![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbeam despre gratiere mai nene. La aia m-am referit atunci cand am spus ca nu ma intereseaza si nu stiu daca va fi sau nu. Despre dezincriminarea abuzului in serviciu cred ca e un progres. E chiar asa de greu de priceput sau vrei sa gasesti motive de cearta cu orice pret ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat si cum sa vedem pentru ce se agita de fapt lumea - asta era discutia.
|
||||
|
||||
![]()
Sigur că a fost de mult, însă de actualitate cred că e modul de a vedea lucrurile în politică, pe care Iuliu îl împărtășește în bună măsură cu Capsali. N-am intrat acolo în arenă, ci doar am asistat, să văd ce idei are, cum își alege țintele, cât de onest e cu adversarii, care sunt aceștia și care îi sunt prietenii. Îmi displace, spre exemplu, caricaturizarea numelui adversarului, care e un atac la imagine dincolo de argumente, sau poate mai ales în lipsa lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost acolo, am cascat gura o ora doua cat am impaturit nu stiu cate brosuri de alea pe care nu le-am citit nici macar eu si am plecat. ![]() Citat:
Cand a fost facut DNA-ul trebuia sa se ocupe exact de cazurile cu prejudicii mari. Cum a ajuns sa se ocupe de termopane, tombole si amante, Dumnezeu stie. ![]() Last edited by iuliu46; 01.02.2017 at 17:00:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum cine stie, poate nevasta mai salveaza ceva..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 17:08:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, poate dl. avocat ne lamureste ca e mai eficient in domeniu, cum era inainte si cum e acum, cine scapa si cu ce? Eu am trecut in tromba prin OUG asa cum a fost adoptata si praca nu e dracul chiar asa negru desi pragul ala tot mi se pare sus si ales cam aleatoriu, fara nici o justificare clara. Sunt afaceri pentru care si un sfert din suma aia poate sa insemne diferenta intre functionalitate si faliment.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 17:14:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Peste 50.000 de oameni protestează, la momentul transmiterii știrii, în fața Guvernului, nemulțumiți față de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, au declarat surse oficiale pentru agenția de presă MEDIAFAX.
|
||||
|
||||
![]()
Plenul Senatului a respins miercuri procedura de urgență solicitată de Guvern pentru ordonanța de modificare a Codurilor Penale și proiectul de lege privind grațierea, astfel că proiectele vor primi raport până pe 21 februarie
Senatorul PSD Șerban Nicolae a anunțat în plenul Senatului propunerea Biroului Permanent de a respinge procedura de urgență solicitată de Guvern. Potrivit deciziei Biroului Permanent, proiectele vor primi avizele până pe data de 14 februarie, urmând ca până pe data de 21 februarie să fie întocmit raportul. ''E vorba de o materie extrem de delicată. Nu se dau grațieri colective într-o țară decât o dată la 20-30 de ani. E o chestiune care necesită o atenție deosebită. Trebuie să cântărim care sunt măsurile de reinserție pentru deținuții care vor fi eliberați, să fim siguri că aceste măsuri nun se dau cu dedicație. Să gândim un program de reinserție socială, astfel încât să nu genereze delicventă și insecuritate pentru populația României. Consider că două săptămâni, de pe 1 pe 14 este un timp foarte scpurt. Solicit colegilor să ia un termen de 60 de zile pentru această dezbatere'', a transmis senatorul USR Vlad Alexandrescu. Același lucru a fost susținut în plenul Senatului și de reprezentanții PNL. ''Proiectul privește o măsură de clemență, destinată unor cetățeni români care execută în penitenciare pedepse privative. Prin urmare, nu suntem în stare de război. Guvernul a arătat ieri toleranță și față de cetățenii care protestează și a transformat ordonanța într-un proiect legislativ, tocmai pentru a beneficia de dezbatere în Parlament'', a spus senatorul PNL Iulia Scântei în plenul Senatului.
|
|||
|
|||
![]()
Merg in strada cu duiumul, pentru a face jocul nu stiu cui. Daca le spui ca li s-a tradat credinta, vin 20 de persoane. Abia asteapta sa zica preotul ca pacatul nu e pacat, ca il asculta imediat. Sau poate ca nu...
Sunt curioasa daca scrie cineva pe pancarta lui ,,Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa" https://www.petitieonline.com/cerem_...dinta_ortodoxa |
|