![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia este alta: -femeile care nu au bagat foarfeca in par trebuie sa se acopere cu val cand proorocesc sau se roaga pentru ca ingerii si unii sa nu creada ca este vre-un obicei prin care femeile nu poarta semn de cinstire a capului lor, adica a barbatului lor. -femeile care au bagat foarfeca sau cum se spune, s-au cuafat, nu trebuie sa-shi puna nici un val si nimic cand se roaga. -barbatzii nu trebuie sa-shi acopere capul cand proorocesc sau se roaga dar nu inseamna ca nu pot sa shi-l acopere, nu au nici o obligatzie, in schimb: -nu trebuie lasat sa se intzeleaga ca avem ca si creshtini ortodocshi obiceiul ca femeile sa se roage cu capul descoperit, in cazul in care cuiva i se pune pata si ne gaseshte pricina, adica atunci cand ridica problema trebuieshte bine lamurit ca nu avem un obicei nou de acest fel. nu asta era de concluzionat? Asha le-ai concluzionat :dontgetit:de ne-ai cinstit multzumesc la fel si domniei tale :) ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, aici se vede cel mai clar cum piatra lepadata de zidari, pe mine m-a ca mantuit in sensul ca mi-a demonstrat cum ca femeile alea lude (care seamana cu sectantele) care purtau batic prin biserica deshi nu faceau neaparat voia lui Dumnezeu m-au adus pe mine, si pe altzii sa pricep lumina venita de la Dumnezeu, deci au fost inaintea mea in misiunea lor mantuitoare de credintza creshtin ortodoxa. :D Am dreptate domnule Iosif? parinte ca un balsam? Mie asha mi se pare... sigur ca se mai pot trage cateva concluzii, mai bine cu ajutorul lui Dumnezeu... ca altfel vin din ashtia ca mine sau ca si krabu si de te sperii ce poate sa debiteze... auzi tu doamne profesoare universitare... ce bun exemplu de urmat... krbule... si tu esti un simpatic :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai doamnelor si domisoarelor eu imi iubesc sotia si cu batic pe cap, ba o iubesc mai mult asa. Deci daca eu o iubesc ea pentru cine sa se mai gateasca in biserica? Voi pentru cine va gatiti? Pentru soti? Sau pentru lume?
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Vsovi,
atasez si punctele 1 si 2 CAPITOLUL 11 - Corinteni I Despre cuviinta cu care sa stam in Biserica si la Cina Domnului. 1. Fiti urmatori ai mei, precum si eu sunt al lui Hristos. 2. Fratilor, va laud ca in toate va aduceti aminte de mine si tineti predaniile cum vi le-am dat. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg de ce se neaga ce este scris.
De fapt inteleg. Cu totii vrem sa traim asa dupa cum ne taie capul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dar mirelat dar daca eu am fost nestiutor, trebuie sa inedemni si pe altii la asta?:):)
|
|
|||
|
|||
![]()
in general, cred ca barbatii ar trebui sa stea in banca lor si sa nu mai dea "indicatii pretioase" pe tema baticului sau a tinutei femeii in biserica.
repet ce am mai spus si cu alta ocazie, cred ca singurii in masura sa faca observatii de genul acesta sunt preotii; stiu ei mai bine daca trebuie sa spuna ceva si cui. iar "atotstiutorii" si "binevoitorii" sa isi vada de ale lor mai bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei isi justifica lipsa barbii, iar noi prezenta pantalonilor... cu dragoste frateasca jenica :rolleyes: |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 209 | 01.06.2025 21:06:29 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|