![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti dai seama ca la marimea fenomenului a putut fi vazut de citeva milioane de oameni (intimplindu-se la Moscova). Doar o singura filmare? Oricum, fenomene asemanatoare exista si sint explicate. Vezi de exemplu "gauri in nori" http://www.youtube.com/watch?v=MhJ6QkIfVwc ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare o diferenta mare intre cele doua fenomene,atat ddpdv al amplorii,cat si al
formei care parca e trasata cu creionul. Ce ai aratat tu nu mi se pare chiar atat de nefiresc,in schimb,ceea ce apare in acea filmare da,cu siguranta nu se incadreaza in sfera obisnuitului. Oricum,mie mi se pare ciudata conceptia asta:daca un anume fenomen nu este inca demonstrat stiintific,atunci el este un fals. Chiar o sa deschid un topic in care voi cauta sa postez fenomene care exista,insa nu au fost demonstrate de oamenii de stiinta. Bineinteles ca veti gasi noduri in papura si acolo,dar sunt curioasa ce explicatii veti da. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
topcat nu a sustinut ca fenomenul e fals pentru ca nu e demonstrat stiintific. Ti-a aratat ceva asemanator si care are explicatie. |
|
||||
|
||||
![]()
Da,you got a point!Am cautat si pe you tube,unde chiar si filmarea pe care am gasit-o a fost scoasa ("terms of violation").Nici eu nu inteleg de ce.
Respectiva filmarea a fost data pe unul din posturile lor,ma gandesc ca au dorit sa obtina exclusivitate. Insa,nu a fost un fals,ci un fenomen observat de multe persoane si discutat si de oameni de stiinta,care au spus ca poate fi o iluzie optica (in masa?) sau o cauza a poluarii.Insa,o explicatie certa nu au dat. Uite aici stirea de pe un alt post tv: http://www.youtube.com/watch?v=nT2jw...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: De acum crestinii vor face un cerc cand vor trece pe langa biserici? :D |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 14.10.2009 at 11:21:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnu' MOS care-i problema?
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamna lavinia sunt si eu familiar cu acele lucruri mai sus mentionate de dvs, cred ca de pe apologeticum wordpress, sau nush ce.In fine, acum mai nou apar prin media tot felul de stiri , conspiratii si declaratii care dupa parerea mea sunt menite sa creeze panica.Ce trebuie sa se implineasca se va implinii, dar sa tinem cont ca inainte ar trebui sa se intample alte chestii si/sau orori.Pana la venirea lui Anticrist, si iesirea `fiarei` din mare, sunt niste dureri mari inainte care trebuie sa vina.Inainte ca acest imperiu sa apara vor fi fel si fel de chinuri , de foamete mare si de morti.Acestea vor afecta o mare parte a planatei in rapoarte 1/4 , 1/3.Catastrofe mari se vor intampla, notabile, probabil cum nu au mai fost.Iar Antihrist nu vine pana nu apare lepadarea de credinta.Nu pot sa zic ca aceste probleme nu au inceput sa apara in glob , dar ele vor fi la o scara mare si transante.Inainte trebuie sa apara lepadarea credintei, iar din unele profetii ale sfintilor mai mult sau mai putin oficiale , se vorbeste de un razboi premergator venirii lui Antihrist, si mare necaz si suferinta dupa acest razboi(sa ne gandim la arme nucleare,arme biologice s.a.m.d, ce avem acum in lume).Deci dupa acest razboi va veni pacea , "pacea" lui Antihrist si atunci se va inscauna.Despre faptul ca el va veni pe cer e posibil, si nu exclus.Stim ca ingerii cazuti isi au locasul in vazduh.Dar se spune de asemenea despre antichrist ca e om, "omul pierzarii" deci varianta cu venirea pe nori e mai putin probabila.La inceput se zice ca o sa fie un lider politician, abia mai apoi revendicandu-se drept un dumnezeu , ba chiar dumnezeu.Va atrage cu falsitate lumea la el , parand bun dar apoi isi va da pe fata natura lui.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lucruri minunate in imagini | costel | Generalitati | 2258 | 28.09.2017 16:49:14 |
imagini haioase ... | LapetiteMoc | Generalitati | 34 | 22.10.2013 23:22:51 |
IMAGINI DI ROMA | kekodu | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 19.10.2010 13:02:29 |
Marturie cutremuratoare despre martirii din Rusia comunista | andrei_im | Intamplari adevarate | 4 | 05.02.2010 15:10:05 |
|