Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2012, 01:37:37
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
La tine se pare că deja este ”implantat” în mintea ta(scuză-mă!), adică chiar dacă implantul nu-ți va fi făcut sub piele și-l vei ține în buzunar(portofel) el va fi monitorizat ca la oricine-l are subcutanat(sub piele); exact aceleași informații va divulga despre tine.

Avertizarea acestor zile se referă la cip, ”implantul” se referă la dependența de comoditatea trupească pe care o reclamă cipul.
Eu am scris ce spun cei ce sunt impotriva cipurilor, nu stiu ce filozofezi tu acolo. Doar daca nu ai baut ceva.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 09:12:14
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Exact acelasi gen de informatie si acelasi gen de senzatie care te incearca citind informatii asemanatoare de pe bloguri ca: saccsiv, apologeticum.
Dar nu le-ai spus pe toate...

Uite, sa presupunem ca, de maine, pentru ca m-ai influentat tu, nu mai cred nici ce-a spus Sfantul Lavrentie de Cernigov, nici parintele Paisie Aghioritul, nici parintele Iustin Parvu, nici alti duhovnici contemporani ale caror comentarii au aparut si pe Apologeticum, Atitudini, Pelerinul ortodox, Saccsiv si pe alte site-uri crestine care nu impartasesc politica oficiala legata de cipuri si de documentele cu cip.

In acest caz, tu iti asumi faptul ca m-ai smintit, adica, de pe pozitia de crestin, m-ai influentat sa procedez intr-un mod neplacut lui Dumnezeu? Stii ca este scris: ,,Vai de cel prin care vine sminteala."

Insa eu am mare incredere in cuvintele parintelui Paisie Aghioritul si le citesc indiferent daca apar in intr-un ziar ortodox, de informatie, de scandal sau de divertisment. Iar maine, daca Dumnezeu imi ajuta, voi spune ce-am spus si pana acum: ,,Nu, multumesc! Nu am nevoie de card! Nu consider ca e in avantajul meu sa port asa ceva."

Last edited by antoniap; 14.09.2012 at 14:33:02.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 09:25:21
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
m-ai influentat sa procedez intr-un mod neplacut lui Dumnezeu? [/b][/i]
vrei sa spui ca daca eu am acest card NU mai sunt placut lui Dumnezeu? Oare lui Dumnezeu nu-i plac cardurile?
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 14:21:07
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
vrei sa spui ca daca eu am acest card NU mai sunt placut lui Dumnezeu? Oare lui Dumnezeu nu-i plac cardurile?
Eu vorbeam de mine nu de tine. Vezi, creierul meu deja e setat sa creada sfaturile unor sfinti si duhovnici contemporani. Daca vrei sa afli parerea lui Dumnezeu, posteste si roaga-te sa afli raspunsul. Poate ca intre timp, de cand a fost scrisa Apocalipsa, si-o fi schimbat parerea...
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 16:20:17
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Blestemat fie capitalismul si sa nu aiba odihna cretinii care au murit de partea revolutiei/stangii/iacobinilor la revolutia franceza! Din cauza unor prosti manipulati de smecheri, decade si secole, trebuie noi sa traim intr-o lume in care profitul este noul zeu. Anatema lui Max Weber si altor fatarnici eretici! Nu exista o etica a capitalismului, fie ea si protestanta... Uite de aia sper sa devina saraci toti care o duc prea bine in acest sistem bolnav, iar Europa sa redevina o mahala a istoriei, cum era cand stramosii spalacitilor vanau mistreti in Padurea Neagra folosind lanci cu varf de silex.
Mai usor cu blestemele, jumatate se intorc impotriva ta.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 16:24:18
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Antonia a spus ce este adevarat.
Vor sa introduca aceste carduri pt.ca cei care ne conduc fac voia altora mai mari decat ei.
Nu suntem agreati pt.ca suntem ortodocsi si credem in Hristos si Maica Domnului.Diavolul ii indeamna impotriva noastra.
Se poate trai si fara carduri daca din cand in cand ne facem niste investigatii medicale ,important este sa nu fim dependenti de medicamente cum este cazul diabetului ,de ex.
Mai greu este daca suferim un accident ,in rest faca-se voia Domnului.
Daca ar fi cateva milioane de romani sa refuze aceste carduri cred ca s-ar putea gasi o solutie.
Duhovnicul meu sounea sa facem cerere si sa refuzam cardurile pe motiv de apartenenta religioasa.
Unde sa facem cerere ?
Cred că la medicul de familie.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 16:30:27
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Implicit raspuns

