Bleah. Citat:
In cel mai fericit caz, oamenii aia au prea mult timp liber - dezavantajul societatii moderne pentru cei care nu stiu ce sa faca cu el. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i o religie, e doar o denumire.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca defulezi unde nu trebuie. Nu cred ca cineva de pe acest forum poarta vina pentru ca favoritii tai nu mai vin in RO. Trupa cu pricina e incadrata la NSBM. Deci un motiv in plus pentru a fi interzisa poate si de autoritati. Banuiesc ca n-ai vrea sa-ti vezi favoritii incatusati? Oricum, revenind la subiect.: granitele sunt deschise, deci poti oricand sa dai o fuga pana in Suedia.
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i vorba că nu vin, de venit vin. M-a cam mirat însă modul de exprimare al celor care au început să amenințe cu moartea și bătaia (și se dădeau creștini). N-am venit aici să mă plâng fiindcă Marduk oricum or să concerteze în București. Citește răspunsurile mele anterioare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiecare sa faca ce vrea. Daca iei de la fiecare om ce-i bun poti sa zici ca ai realizat ceva. Daca iti place NSBM, asculta NSBM. Daca o sa iti asculti constiinta la un moment dat te vei intoarce. Trebuie doar sa te privesti in suflet. EX-14/88, Acum: Doamne ajuta!
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
Arata ca o ratza, macaia ca o ratza..
|
|
|||
|
|||
![]()
Yup, mă pot deghiza și eu în rață și să măcăi, dar asta nu înseamnă că-s rață.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar am citit partial acel articol dat de tine. Iar acolo scrie : "Marduk aveau curaj sa mearga intr-o tara musulmana si sa urle acolo : ” Sa-l sodomizam pe Mohamed, sa facem si sa dregem cu Allah ” ?! Aveau curaj sa insulte islamul ?!" "Aveau curaj Marduk sa insulte IUDAISMUL?! Sa spuna pe albumele lor : ” Sa-l sodomizam pe Moise, sa facem ceva pe intreaga credinta IUDAICA, sa dam foc Talmudului si Thorei ”" Si , aici , le dau dreptate celor care au scris articolul. Pentru ca , daca cei de la marduk ar face un concert intr-o tara islamica in care sa-l insulte pe mahomed/allah ar fi torturati+omorati in mod urgent. Iar daca cei da la marduk s-ar duce in israel si ar face un concert in care sa aduca vorbe urate la adresa lui Moise si Thorei , ar fi ingropati in procese judecatoresti si datorii imense (ca sa nu mai adaug si anii multi la puscarie). Iar oficialii acestor tari (islamice si Israel) tin mai mult la populatie , traditie, si religie decat la "drepturi" ...ca sa nu mai adaug ca aceste tari o duc mult mai bine , chiar mai bine decat norvegia sau suedia(exp Emiratele arabe/arabia saudita/turcia). In concluzie , ar trebui sa te mai gandesti in ceea ce priveste "drepturile" concertelor sataniste in Romania si celalte tari predominant crestine. (eu , sincer , n-am vazut vreun blasfemiator cu mainile taiate de catre crestini) |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca biologic nu, dar in acest caz creerul.. :)
|
![]() |
Tags |
concert marduk |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Corneliu Zelea Codreanu 13 septembrie 111 ani de la naștere | colaps | Generalitati | 61 | 17.10.2017 16:00:44 |
10 ani de la actul terorist din 11 septembrie | Yasmina | Generalitati | 53 | 17.09.2011 20:46:50 |
Tabară Națională Studențească “ Pr. Teofil Părăian” etapa a II-a 19-26 septembrie | andruca | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 24.08.2011 10:01:30 |
2 septembrie- Ziua trecerii la cele vesnice a parintelui Serafim Rose | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 06.09.2010 16:36:18 |
Muntele Athos 18 septembrie microbuz 0745395777 | vivaturism | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.08.2008 09:58:41 |
|