![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea, avand in vedere ca au mai fost oameni ucisi de caini, chiar si copii, oricum e bine ca se incearca totusi sa se faca ceva in aceasta privinta, mai bine mai tarziu decat niciodata...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamna, tin sa va amintesc ca d-voastra ati inceput sa ma atacati din senin, eu pana atunci nu v-am adresat nici un cuvant, si nu invers. Pe langa faptul ca mi-ati adresat apelative jignitoare, acum ma luati si la per tu. D-voastra ati tras concluzii pripite fara sa ma cunoasteti si apoi culmea, tot d-voastra ma sfatuiti sa nu trag concluzii pripite! Daca am idei simpliste, ma scuzati ca noi romanii din tara suntem mai tarani de pe la sat si nu ne ridicam la nivelul d-voastra elevat. Badaranie mi se pare tot ce ati scris de la un capat la altul, insusi faptul ca ma tutuiti si mai ales ultima fraza pe care ati scris-o. Adevarul doare. Nu o sa va mai scriu ca vad ca nu puteti suporta realitatea si faceti ca trenul cand va spune cineva verde in fata tot ce gandeste. Eu nu vad in general rostul ca un strain sa faca pe desteptul cu privire la ce se mai intampla in Romania atata timp cat nu mai e aici. Lasati ca noi avem durerile noastre, nu mai trebuie sa faceti d-voastra si pe superioara! Last edited by aubergine; 05.09.2013 at 23:07:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Nu cred ca un caine te poate iubi mai mult decat un om. Un caine e un caine. Punct. 3. Nu cunoastem planurile Domnului, noi suntem creaturi limitate. Multumesc pentru raspunsul legat de parerile strainilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel nu li s-ar da, pana nu ar fi verificati daca au adaposturi, conditii sa adopte 7 caini o persoana, etc.
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a adresat familiei Domnului Valentin Anghel următorul mesaj de compasiune: Familiei Domnului VALENTIN ANGHEL, București Îndurerată familie, Am aflat cu multă mâhnire vestea trecerii din această viață într-un mod atât de tragic a fiului dumneavoastră Ionuț, o dramă care a îndurerat întreaga societate românească. În aceste momente grele de suferință și durere pentru dumneavoastră și pentru toți cei care l-au cunoscut pe Ionuț, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere sufletească și vă încredințăm de întreaga noastră compasiune. Suntem alături de dumneavoastră și ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Care a spus: „Lăsați copiii să vină la Mine, că a unora ca aceștia este Împărăția Cerurilor” (Matei 19, 14), să primească în pace sufletul nevinovatului copil Ionuț și să-l sălășluiască în lumina și iubirea Preasfintei Treimi. Veșnica lui pomenire din neam în neam! Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndurerată, † DANIEL Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române
|
|||
|
|||
![]()
a aparut un articol scris de un dobitoc:Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta (perspectiva spirituală) -
http://fiimplinit.ro/copilul-omorat-...va-spirituala/ Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta "De ce a meritat copilul asta? Pentru că Dumnezeu este întotdeauna bun, drept și iubitor. În infinita Sa iubire, El nu ar permite niciodată ca unui om să i se întâmple ceva nemeritat. Dacă lucruri nemeritate s-ar întâmpla în această lume, atunci, de departe, Dumnezeu ar fi un sadic. Dacă lucruri nemeritate ar avea loc în această lume atunci Dumnezeu ar fi cu siguranță cel mai mare dictator și torționar al tuturor timpurilor." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|