Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2013, 11:40:00
marcelcluj marcelcluj is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
N-am nimic impotriva sa-si invite catolicii romani pe papa lor, insa noi,ortodocsii, de ce sa o facem? Sa-l auzim pe Benedict cum ne spune cate lipsuri are Biserica Ortodoxa, cum spunea in 2007? :) Poate sa zica de la Vatican. Eu zic sa-l lasam pe Papa Benedict si pe succesorul sau sa-si pastoreasca propria turma, ca-s destul de ocupati cu ei si problemele lor, iar noi sa ne vedem de-ale noastre.

Pentru lobby draga Ioana daca ai auzit de asa ceva ...daca nu deschide un dictionar. Noi nu colaboram nici cu fratii ortodoxiei. De parca am fi buricul pamantului. Trebuie...repet:Trebuie sa te intelegi cu toti, draga mea crestina ortodoxa , si cu un catolic , si cu musulmani, budisti...doar esti crestin declarat.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 11:50:29
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Înțelesul e una, colaborarea e alta.
Să "colaborezi" ca să ... ce?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 11:55:08
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marcelcluj Vezi mesajul
Pentru lobby draga Ioana daca ai auzit de asa ceva ...daca nu deschide un dictionar.
N-am auzit de cuvantul asta in viata mea, sunt mai de la tara, dar poate imi explici tu, dupa ce deschizi dictionarul, ce lobby poate sa faca Papa, in ce fel poate sa ajute tara asta (nu doar minoritatea catolica), sa pricep de ce insisti ca ortodocsii sa-l cheme. Crezi ca e nevoie sa vina Papa ca eu sa ma inteleg cu vecinu de la 3, care-i greco-catolic? Cheama-l tu, daca esti atat de amator de vizite papale. Chiar nu ma opun sa-l cheme credinciosii catolici, doar e papa lor. Spune-ne Marcele, intram in Schengen de vine Papa? :)
Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Să "colaborezi" ca să ... ce?
mai insista, poate iti va raspunde.

Last edited by ioanna; 12.02.2013 at 12:09:11.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2013, 12:26:58
PaterFamilias PaterFamilias is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.08.2011
Implicit Apropo de papi...

Mie imi place tare anecdota aia mai veche...
Se zice ca in Polonia anului 1940, pe strazile unui oras, la vreme de noapte, un neamt hitlerist fugarea un polonez din Rezistenta. Fug ei ce fug si la un moment dat, neamtul il incolteste pe polonez. Baga glont pe teava, cu gand sa-l lichideze pe bietul polonez. Cand, pogoara asupra-i o lumina puternica si o voce grava, de o nesfarsita bunatate ii spune neamtului: "Fiule, nu-l ucide! Acest om va fi Papa!" La care neamtul surprins, tremurand, priveste in sus si intreaba: "Si eu?". "SI TU!" raspunde Vocea.
Reply With Quote
Vechi 13.03.2013, 23:56:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PaterFamilias Vezi mesajul
Mie imi place tare anecdota aia mai veche...
Se zice ca in Polonia anului 1940, pe strazile unui oras, la vreme de noapte, un neamt hitlerist fugarea un polonez din Rezistenta. Fug ei ce fug si la un moment dat, neamtul il incolteste pe polonez. Baga glont pe teava, cu gand sa-l lichideze pe bietul polonez. Cand, pogoara asupra-i o lumina puternica si o voce grava, de o nesfarsita bunatate ii spune neamtului: "Fiule, nu-l ucide! Acest om va fi Papa!" La care neamtul surprins, tremurand, priveste in sus si intreaba: "Si eu?". "SI TU!" raspunde Vocea.
Sper sa nu avem vreo surpriza cu al doilea neamt care era prin preajma si care la sfarsitul razboiului a fugit in Argentina.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2013, 07:51:18
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Nu stiu ce inseamna SDA dar stiu ca adventii mai au o sansa. Viitorul papa va fi pus in conducere deabia peste 6 zile...
Reply With Quote
Răspunde