![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, sa presupunem ca, de maine, pentru ca m-ai influentat tu, nu mai cred nici ce-a spus Sfantul Lavrentie de Cernigov, nici parintele Paisie Aghioritul, nici parintele Iustin Parvu, nici alti duhovnici contemporani ale caror comentarii au aparut si pe Apologeticum, Atitudini, Pelerinul ortodox, Saccsiv si pe alte site-uri crestine care nu impartasesc politica oficiala legata de cipuri si de documentele cu cip. In acest caz, tu iti asumi faptul ca m-ai smintit, adica, de pe pozitia de crestin, m-ai influentat sa procedez intr-un mod neplacut lui Dumnezeu? Stii ca este scris: ,,Vai de cel prin care vine sminteala." Insa eu am mare incredere in cuvintele parintelui Paisie Aghioritul si le citesc indiferent daca apar in intr-un ziar ortodox, de informatie, de scandal sau de divertisment. Iar maine, daca Dumnezeu imi ajuta, voi spune ce-am spus si pana acum: ,,Nu, multumesc! Nu am nevoie de card! Nu consider ca e in avantajul meu sa port asa ceva." Last edited by antoniap; 14.09.2012 at 14:33:02. |
|
||||
|
||||
![]()
vrei sa spui ca daca eu am acest card NU mai sunt placut lui Dumnezeu? Oare lui Dumnezeu nu-i plac cardurile?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu vorbeam de mine nu de tine. Vezi, creierul meu deja e setat sa creada sfaturile unor sfinti si duhovnici contemporani. Daca vrei sa afli parerea lui Dumnezeu, posteste si roaga-te sa afli raspunsul. Poate ca intre timp, de cand a fost scrisa Apocalipsa, si-o fi schimbat parerea...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
- pentru ca Romania pierde de la buget cei mai multi bani din UE pe sanatate fara a sti macar pe ce se duc banii
- pentru a avea o posibilitate mai buna de a evita frauda care la noi e cea mai mare sau de a avea o evidenta - credinciosii daca nu vor sa foloseasca acte electronice cu semnul fiarei (si nu vor sa respecte legea) sa nu mai poarte card (cu riscul de a fi batuti/omorati pentru putini/multi bani in portofel), nici pasaport biometric..si poate nici buletin electronic (in curand) Ideea este ca aceste acte electronice cand au aparut au aparut pentru a se evita frauda...la inceput cardul, apoi cardul cu cip..acum se cauta alte solutii in special in UK (am auzit de scanarea retinei, amprente, etc)...si stim unde se ajunge ...toate la timpul lor |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Timpul va demonstra ca nu vor fi in siguranta nici cei care au documente electronice, iar cine va sti cum sa fure va fura. Cei care vor lua aceste documente electronice (si mai apoi cipul implantat) vor avea ispite de un fel, iar cei care nu le vor lua vor avea ispite de alt fel, asa cum este scris. In privinta banilor, numai cine nu vrea nu afla cum s-au cheltuit si cine este raspunzator pentru aceasta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu se vrea sa se stie cum s-au cheltuit banii. Cum nu se doresc multe, un exemplu cate discutii au fost pentru legea salarizarii unice si rezultatul? Daca este lege sa iei salariul pe card/ sa ai card de sanatate/ etc. te conformezi sau nu respecti legea cu asumarea consecintelor. Poti si sa protestezi in strada dar cu nu prea mari rezultate cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Inventam o persecutie futurista, imaginara. 2. Ii aplicam o lupta/opozitie la fel de imaginara. 3. Suntem eroi/martiri/mucenici/etc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|