![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cu Adevarul ce facem? |
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i SOARTA Adevarului pe pamint, sa prinda aripi si sa se manifeste in jdemii de forme
si cel mai important aspect este ca: DUMNEZEU STIE ACEST LUCRU! de aceea ne-a PORUNCIT: IBESTE SI RESPECTA APROAPELE...restul este INTERPRETABIL si moare prin carti PRAFUITE! dar iubirea NU SE SCHIMBA de la religie la religie sau de la confesiune la alta IUBIREA RAMINE ACEEASI! AICI este ADEVARUL! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai auzit "sa urasti pacatul, nu omul"? Si ma intorc la cuvintele mele: romano-catolicismul este o mare erezie, defapt un ghiveci de erezii si de inovatii daunatoare! Ce e mai de pret, afirmarea Adevarului in Iubire sau manipularea acestuia intr-o pretinsa iubire lumeasca? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna sa urasti pacatul?...fara atasamentul manifestarii lui adica OMUL Cum poti sa le separi una de alta? Ce, pacatul este un obiect, o entitate separata asa hai hui de capul lui? Ce inseamna "afirmarea Adevarului in Iubire"?..aici m-ai pierdut cu formularile astea alambicate Ciao! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rationamentul tau e bun doar atita timp cit nu crezi in existenta Proniei lui Dumnezeu. Noi stim ca Dumnezeu vrea ca oamenii sa se mintuiasca si, de aceea, in chipuri diferite, direct sau discret, rational sau pe calea inimii si in feluri pe care nu le banuim ii cheama pe toti spre Mintuire. Cei mai multi nu raspund, dar o fac exercitindu-si libera vointa. Sf. Pavel a spus ca paginii, cei care n-au auzit de Hristos se vor mintui dupa Legea Firii, dar tare mi-e teama ca astazi, dupa doua mii de ani de existenta a Imparatiei pe Pamint nu prea poti gasi multi care sa mearga dupa Legea Firii. Pentru toti ceialalti exista Hristos si Biserica Lui, doar Una, cea Ortodoxa. Sfintii Parinti spun ca nu este Har Mintuitor in tainele savirsite in afara Bisericii, ceea ce inseamna ca posibilitatea de mintuire in afara Bisericii, daca exista, atunci este foarte redusa. Tot Sf. Pavel spune ca pe noi trebuie sa ne preocupe propria mintuire, de-a altora se ocupa Dumnezeu. Singura noastra obligatie fata de lume ar trebui sa fie aceea de a-L marturisi pe Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai grav decit calendarul este ecumenismul care inseamna dezicere de Credinta. Pe de-o parte spuneti “cred intr-una sfinta, soborniceasca si apostoleasca Biserica”, dar ierarhii vostri (toti) semneaza in numele BOR documente care consfintesc ca exista mai multe Biserici ce numai impreuna au tot adevarul.
|
|
|||
|
|||
![]()
care sunt actele acelea?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar asa ,fara nici o legatura cu omul. In timp ,iti vei da seama ca asa este. De ce oare asociem pacatul cu omul cand e vorba de altii ,dar cand e vorba de propria persoana nu mai este la fel. Ar trebui sa ne uram pe noi ,nu-i asa? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare : Voi nu sunteti in comuniune cu noi? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
adevar sau superstitie?! | ovidiu.mihai05 | Generalitati | 4 | 07.10.2011 07:48:54 |
Potopul- mit sau adevar? | Zarathustra_revenind | Generalitati | 47 | 20.06.2010 12:54:55 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|