Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2013, 22:17:32
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tocmai, e o chestiune umanitara si fata de caini, nu poti sa pretinzi ca lasandu-i flamanzi si in frig, pe strazi, le faci un bine.
Dar din pacate, omul fara catehizare pune cainele pe acelasi loc cu omul, coborand de fapt omul la nivelul cainelui, comparand uciderea unui caine cu a unui om, sau un caine agresor cu un om agresor, desi cum au zis si altii nu se sfiesc sa manince cu pofta alte animale inofensive.
Va dati seama ca unii de pe aici pot sa compare uciderea unui caine cu a unui om? Socant, nu? Si mananca poate unii dintre ei alte animale, si mai au tupeul sa ii acuze tot pe cei care sunt pentru eutanasierea cainilor, de ipocrizie, tot ei?
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 22:19:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cati stiu ca in perioada actuala au loc mitinguri si impotriva exploatarii de la Rosia Montana?

Poate ca intr-adevar este o diversiune.
S-ar putea, avand in vedere ca au mai fost oameni ucisi de caini, chiar si copii, oricum e bine ca se incearca totusi sa se faca ceva in aceasta privinta, mai bine mai tarziu decat niciodata...
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 22:32:15
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Sunt si eu de acord cu aceasta opinie.Nu vad rostul pt care se tergiverseaza solutia,trebuia trecut direct la exterminare generala.Daca in 20 si ceva de ani in Bucuresti cel putin nu au fost adoptati intr-o proportie mare este clar ca nu vor fi nici in sapte zile.In plus se scutesc costuri cu ei,nu este normal sa fie ingrijiti cu bani de la bugetul de stat cand atatia oameni,mai ales copii,sunt intr-o grea saracie.Daca sunt ingrijiti din donatii atunci sunt de acord,pt responsabilizare.Ii rest eu sustin exterminarea generala cat mai rapida,o capitala europeana moderna nu are nevoie de asa ceva din nici un punct de vedere.Sunt o rusine si un pericol public si trebuie urget rezolvata situatia.Sunt de acord sa fie trimisi in alta tara europeana dornica sa-i salveze,pe cheltuiala lor.Ce ramine insa pe strada trebuie exterminat si curatat orasul de haitele lor.

Exterminarea lor este un act de sanatate publica.Nu exista discutii despre ei cand sunt amenintati oameni,orice amenintare de acest tip trebuie eliminata daca nu ne-am pierdut luciditatea si preferam un maidanez unui om.Daca sunt solutii pt ei sa le vedem cat mai repede.Pedepsele pt cei care ii adopta si ii abandoneaza sa fie drastice iar cainele sa fie eutanasiat.Sa fie controale periodice pt a se vedea realitatea.Asta paralel cu exterminarea celor ramasi de izbeliste.Nu exista sentimentalisme ieftine in aceasta situatie,trebuie privita cu realism si adoptata o solutie pragmatica.
Ati zis bine, nu e normal sa fie ingrijiti de la buget, inseamna ca se iau bani de la gura copiilor sarmani pentru a-i hrani pe acestia. Si n-au decat sa ii tina iubitorii de animale pe banii lor sau sa ii ia strainii sa ii tina in tarile lor, ca ei oricum au destui bani!
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 22:37:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cineva la tv spunea ca in 2000 erau peste 100 000 de caini maidanezi, iar acum sunt 65 000. Deci se pare ca au fost eutanasiati o mare parte din ei, dar in mandatul lui Videanu s-a trecut la solutia cu adaposturi si alte prostii care nu au avut niciun efect. Primarii spun ca nu pot actiona pentru ca ii impiedica "iubitorii de animale" si asociatiile lor. Primarul din Tulcea spunea ca a avut patru procese de la asociatiile de ocrotire a cainilor. Din cate inteleg legea e destul de clara, adapost, asteptare pentru adoptie si apoi eutanasiere, doar ca nu se aplica. Si se cauta portite, cum a fost si adoptarea fictiva a mii de caini doar ca sa nu fie eutanasiati. Asa au fost dati inapoi pe strada.
E clar atunci, organizatiile de animale sunt responsabile moral pentru tot!
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 23:03:24
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine,nu te cunosc nu ma cunosti,nu am socializat nici macar pe MP cum am facut cu alti useri.
Iti sugerez sa te feresti de concluzii pripite in viata.

Cat despre neobrazarea gratuita de a-mi cere socoteala pt ce ma mai intereseaza tara mea de origine si familia ramasa acolo,imi pare o badaranie menita sa-mi dea cu pumnu' in gura doar pt ca nu simpatizez cu ideile tale simpliste despre lume si viata in general.

Nu te grabi sa-mi raspunzi,pot trai astazi dar si maine fara replyul tau ,promit !

Doamna, tin sa va amintesc ca d-voastra ati inceput sa ma atacati din senin, eu pana atunci nu v-am adresat nici un cuvant, si nu invers.

Pe langa faptul ca mi-ati adresat apelative jignitoare, acum ma luati si la per tu.

D-voastra ati tras concluzii pripite fara sa ma cunoasteti si apoi culmea, tot d-voastra ma sfatuiti sa nu trag concluzii pripite!

