![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Tu nu stii ce este ratiunea, desi te folosesti de ea intr-o anumita masura. Ratiunea nu inseamna teorie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu stii ce este ratiunea, dar te folosesti mai mult de teorie. |
|
||||
|
||||
![]()
De unde stii? Cum ai tras concluzia asta?
|
|||
|
|||
![]()
Deci ai recunoscut că iubirea sau credința fără fapte este goală.
|
|
|||
|
|||
![]() Tu de unde ai tras concluzia asta? daca o sa-mi spui ca din ceea ce spun eu o sa-ti spun si eu din ceea ce spui tu.Esti plin de teorii. Cu practica stai prost. |
|
|||
|
|||
![]()
iubirea sau credinta fara fapte e goala; tu confunzi credinta cu religia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci de ce ești împotriva dogmelor?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum spune ca si tu ai inteles tot din ce am scris eu. Si explica-mi te rog mai exact din ce anume, asa cum am facut si eu :) Apropo, concluzia ca as sta prost cu practica, de unde reiese? :) Si despre ce fel de practica este vorba? :)
|
|||
|
|||
![]() din nou. clarifica-ti ce inseamna credinta si religie , fa diferenta intre ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
credința și iubirea fără fapte=ceea ce ne "propovăduiești" tu credința și iubirea cu fapte=religia |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|