Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 16:00:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
"Nu stiu, nu ma intereseaza dar imi pare bine si e un progres ca [insereaza aici idee aleatoare]" - asta spune tot
Vorbeam despre gratiere mai nene. La aia m-am referit atunci cand am spus ca nu ma intereseaza si nu stiu daca va fi sau nu. Despre dezincriminarea abuzului in serviciu cred ca e un progres. E chiar asa de greu de priceput sau vrei sa gasesti motive de cearta cu orice pret ?
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 16:12:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Vorbeam despre gratiere mai nene. La aia m-am referit atunci cand am spus ca nu ma intereseaza si nu stiu daca va fi sau nu. Despre dezincriminarea abuzului in serviciu cred ca e un progres. E chiar asa de greu de priceput sau vrei sa gasesti motive de cearta cu orice pret ?
Nu e chiar total dezincriminat e mutat gardul mai departe.

Cat si cum sa vedem pentru ce se agita de fapt lumea - asta era discutia.
Vechi 01.02.2017, 16:44:43
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Pai batalia aia s-a terminat de mult, tu te-ai dus acolo in pielea goala doar cu ideile preconcepute ? :)

Stii cum se zice, dupa lupta, multi viteji se arata..

Da' oricum, a picat ..nu ca ala ar fi fost cel mai mare rau totusi..
Sigur că a fost de mult, însă de actualitate cred că e modul de a vedea lucrurile în politică, pe care Iuliu îl împărtășește în bună măsură cu Capsali. N-am intrat acolo în arenă, ci doar am asistat, să văd ce idei are, cum își alege țintele, cât de onest e cu adversarii, care sunt aceștia și care îi sunt prietenii. Îmi displace, spre exemplu, caricaturizarea numelui adversarului, care e un atac la imagine dincolo de argumente, sau poate mai ales în lipsa lor.
Vechi 01.02.2017, 16:57:09
Senior Member

Implicit

Citat:

Cred ca te asteptai ca pana la pranz sa fii deja pe listele pentru parlamentare doar pentru ca ai impaturit mai multe ca toti ceilalti la un loc :)
Nu m-a dat vrednicia afara din casa. M-am dus pentru ca unii din gasca in care eram atunci se duceau la astia, nu m-am dus din convingere. Acum sigur ca ar fi putut sa se simta si ei si sa ma puna presedinte in locul lui Manolescu, dar uite ca nu s-a intamplat. :)
Am fost acolo, am cascat gura o ora doua cat am impaturit nu stiu cate brosuri de alea pe care nu le-am citit nici macar eu si am plecat.

Citat:
Nu e chiar total dezincriminat e mutat gardul mai departe.

Cat si cum sa vedem pentru ce se agita de fapt lumea - asta era discutia.
Ai dreptate, s-a mutat doar gardul. Dar din comoditate am scris dezincriminare, de fapt nici nu-mi dau seama daca s-a mutat in mod real gardul pentru ca aia care nu o sa intre la suma respectiva s-ar putea sa intre la nu stiu ce lezare de drepturi daca DNA isi pastreaza naravul.

Cand a fost facut DNA-ul trebuia sa se ocupe exact de cazurile cu prejudicii mari. Cum a ajuns sa se ocupe de termopane, tombole si amante, Dumnezeu stie.

Last edited by iuliu46; 01.02.2017 at 17:00:58.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 17:06:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Sigur că a fost de mult, însă de actualitate cred că e modul de a vedea lucrurile în politică, pe care Iuliu îl împărtășește în bună măsură cu Capsali. N-am intrat acolo în arenă, ci doar am asistat, să văd ce idei are, cum își alege țintele, cât de onest e cu adversarii, care sunt aceștia și care îi sunt prietenii. Îmi displace, spre exemplu, caricaturizarea numelui adversarului, care e un atac la imagine dincolo de argumente, sau poate mai ales în lipsa lor.
Am avut un conflict personal de idei cu tipul, intr-o situatie conflictuala, emotional este nivelul gradinita, nici intelectual nu straluceste ca altfel ar apela la alte argumente, pe alocuri e suburban iar spre disperarea lui MihaiG s-a inmultit binisor :)
Acum cine stie, poate nevasta mai salveaza ceva..

Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 17:08:28.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 17:09:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ai dreptate, s-a mutat doar gardul. Dar din comoditate am scris dezincriminare, de fapt nici nu-mi dau seama daca s-a mutat in mod real gardul
Pai asta s-ar fi putut discuta la obiect, sa vedem, aia care inca mai protesteaza acum chiar au pentru ce protesta, sau o fac din reflex?

Uite, poate dl. avocat ne lamureste ca e mai eficient in domeniu, cum era inainte si cum e acum, cine scapa si cu ce?

Eu am trecut in tromba prin OUG asa cum a fost adoptata si praca nu e dracul chiar asa negru desi pragul ala tot mi se pare sus si ales cam aleatoriu, fara nici o justificare clara.

Sunt afaceri pentru care si un sfert din suma aia poate sa insemne diferenta intre functionalitate si faliment.

Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 17:14:41.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 17:18:40
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai asta s-ar fi putut discuta la obiect, sa vedem, aia care inca mai protesteaza acum chiar au pentru ce protesta, sau o fac din reflex?

Uite, poate dl. avocat ne lamureste ca e mai eficient in domeniu, cum era inainte si cum e acum, cine scapa si cu ce?

Eu am trecut in tromba prin OUG asa cum a fost adoptata si praca nu e dracul chiar asa negru desi pragul ala tot mi se pare sus si ales cam aleatoriu, fara nici o justificare clara.
Pai teoretic ar trebui sa le limiteze alora posibilitatea de a face dosare ca si-a angajat unul amanta de exemplu. In practica, daca i-au facut aluia dosar ca obtinea PSD nu stiu ce foloase necuvenite, se poate orice. Care nu intra la suma o sa intre la vatamare grava. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 20:08:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Peste 50.000 de oameni protestează, la momentul transmiterii știrii, în fața Guvernului, nemulțumiți față de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, au declarat surse oficiale pentru agenția de presă MEDIAFAX.
Vechi 01.02.2017, 20:12:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Plenul Senatului a respins miercuri procedura de urgență solicitată de Guvern pentru ordonanța de modificare a Codurilor Penale și proiectul de lege privind grațierea, astfel că proiectele vor primi raport până pe 21 februarie

Senatorul PSD Șerban Nicolae a anunțat în plenul Senatului propunerea Biroului Permanent de a respinge procedura de urgență solicitată de Guvern. Potrivit deciziei Biroului Permanent, proiectele vor primi avizele până pe data de 14 februarie, urmând ca până pe data de 21 februarie să fie întocmit raportul.

''E vorba de o materie extrem de delicată. Nu se dau grațieri colective într-o țară decât o dată la 20-30 de ani. E o chestiune care necesită o atenție deosebită. Trebuie să cântărim care sunt măsurile de reinserție pentru deținuții care vor fi eliberați, să fim siguri că aceste măsuri nun se dau cu dedicație. Să gândim un program de reinserție socială, astfel încât să nu genereze delicventă și insecuritate pentru populația României. Consider că două săptămâni, de pe 1 pe 14 este un timp foarte scpurt. Solicit colegilor să ia un termen de 60 de zile pentru această dezbatere'', a transmis senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Același lucru a fost susținut în plenul Senatului și de reprezentanții PNL.

''Proiectul privește o măsură de clemență, destinată unor cetățeni români care execută în penitenciare pedepse privative. Prin urmare, nu suntem în stare de război. Guvernul a arătat ieri toleranță și față de cetățenii care protestează și a transformat ordonanța într-un proiect legislativ, tocmai pentru a beneficia de dezbatere în Parlament'', a spus senatorul PNL Iulia Scântei în plenul Senatului.
Vechi 01.02.2017, 21:34:12
antoniap
Guest

Implicit

Merg in strada cu duiumul, pentru a face jocul nu stiu cui. Daca le spui ca li s-a tradat credinta, vin 20 de persoane. Abia asteapta sa zica preotul ca pacatul nu e pacat, ca il asculta imediat. Sau poate ca nu...

Sunt curioasa daca scrie cineva pe pancarta lui
,,Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa"

https://www.petitieonline.com/cerem_...dinta_ortodoxa
Reply With Quote
Răspunde