![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru incurajari.Tocmai ce am venit de la spital, de la citostatice si am vazut mesajele d-voastra.
O sa va raspund la nelamuriri.La hirotonie nu i-am spus episcopului nimic despre situatia familiala.Cunosc ce spun canoanele,mai am in familie 2 teologi, fratele si cumnatull meu, deci sunt in cunostiinta de cauza, am indeplinit zic eu, fara vreo lauda conditiile, insa in zadar. Maica Siluana m-a sfatuit sa ma despart pt ca "altfel nu ma voi insanatosi, si voi ramane plina de ura, iar viata vesnica imi va fi un chin." v-as mai scrie dar ma simt cam rau.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am gand bun pt.dvs.va doresc din suflet sa va fie bine si as incerca sa va ajut dar nu stiu cu ce...daca imi spuneti... nu spun lucr. acestea ca pe o oferta gratuita ci pt.ca si eu trec prin stari sufletesti f.grele...dar din alte motive. Domnul sa va ocroteasca, sa va lumineze, sa va daruiasca pace sufleteasca si sa va binecuvinteze cu darurile Sale cele multe si bogate! Daca puteti spuneti un Doamne miluieste si pt.mine...am nevoie. Cu dragoste, Marimira ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am spus nimic episopului locului pt ca nu-l hirotonea, si veneam acasa si ma rupea de oase, eu fiind deja bolnava.Dar cand te gandesti ca ai zile putine, parca iti doresti sa traiesti si bine, eu decat o LUNA m-am inteles cu sotul de cand m-am casatorit.Dupa hirotonie mi-a cerut din suflet sa divortez de el, el spune ca nu sufera, ii e bine, are bani, eu traiesc pe spatele unui bunic de 80 ani, ma rog la Dumnezeu sa mai traiasca macar pana scap de drumurile le Bucuresti.Aveti dreptate, dar cand esti in situatie, e f greu Dumnezeu sa va ajute in toate cele bune si de folos! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa va daruiasca dumnezeu ce stie El ca va este de folos. Va imbratisez cu mult drag! |
|
||||
|
||||
![]()
fara cuvinte
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- ori iti place tare de un preot pe care vrei sa-l convingi sa divorteze pt a ti-l lua de sot ramanand insa slujitor ca tu sa te bucuri de titulatura de preoteasa? - ori esti chiar o ex sotie de preot si te ustura tare mult ca il vezi inca slujitor, desi tu ai vrut sa-l darami profesional... nebagand deseama cat ai stat cu el, ca este aghiotant al Atotputernicului Dumnezeu si administrator al unor energii divine iarta-ma dar altfel trebuie sa fii Luciferica... |
|
|||
|
|||
![]()
Noi nu trebuie sa judecam preotii.
pe ei ii judeca Dzeu. |
|
|||
|
|||
![]()
:) esti amuzanta...hmmm, depinde de gravitatea faptului savirsit, Ali!
Daca sunt doar neintelegeri fara nici o repercursiune in bunastarea fizica sau de alta natura... a vre-unui membru al comunitatii atunci evident ca-l "judeca Dumnezeu", INSA daca acuzatiile sunt serioase si cer interventie juridica, cel care NU JUDECA si NU IA MASURI PENTRU PROTECTIA comunitatii, savirseste un pacat!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rog sa imi raspunda un preot!! | Andreea002 | Morala Crestina | 5 | 30.12.2012 12:46:02 |
Preot necasatorit | bluester | Preotul | 3 | 05.01.2012 00:18:20 |
Vreau sa ma fac preot | petrisor.nicu | Intrebari utilizatori | 24 | 17.05.2011 19:18:46 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? | ion_cu_vaca | Nunta | 18 | 26.11.2006 14:21:57 |
|