![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cainii maidanezi trebuie eutanasiati fara intarziere.
Ce s-o mai fi chinuit copilul ala saracutul sfasiat de caini. Ce-o fi fost pe el de atata chin si durere. Cei care spun ca le e mila de cainii care ucid copii sa se gandeasca ca ar fi putut fi copilul lor. Mi-e rusine ca fac parte din acest popor care isi lasa copiii sa fie sfasiati de caini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din moment ce mi-ati pus acele intrebari, reiese implicit ca d-voastra ati facut acele lucruri si indirect va laudati cu ele. Desi, daca stau bine sa ma gandesc,mai bine nu le faceati. Nu inteleg ce va intereseaza soarta Romaniei din moment ce nu mai sunteti in tara. E usor sa dai sfaturi din afara, cand traiesti in civilizatie, fara caini si ii judeci pe cei care suporta toate cele. Asa cum d-voastra va dati seama cu cine stati de vorba si eu mi-am dat seama cu cine stau de vorba. Ar fi culmea sa ne laudam cu faptele de milostenie, multe sau putine cand e evident ca atunci cand faci milostenie nu trebuie sa se stie. Daca d-voastra ati dedus ca sunt ipocrita si vicleana din ce am scris, nu ma supar, va respect parerea, si eu cred si v-o spun franc, cred ca valorizati mai mult animalele decat oamenii, dupa cum am scris in alt mesaj, nu aveti mila crestina pentru batrani si pentru acel copil mort, luati apararea cainilor. Si numai din ce ati scris am dedus asta. Sa ma insel oare sau ce ziceti? |
|
|||
|
|||
![]()
"Animalului și dobitocului a-i da mâncare, a nu-l bate – în aceasta stă mila omului față de ele; dar a se alipi de ele, a le iubi(ca pe oameni) , a le mângâia și a le vorbi( ca unor oameni neavand suflet ca al omului) este semnul neînțelepției sufletești" - Sf.Siluan
|
|
|||
|
|||
![]()
eu iubesc animalul meu de companie, evident nu ca pe oameni dar undeva aproape, am suferit cand l-a calcat masina si il ingrijeam ca pe un om bolnav, ma joc cu el si ii vorbesc ca unui om
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Iubirea exagerata fata de animale
http://www.crestinortodox.ro/editori...le-124764.html "Animalul a ajuns pentru unii dintre noi sa inlocuiasca prietenii sau chiar rudele. Intalnesti persoane care vorbesc despre caini ca fiind copilul lor. Am ramas uimit cand cineva mi-a spus "hai sa-ti arat baiatul meu" si in loc de o fiinta umana, mi-a fost dat sa vad un caine. Observ ca e la moda terapia cu ajutorul animalelor. Pentru probleme cardiace ai nevoie de un papagal, deprimarea poate fi inlaturata cu ajutorul pisicilor, etc. Nu ar fi exclus ca in cativa ani sa intalnim medici care sa ne prescrie nu doar medicamente, ci si animale de companie. Si pentru ca mai toata lumea are un caine sau o pisica, s-a trecut la un alt registru: animale exotice: scorpioni, porcusori de Guineea, serpi, iguana, etc. In curand vor aparea si ele in fotografii ca facand parte din familie. Prospera frizeriile canine. Afli ca nu e vorba de un simplu tuns, ci ca are nevoie de o anumita coafura. Iar in unele frizerii este nevoie de programare. Nu se mai tine seama de vecini. Unora nu li se pare nefiresc ca un caine sa latre la ora trei dimineata. Si pentru cateva minute bune. Nu avem dreptul sa ne ridicam impotriva acestora, pentru ca suntem catalogati drept "neadaptati". Asa ca trebuie sa ne resemnam si sa ascultam in voie "glasul" de bucurie sau de durere al cainelui. Rezultatul este cutremurator: stapanul prefera sa nu mai vorbeasca cu vecinii, dar sa nu-i ingradeasca "libertatea" cainelui. In astfel de situatii, animalul este mai presus de om. Pe zi ce trece intalnesti din ce in ce mai multe persoane care nu mai vorbesc de rude sau de prieteni, ci de aventurile fapturilor canine. Sau persoane care cheltuiesc foarte mult pentru hrana animalelor lipsite de stapani. Unele animale au ajuns sa aiba si pagina personala pe Facebook. Am auzit ca exista un catel din rasa pomeranian, cu numele Boo, care are peste un million de fani. Daca iti doresti si tu unul la fel, trebuie sa platesti in jur de 2.000 de euro. Nu mai stim ce este important si ce nu. Vedem din ce in ce mai multi tineri care refuza sa aiba un copil, dar isi doresc arzator un animal. Nu sunt impotriva animalelor, dar trebuie sa intelegem ca oricat de frumoase si inteligente ar fi, ele nu pot suplini o fiinta umana." -Lumea a ajuns de s-a gandeasca si sa simta cu fundu-n sus!?sunt"semeni"care si-ar da viata pt o pisica sau un caine-dar sa de-a o paine unui sarac niciodata.zilnic "oameni elevati"ce-i care au studii,lucreaza la birouri,.....cumpara zilnic mancare pt animale care o lasa la coltul strazii,dar nu ar dona 2 euro pt spitale unde nou nascutii au probleme,Diavolul Ii lucreaza pe astia fara sa-si de-a seama,ei zic ca fac o fapta buna,animalele au "suflet".Dumnezeu a pus suflet numai in oameni,In animale exista suflare.DOMNUL IISUS NU A ZIS IUBESTE-TI ANIMALUL CA PE TINE INSU-ti,a spus ...IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSU-TI.si mai am una:UNDE ESTE INIMA TA ACOLO E SI SUFLETUL TAU-scuze dar sufletul meu nu vreau sa fie in cotet.Deci acest segment de oameni sunt dusi irecuperabili. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti sugerez sa te feresti de concluzii pripite in viata. Cat despre neobrazarea gratuita de a-mi cere socoteala pt ce ma mai intereseaza tara mea de origine si familia ramasa acolo,imi pare o badaranie menita sa-mi dea cu pumnu' in gura doar pt ca nu simpatizez cu ideile tale simpliste despre lume si viata in general. Nu te grabi sa-mi raspunzi,pot trai astazi dar si maine fara replyul tau ,promit !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa odihneasca sufletul bietului prunc ucis si sa mangaie cumva aceasta familie greu incercata! Locuiesc in Bucuresti, am doi copii si am cateva experiente cu maidanezii. Ataca, doamna, chiar daca nu sunt provocati si au reactii dintre cele mai bizare! Urmaresc postarile acestui forum de mult timp, v-am apreciat interventiile de-a lungul timpului, dar in acest caz chiar nu exista loc de "dragoste" pentru maidanezii din Bucuresti. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand ai prea putin contact cu oamenii, poti sa ajungi sa vorbesti si cu peretii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar mila asta tampa, s-a intors impotriva oamenilor, din pacate nu aceeasi oameni ca cei de mai sus. Citat:
Si da, cum s-a spus mai sus, cainii au mancat oameni in toata firea, mai conteaza o bunica cu un copil?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii vor caini de rasa pentru care sunt dispusi sa dea 100-500euro, nu maidanezi. Binenteles ca adaposturile respective au un cost foarte mare: spatiul, amenajare, paznici, mancare, tratamente medicale, in plus gandeste-te ca ar trebui sa aiba o capacitate de cateva sute sau mii de caini. De cat spatiu crezi ca ai nevoie pentru un caine ca sa nu se manince cu vecinul? Ingradit, desigur.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.09.2013 at 14:43:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|