Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.10.2007, 23:31:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
dansul daca nu devine o preocupare importanta in viata si este facut ocazional eu ma gandesc ca nu este un lucru asa de grav nu -l poti pune pe acelasi nivel cu uciderea sau ura de semeni sau alte pacate grele
eu stiu ca la nunta mea s-a dansat nu s-a imbatat nimeni dar s-a dansat si m-am spovedit si nu mi-a dat nici un canon nu pt ca nu as fi meritat si nici pt ca este un preot indulgent
Dansul poate sa devina chiar si o preocupare permanenta, o profesie in sine. Baletul, dansul sportiv, artistic nu cred si nici nu au cum sa constituie un pacat. Ele exprima stari ale sufletului, armonie, pe un fond muzical bine structurat, constituie un tot unitar , placut ce nu tulbura nici mintea, nici sufletul , nici trupul, ci din potriva.
Reply With Quote
Vechi 26.10.2007, 03:18:14
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Si sa te ghiftuiesti cu mancare e tot pacat...asadar ce e cu dreapta masura si bun simt...nu cred ca afecteaza...daca bineinteles ai si mintea curata. Altfel si dansul unui copil nevinovat ar putea sa trezeasca ganduri necurate unui individ cu mintea intinata.

IAr cei care vor sa ajunga pe o cale mai scurta, dar mai anevoioasa in Rai sa faca ce li se potriveste adica dans mai putin sau deloc. D-zeu a creat pe fiecare diferit: diferite daruri, diferite haruri: unul care crede ca dansul este pacat si ii agita mintea si sufletul...sa nu o faca, unul care considera ca dansul il binedispune (pozitiv) atunci sa danseze cu masura cu conditia sa nu sminteasca si pe altul si asa mai departe...
Eh, ma iertati...iti buna de gura la sfaturi pentru altii dar cand e vorba de mine...ioc. Rugati-va si pt mine
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
salut Upgrader96 Generalitati 15 13.06.2009 14:28:04
salut ana09 Generalitati 0 09.10.2008 11:17:19
salut psaltmarian Preotia (Hirotonia) 2 13.05.2008 15:17:00
salut:) pavel92 Generalitati 1 26.10.2007 16:18:43