![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am ramas impresionat cand am vazut-o rugandu-se, cu atat mai mult cu cat era ultimul lucru la care ma asteptam din partea ei. Nu m-am gandit niciodata ca ar fi capabila de fervoare religioasa, eu o vedeam aproape in fiecare zi si aveam despre ea parerea ca e o cautatoare mai degraba de viata comoda si lipsita de griji decat de contemplatie.
Ei bine, m-am inselat! am vazut-o rugandu-se, si de pe chipul ei frumos se desprindea pacea interioara. Atunci mi s-a parut inca si mai frumoasa decat pana atunci. De o feminitate aproape perfecta. Am undeva fotografia ei, surprinsa chiar la ceasul cand se ruga. Maine am sa o gasesc si am sa v-o arat si voua.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 25.12.2012 at 02:47:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Uitati-va: nu-i asa ca e minunata ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu era nici locul si nici perioada bine aleasa de dumneata !
Te rog sa ma scuzi , dar iti bati joc de noi ortodocsii . Erau destule threaduri cu "neseriozitati " la Generalitati , unde puteai sa postezi astfel de blasfemii . In general imi plac mult animalele , dar de data asta postarea dumitale este mai mult decat rusinoasa si hulitoare . Nu ma asteptam din partea dvs. !
|
||||
|
||||
![]()
Te plictisesti rău printre frantujii apostati doctore?
|
|||
|
|||
![]()
Tiii, ce ,,rugaciune'' ,,exemplara''!
Last edited by antoniap; 26.12.2012 at 01:08:46. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei as,a fost poate o scapare...si eu cate vreau sa postez pe forum,noroc ca nu am timp si cand imi fac timp realizez ca nu mai era important.
Poza este superba iar titlul este jucaus,glumet. Daca il rugati pe Mihnea poate o va muta la"lucruri frumoase in imagini". Oricum,este foarte frumoasa,multumim!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mergeti si va cautati, domnule. S-ar parea ca suferiti de o afectiune serioasa, fie psihica, fie spirituala (daca nu cumva din amandoua). Prea va luati in serios. Nu, nu e seriozitatea neamtului: e seriozitatea nebunului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorba lui Dragos : "Te plictisesti rău printre frantujii apostati doctore?"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei bine, iti zic eu că o faci. Și e păcat, chiar și pentru papistasi.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
Rugaciune | dianaparis | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 25.02.2010 19:18:10 |
Rugaciune | anirod | Umanitare | 3 | 05.05.2009 14:25:12 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
Rugaciune | jenica | Rugaciuni | 16 | 07.11.2007 19:55:02 |
|