Daca am idei simpliste, ma scuzati ca noi romanii din tara suntem mai tarani de pe la sat si nu ne ridicam la nivelul d-voastra elevat.

Badaranie mi se pare tot ce ati scris de la un capat la altul, insusi faptul ca ma tutuiti si mai ales ultima fraza pe care ati scris-o.

Adevarul doare. Nu o sa va mai scriu ca vad ca nu puteti suporta realitatea si faceti ca trenul cand va spune cineva verde in fata tot ce gandeste.

Eu nu vad in general rostul ca un strain sa faca pe desteptul cu privire la ce se mai intampla in Romania atata timp cat nu mai e aici. Lasati ca noi avem durerile noastre, nu mai trebuie sa faceti d-voastra si pe superioara!

Last edited by aubergine; 05.09.2013 at 23:07:01.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 23:21:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
1. Nu stiu ce aveti acum cu Paraschiva! A pus un articol foarte interesant si omul respectiva sustine si el pana la urma eutanasierea.
Sau n-am inteles eu mesajul la adresa ei?

2. Spunea cineva aici ceva legat de unii careprefera cainii oamenilor. Da, se poate, pentru ca sunt si destui oameni "muscati", raniti de oameni. Dar pe oameni nu avem voie sa-i pedepsim in nici un fel. Trebuie sa induram totul.
Si exista si caini care fac atat bine si te iubesc mai mult decat un om.
In fine, trebuie sa facem totul praf in jurul nostru.

3. Ma tot intreb si va intreb: oare de ce a lasat Dumnezeu sa se intample asa cu acest copil? De ce nu l-a aparat? De ce a vrut sa-l ia la El in acest fel.
Cine stie sa-mi spuna?

4. In presa de azi de aici scrie un articol mare: femeie omorata de...o vaca.
Calcata in picioare. Si de aici intrebari...Stapana e pasibila de puscarie, vaca si puiul ei (caci a vrut sa-l apere) au fost dusi la o alta ferma.
Se intampla multe, mereu. De ce lasa Dumnezeu asta? Nu stim.

Acel politist citat de Paraschiva are dreptate. Ii dau crezare.

Ce spune presa internationala despre cazul din Bucuresti (ma intreba cineva)?
Invinovatiti sunt oamenii. Oamenii care au lasat de la inceputuri caini pe strazi, care nu au luat masuri de-a lungul timpului. Unii cer eutanasierea. Pareri diferite si multe.

Aici se lupta mult pentru cainii din Romania. Au fost echipe in Timisoara, in Cluj, in Brasov. Se aduc caini care aici sunt adoptati.
1.Paraschiva a scris un mesaj bun, doar ca domnul Cezar ar avea ceva de impartit cu aceasta pe tema psihologiei, discutie continuata de pe un alt topic se pare.

2.Nu cred ca un caine te poate iubi mai mult decat un om. Un caine e un caine. Punct.

3. Nu cunoastem planurile Domnului, noi suntem creaturi limitate.

Multumesc pentru raspunsul legat de parerile strainilor.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2013, 23:44:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Si se cauta portite, cum a fost si adoptarea fictiva a mii de caini doar ca sa nu fie eutanasiati. Asa au fost dati inapoi pe strada.
Asta in cardasie cu primarii care dau bani pentru prinderea si ingrijirea lor, fii sigur de asta.

Altfel nu li s-ar da, pana nu ar fi verificati daca au adaposturi, conditii sa adopte 7 caini o persoana, etc.
Vechi 06.09.2013, 01:06:51
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Reply With Quote
Vechi 06.09.2013, 08:04:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a adresat familiei Domnului Valentin Anghel următorul mesaj de compasiune:

Familiei Domnului VALENTIN ANGHEL,
București

Îndurerată familie,
Am aflat cu multă mâhnire vestea trecerii din această viață într-un mod atât de tragic a fiului dumneavoastră Ionuț, o dramă care a îndurerat întreaga societate românească.

În aceste momente grele de suferință și durere pentru dumneavoastră și pentru toți cei care l-au cunoscut pe Ionuț, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere sufletească și vă încredințăm de întreaga noastră compasiune.

Suntem alături de dumneavoastră și ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Care a spus: „Lăsați copiii să vină la Mine, că a unora ca aceștia este Împărăția Cerurilor” (Matei 19, 14), să primească în pace sufletul nevinovatului copil Ionuț și să-l sălășluiască în lumina și iubirea Preasfintei Treimi.

Veșnica lui pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndurerată,

† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române
Vechi 06.09.2013, 09:09:29
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

a aparut un articol scris de un dobitoc:Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta (perspectiva spirituală) -

http://fiimplinit.ro/copilul-omorat-...va-spirituala/

Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta

"De ce a meritat copilul asta? Pentru că Dumnezeu este întotdeauna bun, drept și iubitor. În infinita Sa iubire, El nu ar permite niciodată ca unui om să i se întâmple ceva nemeritat. Dacă lucruri nemeritate s-ar întâmpla în această lume, atunci, de departe, Dumnezeu ar fi un sadic. Dacă lucruri nemeritate ar avea loc în această lume atunci Dumnezeu ar fi cu siguranță cel mai mare dictator și torționar al tuturor timpurilor."
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36