![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te lumineze!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai atunci hai abtine-te sa mai judeci pe aparatorii Credintei celei Drepte, asa cum a fost lasata de Dumnezeu...si numai cu ajutorul Lui putandu-se realiza acest lucru, ce zici? Doamne iarta-ne si ne pazeste!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am judecat sfintii parinti. Stiu ca unii au murit pentru Hristos, au fost mult mai buni ca mine, altora nu le cunosc viata. Am spus doar ce stiu despre Constantin.
Apreciez ca de data asta ai gasit un cuvant bun. Il iubesti pe Dumnezeu si te pocaiesti repede. ![]() Last edited by Doriana; 09.12.2009 at 17:01:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai nu stiu ce statut aveti fiecare in parte, dar de afisat nu mai afisati nimic pentru ca asa s-ar vedea lipsa de unitate si de comuniune...fiecare a introdus ce a vrut si ce a crezut, asta e Adevarul! Daca ati fi manati de unitate si pastrarea Credintei nu ati mai fi impartiti in atatea si atatea culte neoprotestante...l-ati respecta pe Luther nu stiu, ati reveni in Biserica Catolica sau in cea Ortodoxa, dar voua va plac independenta, neascultarea, protestul, reforma, revelatiile si profetiile...dar cu toate acestea nu credeti in niciun alt cult aparut dupa voi sau inaintea cultului vostru...restul automat nu mai sunt de la Dumnezeu, nicio profetie nu mai este autentica...numai fondatorul cultului vostru a fost profet iubit de Dumnezeu, in rest din nou...erezie, intuneric, secta, necredinta, suspiciune si fals...nu vi se pare ciudat totusi? Sectele se bazeaza pe profetia si interpretarea unui singur om, considerat profet si prooroc...in rest totul e pus sub semnul intrebarii, de ce aceasta mentalitate? Nu inteleg cum puteti crede macar ca nimeni nu mai respecta Cuvantul lui Dumnezeu, nimeni chiar din primul secol, nu mai exista respect, credinta si dragoste pentru Cuvantul lui Dumnezeu, si era uitat gata iar Dumnezeu ar fi putut lasa asa ceva sa se intample...fiind nevoie de aparitia atator profeti cu proorociri total contradictorii de la cult la cult...of of of! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ipotetic, desigur...raiul il da Dumnezeu cui vrea el. Daca esti ateu iti da harul sa-L cunosti pe Hristos. Astfel ajungi in rai.
Andrusca, ai niste idei preconcepute despre "sectari". Ei nu se bazeaza pe profetiile unuia singur [ well, mai sunt unii - mormonii, de exemplu ] , ci pe Biblie. Si e normal sa fie asa. E singura sursa a carei inspiratie divina nu poate fi contestata. Chestia cu "spuneti ca nimeni nu respecta" nu am zis-o. Iar tu nu esti din primul secol, ci de cateva zeci de ani, ti-au spus parintii ca e asa si i-ai crezut. Deci nu ai 2000 de ani. Credinta e personala si s-a nascut de curand. Nu ma pune sa explic iar de ce credinta nu e acelasi lucru cu cultul... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos ne-a invatat sa murim pentru credinta noastra, aducandu-i pe altii la mantuire. Pe voi cine v-a invatat sa ucideti? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Suna tragic, dar suna mai tragic ca sectarii nu au bun simt si nu inteleg ca te duci sa spui Cuvantul lui White la pagani, la canibali oriunde este loc...dar nu Bisericii Adevarate! Nu ti se pare cam ciudat ca afirmati constant ca ne aduceti la mantuire pe noi aceiasi crestini din primul secol crestin, de ce aceasta incapatanare???...daca ar veni 5 secte intr-un sat cu Adevarul pe dupa lada cu portocale....ti s-ar parea normal ca toti sa afirme acest lucru ca si cum ar fi Adevar si sa fie lasati sa cotropeasca comunitati de crestini? Exista asa ceva in Biblie...de cate Biserici ne vorbeste Mantuitorul? Daca vedeti ca exista o Biserica Crestina in sat ( orice sat, in intreaga tara), voi ce cautati, sa fiti al 'nspelea cult prin voia lui Dumnezeu si trimisi cu ladite de capsuni asa cum propovaduia Mantuitorul?? |
|
||||
|
||||
![]()
Sa ucidem?? Doamne fereste...eu m-as distra numai, as scoate o beretta bricheta ca sa vad si eu cati din cei care tot se lauda ca sunt martiri in asteptare chiar sunt dispusi sa moara pentru Adevarul ala in care cred cu atata sfintenie
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|