Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2015, 18:40:01
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de cristi190 Vezi mesajul
Eu fiind un om care doreste sa afle cat mai multe, am inceput sa ma documentez de ocultism, magie ,etc.
... nu ai habar de crestinism...dar iti doresti sa afli cat mai multe din ocultism?

Citat:
Dupa cum stiti si voi, am postat un topic in care va ceream sa ma jutati sa ma reintorc la credinta, dar nu prea m-a ajutat.
Da,altii sunt de vina ca mergi la vrajitoare.

Citat:
Chiar nu stiu ce sa fac, ma simt ca si cum as fi pe muchie de cutit, parca dau mai multa crezare acelui site decat crestinismului...dar nu am deloc idee de ce. Ce sfaturi imi puteti da?
Vechi 19.10.2015, 18:43:24
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Am o nelamurire: de ce religiile antice au disparut? Mai ales din Egiptul Antic?
Nu mai plange, caci necuratul cauta sa recupereze terenul pierdut si reuseste, din pacate. Credinta in zei era o falsa credinta, iar in trecut oamenii cautau cu adevarat intelepciunea. Elitele il cautau pe Dumnezeu, caci se convingeau ca El este Calea, Adevarul si Viata si marturiseau si altora. Sfintii Ierahi Vasile , Grigore si Ioan erau personalitati remarcabile care ar fi excelat in orice domeniu. Insa ei l-au ales pe Hristos. Sfanta Ecaterina s-ar fi putut casatori cu cel mai bogat si mai frumos baiat ( fara vrajile babei Omida). Insa ea L-a preferat pe Hristos si a primit mucenicia pentru alegerea ei. Iti dai seama ca acesti oameni nu aveau mintea in chiloti si nici in sacii cu bani. Ei stiau ca mantuirea este singura comoara pentru care merita sa iti dai viata daca e cazul.

Sfanta Elisabeta a Rusiei s-a convertit la ortodoxie si a primit mucenicia pentru credinta ei.

http://www.crestinortodox.ro/sfinti/...vna-73093.html
Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 19:03:14
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Am discutat cu multi din acel cult care mi-au recunoscut ca vrajile le-au functionat si ca acest cult nu este expus public deoarece "cei de sus" nu-si doresc ca oamenii de rand sa aiba putere(spirituala). Multi dintre ei chiar au evocat demoni si acestia i-au ajutat(cu sfaturi,preziceri,etc.)
Flash news:

Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 19:46:58
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Am pus aceasta intrebare cu un scop, sa vi-l si spun. Eu fiind un om care doreste sa afle cat mai multe, am inceput sa ma documentez de ocultism, magie ,etc. Si am ajuns pe un site(nu dau nume) pe care scria ca(,)crestinismul/islamul,etc. sunt programe de indepartare a oamenilor de rand de la adevarata cunostinta spirituala, incluzand magia, vrajitoria, etc.
Dupa cum stiti si voi, am postat un topic in care va ceream sa ma jutati sa ma reintorc la credinta, dar nu prea m-a ajutat. Si incet, incet am inceput sa citesc de pe acel site si m-au fascinat toate lucrurile scrise acolo: cu magia pot face orice vrei cu viata ta, ti-o poti imbunatati, demonii nu sunt in realitate asa cum sunt descrisi de religie, ci sunt Zeii egipteni din antichitate care ajutau omul cu cunoasterile spirituale.
Am discutat cu multi din acel cult care mi-au recunoscut ca vrajile le-au functionat si ca acest cult nu este expus public deoarece "cei de sus" nu-si doresc ca oamenii de rand sa aiba putere(spirituala). Multi dintre ei chiar au evocat demoni si acestia i-au ajutat(cu sfaturi,preziceri,etc.)
Voi ce credeti? In momentul asta efectiv nu mai stiu ce sa mai cred...eu am incercat sa le expun teologia crestina, dar mi-au spus ca si ei au fost crestini si s-au saturat sa se roage unui zeu care nu le da atentie, si au spus ca daca ma indoiesc de ce scrie pe acel site sa incerc sa fac pasii de acolo si le voi da dreptate.
Chiar nu stiu ce sa fac, ma simt ca si cum as fi pe muchie de cutit, parca dau mai multa crezare acelui site decat crestinismului...dar nu am deloc idee de ce. Ce sfaturi imi puteti da?
Ideea asta a aparut in sec XIX atunci cand una a scris niste carti pretinzand ca aduce la lumina vechea religie in care sarpele ii ajuta pe oameni sa se destepte. Si au fost si probabil mai sunt o gramada de oameni care casca gura si-si pierd timpul cu prostii sperand sa se ilumineze.

Daca te uiti la filmul de mare succes printre prosti Zeitgeist, e o filmare cu unul acolo care vorbeste - un indian pe care teozofii il pregatisera sa fie prezentat ca noul mesia. Numai ca omul s-a sucit si se pare ca-i ilumineaza ( sau i-a iluminat ca o fi murit :) ) pe oameni pe cont propriu.

https://www.youtube.com/watch?featur...JISEATisI#t=31

Sincer nu cred ca te-ar fi contactat cineva. Probabil ai citit tu chestia asta cu zeul nedrept si cu sarpele binevoitor pe undeva, si cum poti sa dobandesti cunoasterea aia adevarata si ai venit aici sa ne sacai.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 19:52:04
cristi190 cristi190 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.02.2015
Religia: Alta confesiune
Implicit

[quote=flying;603111]
Da,altii sunt de vina ca mergi la vrajitoare.

De unde ai tras tu concluzia ca merg la vrajitoare?
Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 19:52:48
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ideea asta a aparut in sec XIX atunci cand una a scris niste carti pretinzand ca aduce la lumina vechea religie in care sarpele ii ajuta pe oameni sa se destepte. Si au fost si probabil mai sunt o gramada de oameni care casca gura si-si pierd timpul cu prostii sperand sa se ilumineze.

Daca te uiti la filmul de mare succes printre prosti Zeitgeist, e o filmare cu unul acolo care vorbeste - un indian pe care teozofii il pregatisera sa fie prezentat ca noul mesia. Numai ca omul s-a sucit si se pare ca-i ilumineaza ( sau i-a iluminat ca o fi murit :) ) pe oameni pe cont propriu.

https://www.youtube.com/watch?featur...JISEATisI#t=31

Sincer nu cred ca te-ar fi contactat cineva. Probabil ai citit tu chestia asta cu zeul nedrept si cu sarpele binevoitor pe undeva, si cum poti sa dobandesti cunoasterea aia adevarata si ai venit aici sa ne sacai.
Cine sa ma contacteze? Unde am spus eu asa ceva? As face public site-ul si forumul dar nu am voie, se considera reclama.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 19:55:27
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Cine sa ma contacteze? Unde am spus eu asa ceva? As face public site-ul si forumul dar nu am voie, se considera reclama.
Pai de ce sa le faci publice, crezi ca suntem interesati ? Ce avantaj mai ai avea daca ne desteptam toti ? Tine-le pentru tine.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 19:57:55
Banned

Implicit

Citat:
Pai de ce sa le faci publice, crezi ca suntem interesati ? Ce avantaj mai ai avea daca ne desteptam toti ? Tine-le pentru tine.
Mda...ce caracter demn de un adevarat crestin ai.
Reply With Quote
Vechi 19.10.2015, 20:00:13
Banned

Implicit

Citat:
Chiar iti place sa arunci totul pe seama mea? Ce avantaj as avea eu pentru ce?
Reply With Quote
Răspunde