Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2014, 21:55:26
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Serios ? Ce fraieri sunt calugarii aia de se roaga si pentru liber-cugetatori ca tine. Tu ai vre-o treaba cu mantuirea ? Pai daca tu nu crezi ca exista dracul, ca nu exista suflet si ca Dumezeu nu-ti va judeca faptele ... ce-ti trebuie tie mantuire ?

Mai, voi astia de pupati stiinta pe toate partile, incepe maine campionatul mondial de fotbal, mai beti si voi o bere, mai iesiti si voi la o gradina, daca oricum nu sunteti interesati de mantuire. Nu va mai deranjati.

Ca altfel, probabil ca sunteti maniaco-depresivi ... de va pierdeti timpul vostru pretios pe acest frumos forum crestin-ortodox.
De rezultate, ce sa va mai zic, nu ati reusit pana acum sa convingeti nici macar un ortodox sa treaca la ateism sau mai rau, sa adere la una din sectele voastre neoprotestante.

"A gresi e omeneste, doar a persevera e draceste"
N-am zis ca nu exista suflet. Si nu suntem maniaco-depresivi. Ba chiar din contra.

Si nu intentionez sa "conving" pe cineva sa treaca de la ortodox la ateism. Dar e timpul ca si lumea ortodoxiei sa accepte dovezile, si lumea asa cum e, nu cum e descrisa de un text vechi de 2500 de ani.
Vechi 11.06.2014, 21:59:09
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Dar e timpul ca si lumea ortodoxiei sa accepte dovezile, si lumea asa cum e, nu cum e descrisa de un text vechi de 2500 de ani.
Sa facem totul !
Ce conteaza daca "lumea ortodoxiei " accepta dovezi sau prefera sa creada in basme ? Esti nefericit daca nu credem toti in aceleasi basme ?
Vechi 11.06.2014, 22:02:47
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Talking

Citat:
Si nu intentionez sa "conving" pe cineva sa treaca de la ortodox la ateism. Dar e timpul ca si lumea ortodoxiei sa accepte dovezile, si lumea asa cum e, nu cum e descrisa de un text vechi de 2500 de ani.
abaaaabbbb63, noi, putinii ortodocsi de pe acest forum, nu reprezentam "lumea ortodoxiei" cum gresit probabil ai crezut ... deci ti-ai gresit tinta. Mor de ras ... ha, ha, ha ... Nu ai vazut ca pe acest forum sunt mai multi protestanti si atei decat ortodocsi ?
Pai astia gandesc deja ca tine ... mai modern, ei cred deja in bozomi si neutrini ... cred ca-ti cam pierzi timpul degeaba.

Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 22:04:49.
Vechi 11.06.2014, 22:05:25
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
abaaaabbbb63, noi, cei de pe acest forum, nu reprezentam "lumea ortodoxiei" cum gresit probabil ai crezut ... deci ti-ai gresit tinta. Mor de ras ... ha, ha, ha. Nu ai vazut ca pe acest forum sunt mai multi protestanti si atei decat ortodocsi ?
Pai astia gandesc deja ca tine ... mai modern, ei cred deja in bozomi si neutrini ... cred ca-ti cam pierzi timpul degeaba.
De ce nu ar crede in bozomi si neutrini. Pana la urma exista dovezi concrete pentru ambele particule.
Vechi 12.06.2014, 09:48:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
N-am zis ca nu exista suflet. Si nu suntem maniaco-depresivi. Ba chiar din contra.
Pari un tip inteligent.
Nu te-ai prins ca nu textul respectiv este problema ci cativa indivizi de pe aici?

Oricum, si tu mai trebuie sa-ti pui ordine in convingeri pentru ca sunt unele care se bat cap in cap.

Nu mai stiu daca mi-ai raspuns, cred ca nu..tu esti convins ca si maimuta are suflet nemuritor?
Sau dupa tine, sufletul nemuritor este un fel de produs al evolutiei?