![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru lobby draga Ioana daca ai auzit de asa ceva ...daca nu deschide un dictionar. Noi nu colaboram nici cu fratii ortodoxiei. De parca am fi buricul pamantului. Trebuie...repet:Trebuie sa te intelegi cu toti, draga mea crestina ortodoxa , si cu un catolic , si cu musulmani, budisti...doar esti crestin declarat. |
|
||||
|
||||
![]()
Înțelesul e una, colaborarea e alta.
Să "colaborezi" ca să ... ce?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai insista, poate iti va raspunde. Last edited by ioanna; 12.02.2013 at 12:09:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place tare anecdota aia mai veche...
Se zice ca in Polonia anului 1940, pe strazile unui oras, la vreme de noapte, un neamt hitlerist fugarea un polonez din Rezistenta. Fug ei ce fug si la un moment dat, neamtul il incolteste pe polonez. Baga glont pe teava, cu gand sa-l lichideze pe bietul polonez. Cand, pogoara asupra-i o lumina puternica si o voce grava, de o nesfarsita bunatate ii spune neamtului: "Fiule, nu-l ucide! Acest om va fi Papa!" La care neamtul surprins, tremurand, priveste in sus si intreaba: "Si eu?". "SI TU!" raspunde Vocea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce inseamna SDA dar stiu ca adventii mai au o sansa. Viitorul papa va fi pus in conducere deabia peste 6 zile...
|
|