- pentru ca Romania pierde de la buget cei mai multi bani din UE pe sanatate fara a sti macar pe ce se duc banii
- pentru a avea o posibilitate mai buna de a evita frauda care la noi e cea mai mare sau de a avea o evidenta
- credinciosii daca nu vor sa foloseasca acte electronice cu semnul fiarei (si nu vor sa respecte legea) sa nu mai poarte card (cu riscul de a fi batuti/omorati pentru putini/multi bani in portofel), nici pasaport biometric..si poate nici buletin electronic (in curand)
Ideea este ca aceste acte electronice cand au aparut au aparut pentru a se evita frauda...la inceput cardul, apoi cardul cu cip..acum se cauta alte solutii in special in UK (am auzit de scanarea retinei, amprente, etc)...si stim unde se ajunge ...toate la timpul lor
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 17:22:10
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
- pentru ca Romania pierde de la buget cei mai multi bani din UE pe sanatate fara a sti macar pe ce se duc banii
- pentru a avea o posibilitate mai buna de a evita frauda care la noi e cea mai mare sau de a avea o evidenta
- credinciosii daca nu vor sa foloseasca acte electronice cu semnul fiarei (si nu vor sa respecte legea) sa nu mai poarte card (cu riscul de a fi batuti/omorati pentru putini/multi bani in portofel), nici pasaport biometric..si poate nici buletin electronic (in curand)
Ideea este ca aceste acte electronice cand au aparut au aparut pentru a se evita frauda...la inceput cardul, apoi cardul cu cip..acum se cauta alte solutii in special in UK (am auzit de scanarea retinei, amprente, etc)...si stim unde se ajunge ...toate la timpul lor
Chiar asa de hoti sa fie toti romanii?!
Timpul va demonstra ca nu vor fi in siguranta nici cei care au documente electronice, iar cine va sti cum sa fure va fura. Cei care vor lua aceste documente electronice (si mai apoi cipul implantat) vor avea ispite de un fel, iar cei care nu le vor lua vor avea ispite de alt fel, asa cum este scris. In privinta banilor, numai cine nu vrea nu afla cum s-au cheltuit si cine este raspunzator pentru aceasta.
Reply With Quote
Vechi 14.09.2012, 18:25:45
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Chiar asa de hoti sa fie toti romanii?!
Timpul va demonstra ca nu vor fi in siguranta nici cei care au documente electronice, iar cine va sti cum sa fure va fura. Cei care vor lua aceste documente electronice (si mai apoi cipul implantat) vor avea ispite de un fel, iar cei care nu le vor lua vor avea ispite de alt fel, asa cum este scris. In privinta banilor, numai cine nu vrea nu afla cum s-au cheltuit si cine este raspunzator pentru aceasta.
Majoritatea romanilor, cu parere de rau, sunt hoti.
Si nu se vrea sa se stie cum s-au cheltuit banii. Cum nu se doresc multe, un exemplu cate discutii au fost pentru legea salarizarii unice si rezultatul?
Daca este lege sa iei salariul pe card/ sa ai card de sanatate/ etc. te conformezi sau nu respecti legea cu asumarea consecintelor. Poti si sa protestezi in strada dar cu nu prea mari rezultate cred.
Reply With Quote
Vechi 16.09.2012, 01:31:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu nu inteleg prea bine pericolul cipurilor, dar trebuie data informatia exacta.
Se vorbeste doar de cipurile ce contin date biometrice, si nici macar de acestea, ci doar de cele ce se vor implanta in corp. Se spune ca acum se face doar o avertizare, ca se va ajunge la cele implantate. Eu asa am inteles.
Dada, pai cam asa functioneaza (pe fond psihic si inselare spirituala):

1. Inventam o persecutie futurista, imaginara.
2. Ii aplicam o lupta/opozitie la fel de imaginara.
3. Suntem eroi/martiri/mucenici/etc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 19:30:22
Carduri de Craciun Hartford Generalitati 30 09.02.2009 15:27:27