![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, dar daca a te folosi de un cip este un compromis, atunci si faptul ca butonam tot timpul la calculator care e plin de cipuri, si faptul ca avem carduri bancare sau telefoane mobile cu cip si antena, tot compromisuri sunt.
Daca a avea telefon mobil nu este o cadere, atunci nici un act cu cip nu e o cadere, prin simpla lui posesie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Împotrivirea nu este a tuturor sub această formă și în spatele unor astfel de "argumente", este și o împotrivire care se face față de Sistemul care va să folosească elemente de tehnologie în scopuri împotriva libertății oamenilor și anti-creștine. Să o ții mereu cu "talismanele" și cu inocența utilizării tehnologie este de la un anumit punct încolo semn de rea-credință și de obtuzitate ne-creștină. Nu oricine are o poziție nefavorabilă implantării cipurilor (pentru că despre IMPLANTAREA CIPURILOR este vorba aici) o face din motive de teama de "talismane magice", ci este și o opoziție care se face, cum am spus, față de o mentalitate totalitară a unor sisteme necreștine și anticreștine și care urmăresc în cel din urmă înrobirea oamenilor în Sistemul lor lipsit de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am senzația că se va face focul prea târziu. Asta în cazul în care se va face vreun foc. Că știm bine din istorie cum stă treaba cu vitejia și demnitatea rumânilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum facem noi această opoziție? Așa de capul nostru? Cine o conduce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Decebal,
Cu implantarea NU putem fi de acord. Findca asa cum am zis, este un grav atentat la demnitatea fiintei umane. Dar cine a zis ca urmeaza implantarea ? Cele care se pun acum sunt in scopuri medicale, din cate am inteles eu. Nu am auzit sa fi propus cineva deocamdata ca toti oamenii sa fie implantati cu cipuri. E o galagie fara fond, la momentul asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica Rusa despre GUVERNAREA ELECTRONICA, CARDUL UNIVERSAL, BIOMETRIE SI CIPURI. Pericolul unui sistem global de control totalitar al cetateanului (Război întru Cuvânt) http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ri-biometrice/ Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spune BOR nu e intotdeauna in concordanta cu viata intru Hristos ,adica sa acceptam sa avem un nr.in loc de nume prin care de la Bruxelles putem fi oricand urmariti. Acum totul e pe fata ,ori Dumnezeu tine la libertatea noastra ,El ne-a creat liberi ,ne-a dat libertate chiar si sa pacatuim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Iustin spune sa ne pregatim chiar sa si murim Sistemul totalitar e necrutator ,am citit de curand cartea "Sa nu ne razbunati " scrisa de monahul Moise . Ai duhovnic ,prin el graieste Dumnezeu si el raspunde de binecuvantarile pe care le va da fiilor lui duhovnicesti . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|