![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci, dacă doriți ordine și discuții on-topic, vă rog să vă cereți scuze pentru link-ul pe care l-ați dat, care nu are nimic de-a face cu "implanturile" cipurilor, ci doar cu un banal badge atârnat la gât.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai citit articolul cu cuvântul Parintele Mihail Stanciu? Chiar nu are nici o relevanță?
Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/ ) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, dacă doriți să vorbim numai on-topic, să vorbim despre implanturi, nu despre insigne agățate la gât, ok ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, m-a dat pe spate :)
Până la urmă, nu ne-au lămurit doamnele Miha-Anca și AntopiaP dacă Sfântul Ioan Teologul a scris în Apocalipsă despre implanturi, despre implementarea implanturilor sau despre implementarea implantării implanturilor. E un subiect deschis, și e on-topic. LOL. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce folos ar fi ca 99% sa-l aiba daca 1% pot face ce vor si fara el? Daca ar exista aceasta exceptie, ce i-ar face pe ceilalti 99% sa nu reclame si ei dreptul al exceptie? Si iata si de ce a pierdut procesul - dovada ca cipofobii nu sunt oameni care sa se plaseze in sfera rationalului: " That’s because the district eventually agreed to accommodate the girl and allow her to remove the RFID chip while still demanding that she wear the identification like the other students." "“The accommodation offered by the district is not only reasonable it removes plaintiff’s religious objection from legal scrutiny all together,” (.pdf) U.S. District Judge Orlando Garcia wrote." Pe scurt, scoala a fost de acord sa ii ofere un act de identitate fara RFID dar nu i-a convenit nici asa. Vi se pare cunoscut acest gen de absurd? Dar genul de manipulare cu care a fost prezentata stirea, mizandu-se probabil pe faptul ca majoritatea nu o sa se oboseasca sa deschida/citeaca materialul? Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.01.2013 at 21:28:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Da eu am început să mă familiarizez cu el. Apropo îmi place că singure își bat cuie în talpă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa revenim intr-adevar la cipurile implantabile... Deci, ce aveti de spus in acest sens, domnule MihaiG? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uite, au respectat dreptul. "Uite, noi scoatem cipul, dar tot trebuie sa porti cardul la tine."
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|