![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
bai cat am mai ris de postarile care le-ati facut pe primele doua pagini :)))) de asta imi place mie de voi...stiti ca ne aflam in vremuri tulburi dar cu toate astea aveti in voi simtul umorului !
"Nu!gloria iubirii nu este îmbuibarea, Ospețe de săruturi, orgii de-mbrățișări, Ci dorul lung și taina-mpletită cu-așteptarea Sunt duhul ei pe-o lume de vane desfătări. Prin înfrînări și chinuri asceții-ating extazul..." Vasile Voiculescu, Sonetul CLXXI http://blogulugicu.blogspot.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de parere ca oricare ar fi motivele reale, trebuie sa apreciem onestitatea Papei Benedict al XVI-lea, faptul ca pune constiinta sa (fata de Dumnezeu, fata de semeni... ) mai presus de orice.
Intr-adevar acesta atitudine este cu adevarat patristica. Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si directorul observatorului Vaticanului nu e subordonatul lui Benedict?
Adica subordonatii lui Benedict au voie sa spuna orice prostii? Si mai e ceva. Sa nu uitam si chestia aia cand papa Benedict a cerut infiintarea unei Autoritati politice mondiale pentru a gestiona criza economica, cu alte cuvinte un fel de guvern mondial. Sunt de acord ca si Papa Ioan Paul 2 a facut prostii si greseli. Totusi nu i se poate nega rolul pe care l-a avut in caderea comunismului. Nu fac apologia lui Ioan Paul, departe de mine asa ceva. Insa Benedict, mie personal, repet e o parere personala, mi s-a parut un papa sub orice critica de slab. Din toate punctele de vedere. |
|
||||
|
||||
![]()
da, si a zis ca Bisericile Ortodoxe sunt biserici paralele cu Biserica Catolica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.02.2013 at 11:42:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru lobby draga Ioana daca ai auzit de asa ceva ...daca nu deschide un dictionar. Noi nu colaboram nici cu fratii ortodoxiei. De parca am fi buricul pamantului. Trebuie...repet:Trebuie sa te intelegi cu toti, draga mea crestina ortodoxa , si cu un catolic , si cu musulmani, budisti...doar esti crestin declarat. |
|
||||
|
||||
![]()
Înțelesul e una, colaborarea e alta.
Să "colaborezi" ca să ... ce?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai insista, poate iti va raspunde. Last edited by ioanna; 12.02.2013 at 12:09:11. |
|