![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost prins baut la volan? Permisul de conducere nu are nici un cip. Iar cei care au raspandit aceasta dezinformare nu si-au cerut niciodata scuze pentru asta. In ceea ce priveste pe acel preot..credulitatea si tot ce deriva de aici, nu e o virtute. Nici nu vreau ma gandesc cum isi vede misiunea spirituala in parohia lui..
|
|||
|
|||
![]()
Aline, nu cred că e cazul să judeci preotul respectiv. Bietul nu are nici o vină. Te arunci ușor în judecăți tu neștiind exact cum stau lucrurile. Nu ai cum să-l cunoști prin Anita care a scris câteva cuvinte despre el, care și ele pot fi subiective. Cred că ai observat cum intrepretează ea ceea ce a citit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista aspecte religioase care nu sunt dogmatice, tin de constiinta, una mai primitiva sa zicem, proprii fiecarui individ in parte. Desigur, pot capata conotatii negative atunci cand depasesc cadrul personal si incearca sa se impuna si asupra altora ca si cand ar fi validate de Biserica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca se poate abtine sa nu dea canoane la spovedanie pe baza de ..permis? E drept, nu pot sti pe ce motive a refuzat permisul dar dat fiind contextul discutiei, nu e greu de intuit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da dar nu știm motivul renunțării, iar intuiția ta nu e greșită...dar poate fi greșit ceea ce a vrut să insinueze Anita. La ce interpretări se fac... Oricum acum 4 ani nu era cazul să dicutăm de cipuri la permise auto. Te miri de ce a renunțat la permisul auto și intrepretările sbiective au apărut după.
Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 19:46:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate într-un final ne areți și nouă dacă știi ce spune BOR. Spuneai că e postat pe topic, eu nu am văzut, citit...cu siguranță mi-a scăpat.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.wired.com/threatlevel/201...id-suspension/
Inca un pas facut "inainte" pentru implementarea cipurilor RFID in SUA. Refuzand, o studenta a fost data afara. O singura persoana s-a opus purtarii din motive religioase unui badge cu cip RFID . Motivatia i-a fost respinsa de catre judecator, care a hotarat el insusi ce inseamna si ce nu inseamna "motiv religios". Iata cum omul trebuie sa se bata singur pentru drepturile sale, in vreme ce societatea il tradeaza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate într-un final vă dați seama că nu faceți decât voia sistemului care va ști să speculeze lupta asta anti-cip. Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 20:18:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Topicul de fata se numeste:
Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA Sa revenim la topic. Avem alte topicuri referitoare la Romania. Oare nu putem pastra putina ordine in topicuri? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|