![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Când sufletul se umple / De adâncă amărăciune , / Eu cad îngenunchiat / În sfântă rugăciune . / Nu știu să zic prea multe , / Dar sufletul se-nchină, / Și inima , și trupul / Cu-adânc oftat suspină. / E drept , m-a prins păcatul / În ale sale mreji , / Și nu-mi găsesc alinul / Umblând pe căi pribegi . / De aceea vin la Tine / Rugându-Te fierbinte , / Să-mi ierți nesăbuința , / Să fiu ca înainte. / Coboară pacea Ta adâncă / În inima mea frântă , / Să piară de la mine / Acei ce mă-spăimântă . / Căci vreau numai cu Tine / De-a pururi să rămân, / În sfânta rugăciune , / Acum și-n veci , Amin !+
|
||||
|
||||
![]()
Prin bunavointa unui crestin , in urma cu ceva timp , am primit in dar peste 26 de carti de suflet , o adevarata comoara daruita de Dumnezeu , caci El lucreaza neancetat pentru oameni , prin oameni , si nimic nu este intamplator ! Una din cartile primite , se intituleaza "Marturisitorul prigonit ", scrisa de Parintele Gheorghe Calciu , din care redau un mic fragment pentru acest thread :"Prietene , ne leaga aceasta infinita iubire a lui Hristos , ne leaga organic credinta in El . Ne leaga prietenia noastra comuna , caci toti oamenii suntem prietenii lui Hristos . Nu te teme tinere , sa te afirmi ca prieten a Lui .Nu te teme sa respingi o ideologie ateista , care urmareste sa-ti anuleze sufletul ca entitate metafizica , sau macar sa ti-l schilodeasca . Nu te teme sa afirmi ca neamul nostru este dintru inceputurile lui crestin si ortodox , ca doazeci de ani de ateism impus si propaganda anticrestina nu-i pot opri aspiratia spre absolut . Crede si iubeste ! Credinta te face liber , iubirea te uneste . Vei fi liber in unirea cu Iisus Hristos si vei ramane in dragostea Lui . Iata cat de sus ai ajuns , prietene , incat esti acum prietenul lui Hristos ! Pentru aceasta te iubesc, tinere ; pentru aceasta cred in tine . " O carte de suflet , scrisa din suflet , pentru suflet . Aproape 400 de pagini , ce nu te lasa sa respiri , decat in Hristos ! SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU , SLAVA TIE !+
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
Rugaciune | dianaparis | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 25.02.2010 19:18:10 |
Rugaciune | anirod | Umanitare | 3 | 05.05.2009 14:25:12 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
Rugaciune | jenica | Rugaciuni | 16 | 07.11.2007 19:55:02 |
|