![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca iti va oferi cineva un raspuns clar. cred ca diferă de la caz la caz. Părerea mea
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Exista raspuns clar. Episcopul locului decide pentru fiecare caz in parte.
|
|
||||
|
||||
![]()
Anaana, dar de ce te framanta pe tine asa de tare chestiunea asta?
Ideea este ca da, preotii divortati pot sa slujeasca daca au dezlegare de la episcopul locului, si in general se da. Daca el nu a fost vinovat de divort, daca nevasta l-a lasat pentru altul ca s-a saturat sa fie preoteasa, ce sa faca? Nimeni nu cred ca vrea sa fie pus in postura de divortat, mai ales preot fiind, deci...sa nu judecam, ca se poate intampla oricui. Am inteles ca se cearta doi preoti la voi la biserica, unul din ei e divortat? Sa stii ca nu e bine sa ai de a face in situatiile astea, sa barfesti, etc. Cum spunea geo, oamenii nu au ce sa intervina, trebuie chemat urgent protopopul ca sa vada care este problema. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sora Ana,
nu te mai certa cu toti, lasa-i sa zica si sa te faca cum vor ei. Ceea ce ti-am spus ti-am spus ca si cunoscator al sf.canoane pe care le-am studiat in facultate si ti-am spus cum trebuie sa fie. Acum fiecare isi da cu parerea dupa cum crede fiecare. Si fratia ta crezi ce vrei. Am vrut sa te ajut numai din dragoste pentru Hristos. Fii binecuvantata!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- ori iti place tare de un preot pe care vrei sa-l convingi sa divorteze pt a ti-l lua de sot ramanand insa slujitor ca tu sa te bucuri de titulatura de preoteasa? - ori esti chiar o ex sotie de preot si te ustura tare mult ca il vezi inca slujitor, desi tu ai vrut sa-l darami profesional... nebagand deseama cat ai stat cu el, ca este aghiotant al Atotputernicului Dumnezeu si administrator al unor energii divine iarta-ma dar altfel trebuie sa fii Luciferica... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rog sa imi raspunda un preot!! | Andreea002 | Morala Crestina | 5 | 30.12.2012 12:46:02 |
Preot necasatorit | bluester | Preotul | 3 | 05.01.2012 00:18:20 |
Vreau sa ma fac preot | petrisor.nicu | Intrebari utilizatori | 24 | 17.05.2011 19:18:46 |
PREOT | alexandra | Preotul | 24 | 20.01.2007 23:47:25 |
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? | ion_cu_vaca | Nunta | 18 | 26.11.2006 14:21:57 |
|