![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
secrete Thule, si anume savantii nazsiti au fost luati de catre NASA pentru a incepe a lucra la programul spatial.Trebuie specificat faptul ca pentru a fi un membru al societatii secrete Thule trebuia sa fii un fanatic al arianismului si un credincios fanatic al Atlantisului.Asa au fost si Hitler si savantii sai nazisti care au ajuns la NASA. Nava spatiala care ar fi fost chipurile pe luna, a fost denumita Apollo. Apollo provine din grecescul apollyon care inseamna Satana. Asadar avem Apollo(zeul soarelui)=Satan. Surpriza, o alta nava spatiala s-a chemat... Atlantis! Zeul soarelui in gasim si la egipteni sub numele de Amon-Ra. Asadar Apollo=Amon-Ra=Satan. Capitala egiptului antic se chema Teba, iar templul din Teba inchinat zeului Amon-Ra se numea Amon-No(templul lui Amon, unde "No"=templu); In VT, Ieremia, 46:25 spune clar: 25. "Domnul Savaot, Dumnezeul lui Israel, zice: "Iata, Eu voi pedepsi pe Amon, care se afla in No, pe Faraon si Egiptul, pe dumnezeii si pe regii lui, pe Faraon si pe cei ce-si pun nadejdea in el.." (unde Amon din No, inseamna Amon din templu.) Ansamblu piramidelor de la Gizeh (construite in tipul dinastiei Ra) reprezinta constalatia Orion(Osiris).Orion este cunoscut ca Kronos in mitologia greaca si cunoscut ca Nimrod la sumero-babilonieni. Sotia lui Nimrod, a fost Semiramis.Semiramis a dezvoltat practicile idolatre ducand Babilonul la faima negativa pe care capatat-o.Tot Semiramis asta a fost prima mare preoteasa a Babilonului.Tot ea l-a dezmembrat de viu pe Nimrod mancandu-i fiecare bucata a corpului, cruda(practica inventata de ea, ca ritual de sacrificare). Aliasul lui Semiramis , este ...Columbia. De asemeni mai este cunoscuta in ocultism si sub urmatoarele denumiri de demoni: Isis/Athena/Afrodia/Venus/Minerva/Rhea/Ish-Tara/Hera O replica a lui Semiramis/Columbia poti s-o vezi aproape de tot(n-ai cum sa nu observi) deoarece este statuia libertatii din New York. (O posibila referire la Semiramis , o poti gasi in Apocalipsa, Ioan 17:3-5, din moment ce aceasta a inventat toate tipurile de pacate ale desfranarii. De la incest pana la zoofilie.) De asemeni o alta infatisare a lui Semiramis, poti s-o vezi daca vizionezi orice film realizat de casa de filme Columbia Pictures, la inceput de tot cand se prezinta logo-ul casei de filme: http://www.truthcontrol.com/files/truthcontrol/images/Columbia-Pictures-Company-Logo[1].jpg(lumina pe care o tine in mana semnifica cunoasterea Luciferica-Satanica in toate formele sale). Supriza, NASA a avut o nava spatiala denumita Columbia. Si s-a inchis cercul.Am plecat de la NASA si am ajuns la NASA. Alaturi de navele Apollo, Columbia, Atlantis, NASA a mai avut navele spatiale denumite Challenger, Discovery, Endevour. Fii atent ce se poate forma cu cele 5 cuvinte: 1.Apollo & Columbia will Endevour to Enterprise Atlantis. 2.Columbia is a Challenger for the Discovery of Atlantis. Last edited by oaie_cugetatoare; 12.06.2014 at 05:33:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi fost frumos sa combata evolutia cu dovezi, nu cu verseturi din Biblie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=rolBwT3y98I Asta e documentarul, dar nu mai stiu daca spune chestia cu NASA in el. Dar vorbeste despre Theosophical Society si multe altele. E o chestie interesanta, si mai mult ca sigur ca este si adevarata, altfel nu am asista la ce asistam astazi in lume. Nici cultura pop nu ar produce filme precum Prometheus sau Noah. Last edited by iuliu46; 12.06.2014 at 08:55:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta seamana cu combinatiile alea numerologice trase de par ale adventistilor din care rezulta ca Papa = 666. Vezi si tu despre ce e topicul asta, deschide altul cu paranoia conspiratista.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost o persoana care a scris si aici, pe forum, mai inteligente ca tine si cu mai mult bun simt, dar care n-au fost tolerate prea mult.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te-ai prins ca nu textul respectiv este problema ci cativa indivizi de pe aici? Oricum, si tu mai trebuie sa-ti pui ordine in convingeri pentru ca sunt unele care se bat cap in cap. Nu mai stiu daca mi-ai raspuns, cred ca nu..tu esti convins ca si maimuta are suflet nemuritor? Sau dupa tine, sufletul nemuritor este un fel de produs al evolutiei?
|
|||
|
|||
![]()
Hm, realitatea este ca industria de aparate de ras/epilare e foarte infloritoare si in ciuda progresului stiintific (oteluri, lame, aparate de ras, laser, IPL, etc.) parul se incapataneaza sa ramana mai ales acolo unde e dorit cel mai putin :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel putin asa reiese din exprimarea ta: Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |