Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2012, 00:02:32
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
S-a mai spus, de multe ori, că, de fapt, creștinul nu trebuie să fie victimă și nu trebuie să fie pasiv. Din contră, are datoria să-i pese, să se implice, să mărturisească viața cea adevărată, să lumineze cu lumina lui Hristos, să-și facă datoria față de semeni. Iar asta, din nou s-a repetat, nu se face prin implicare politică (deși nici asta nu e exclusă), ci prin misiunea fiecăruia la locul unde se află, în profesia pe care o practică, cu oamenii pe care-i are în jur: dacă-i politician, să fie politician creștin, dacă-i judecător, asemenea, dacă-i doctor, ziarist, artist ș.a.m.d., acolo e câmpul lui de luptă.
Atitudinea de forță pe care o dorești nu poate decât să eșueze, așa cum au eșuat atâtea mișcări sau războaie care au adoptat eticheta de creștine.

Umanitatea era „ovinizată” și pe vremea când Hristos vorbea oamenilor, asemănându-i de atâtea ori cu oile. Există turmă și există păstori. Responsabilitatea mai mare este, însă, evident, a celor din urmă. Lor li se cere să fie păstori buni, iar nu lupi în blană de oaie. Revolta oilor nu se poate solda cu alegerea unor păstori mai buni. Ei sunt o tagmă aparte, cred eu, căci oaia n-are vocație pentru așa ceva.

E normal să nu ne placă să fim manipulați, imbecilizați, folosiți în toate chipurile de lacomii lumii. Totuși, cred că trebuie mers mai adânc, la sursa răului, pentru că lăcomia, viclenia, manipularea, interesele meschine nu sunt apanajul organizațiilor masonice; ele se întâlnesc la tot omul aproape, însă devin, e adevărat, mai periculoase, puternice și evidente atunci când se organizează.
Cristos a inviat!
Pai tocmai asta e, frate Priceputu: nu suntem termite, sa avem caste-lideri si caste-sclavi (vorba vine!). Eu nu ma consider oaie, si banuiesc ca nici fratia ta nu te privesti ca atare. Asupra trupului tau, mintii tale, casei si familiei tale, ai toate drepturile, desigur insa in spiritul credintei. NU suntem oi care sa se adune mecanic cand ordona pastorii, unde vor ei. Una sunt principii Bisericii, adica adevaratii pastori la care S-a referit Isus, si alta "pastorii" infami, lupii bipezi care ne conduc.
Problema cu oile e ca sunt, pragmatic vorbind, finte de consmat, iar spiritual, fiinte de jertfa. Odata ce Fiul S-a jertfit, o singura data si de ajuns pentru toti, toate si tot timpul, ce si cine ar mai fi de jertfit? Si mai ales cui?
Exista ceva numit inginerie a religiilor. Suna cinic, asa-i? ei bine, e ceva de care se folosesc subumanii bogati ai acestei planete, demult, recent si acum, pentru a insera in gandirea maselor diverse idei cu forta de inocul pentru a le servi scopurile.
In natura si Biserica, ambele ierarhii sistemice, facute de Cel Care este El Insusi Creator si Cap al oricarei ierarhii cosmice, da, admit ascultarea, teoretic fara rezerve. Insa in societate...e vital un feedback, si acesta inseaman ca abuzului i se poate opune si trebuie sa i se opuna, revolta. Ideea de a vrea sa conduci pe altii mi se pare o monstruozitate a egoului neinfranat. Iar cea de a vrea sa fii condus, este semnul unei efeminari spirituale, si nu numai. Sunt sigur ca, si fratia ta, si noi toti, in fata unei situatii critice am lasa balta mistica hegeliana a statului si/sau falsa smerenie, si am pune mana pe...ceva contondent. :D
Asta e, sunt genul de sceptic care nu crede in autoritatea fara baza spirituala.
Faptul ca un sistem social functioneaza nu inseamna neaparat ca bucura voia Domnului si sufletul omului....dimpotriva!
Scuze profunde pentru quasi-off-topic!
Vechi 28.04.2012, 17:45:36
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Ioi, boc vrea la primaria Cluj... poate face si el 0.5%...astia acasa nu stiu sa stea? poate gaseste ceva de cosit, de taiat cu securea...
numai tot asa ca paduchele in frunte?
Vechi 28.04.2012, 18:08:19
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Să alegeți bine!
Vechi 28.04.2012, 18:58:50
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Toti sunt doar niste gunoaie de membri ai serviciilor secrete si societetilor de initiati, care fac teatru politic spre prostirea "fraierilor". Intr-o lume normala ar fi procesati, si asta fara asomare sau anestezie, ca faina proteica pentru ingrasamant sau hranirea pestilor din iazuri. Eu nu consider fiinte umane pe cei care sunt agenti naimiti ai oricui, numai ai propriului popor, nu. Au atata sange si lacrimi pe maini, incat cred ca si ingerii sunt socati.
Ah, am uitat, crestinul este victima ca vocatie, dupa unii. Nu are dreptul/nevoia sa lupte pentru o lume mai buna. Totul este ovinizarea umanitatii, adica translatia ei spre o specie destinata permanentei jertfe, proces inceput acum doua mii de ani.
Iarasi promovam, teoria conspiratiei universale !!!
De parca, lumea asta e bleaga, nu indracita, s-o poate conduce o mana de insi,ca pe o masina, unde vor ei ...!!! Ha,ha,ha !!!
Vechi 28.04.2012, 19:05:01
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit parere !

domnul Emil boc, a fost singurul primar, in mandatul caruia am simtit pentru prima data ca se misca lucrurile in Cluj-Napoca !
o fi avand acumulate o serie de greseli,erori (desi ne-a trecut criza si acuma noi dam cu pietre in el daca ne vdem din apa pe mal,bine-mersi !!!) insa, la nivelul administratiei locale cred ca ,pentru Cluj e inbatabil,fac pariu ca va castiga detasat ! Pe un vot, deja se poate baza !
Am zis !
Vechi 28.04.2012, 21:02:23
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Cred ca are nevoie de mai mult decat un vot ca sa faca 0,5%.
Vechi 01.05.2012, 12:32:54
TunsDiana
Guest

Implicit

Ca tot e cineva aici care l-ar dori pe Diaconescu presedinte, domnule vsovivi, daca sunteti crestin ortodox, macar de curiozitate ati ascultat din declaratiile presedintelui d-voastra personal Diaconescu? Stiti ce a spus azi la el pe post? Imi pare rau ca nu am inregistrarea, dar sunt sigur ca se poate gasi online daca sunteti curios... Ca el nu da bani la preoti, ar putea sa dea dar nu da pentru ca el face mai mult bine oamenilor cu ajutorul partidului personal, pentru ca el va scadea taxele si impozitele, deci va ajuta mai mult oamenii decat preotii care promit venirea lui Hristos de 2000 de ani si acesta nu a ajuns inca! No comment, ma mir cum mai puteti sa il sustineti pe acest necredincios, d-voastra fiind crestin ortodox! Ar fi bine sa deschideti ochii bine sa vedeti cu cine aveti de-a face!
Vechi 02.05.2012, 11:19:04
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Deci e clar, 'la plăcinte înainte, la război înapoi'... adică a căzut guvernul ca dovadă că țara a ieșit din criză și recesiune și e pe trend economic crescător și e pe plus și din pricina asta iată că sforarii și cumpărătorii de târfe politice au decis că are mare nevoie cineva ca să se erijeze mascându-se în băieți buni și să se reemane tot ei... la merite, ei autorii de fapt și de drept a tuturor dezastrelor și furâciunilor implementate de 22 de ani sau de 66 dacă ne gândim istoric.

Se pare deci că Bantonescu, Pontaju și isPisicu' ăla micu au corupt parlamentul demis de popor de multișor ca să credem noi că cică ei vor salva țara... și nu premianții gen: Ciorbea, Remeș, Boc, Ungureanu sau alții... ca Băsescu 'tiranul'.

Sunt bani de risipit... uraaaaaa! (vezi glosă de Mihai Eminescu)

Iar președintele Băsescu îl va desemna pe Ponta... așa că nu vă mai faceți atâtea griji... deșarte, dar nici nu vă bucurați că va fi tot mai rău și mai rău... sau poate că Domnul se va milostivi de noi, deși nu prea merităm. Poporul însă se va lumina până la urmă, așa că niciopagubă-n ciuperci deși mă doare cum de a fost posibil ca să cadă atât de rapid singurul guvern onorabil din ultima 100 de ani. În tot răul îi și-un bine... acum opoziția e puterea și puterea opoziția și tot așa viceversa vicentoarsa până innebunim... pînă la alegeri.

Dar nu vă speriați căci cei trei mușcătari și-au tăiat craca singuri de sub picioare... și urmează entuziasmul și surâsul Heroșimei.

Deci Ungureanu a fost sublim și nevinovat, iar Antonescu din păcate cam cretin, asta dacă vei compara discursurile, pe Ponta nu-l iau în socoteală că e pe drumul prostănacilor. Sper să fie aleși candidați la președenția României... că oricum când doi se bat al treilea câștigă și o să iasă deci DanDiaconescuDirect... asta dacă nu cumva între timp vine regele Mihail să-și preia țara distrusă după dezastrul de 66 de ani al impostorilor infatuați și stupizi și proști rău în obrăznicie și nerușinare.

Sincer aș fi vrut să rămână Ungureanu, era mai bine pentru țară, e un geniu, și nu degeaba s-a scos zvonul că ar fi evreu deși nu e... așa însă va fi mai bine pentru Adevăr.
Da-da... e cretin...rău și e iremediabil pierdut, jignește nonstop ca un jigolo și minte și jonglează cu tupeu infatuat și autoîntoxicat cu ironii xenofobe și misogine, e rodul fumurilor, adică esențialul: ei sunt uniunea uslașilor trădători... și după ce vă lecuiți de ciuma roșie, galbenă și albastră, că s-au băgat cei trei mușcătari pe ei înșiși sub steagul României, le mai lipsește doar stema aia a lui ceaușescu dar fără bogățiile pe care le-au furat și vândut între timp, că acum e clar cine au ajuns: doar niște marionete cretine ale fosilelor și dinozaurilor ce ne-au distrus de 66 de ani încoace, că doar de frică s-au înconjurat cu toți boșorogii ăștia vicleni din guvernul din umbră propus de Pontaju diversionist, de frica de răspundere... au fost aduși iar la butoane și bani sub masca experienței și competenței... păi nu e clar după 22 de ani despre ce experiență și competență e vorba? Fură, mint, deistrug, lapidează ca prădătorii... și asta fără să clipească, de parcă s-ar răzbuna pe hoți și exploatatori.

Deci după ce vă lecuiți, abea apoi o să puteți citi și asculta și vedea cu alți ochi și urechi mesajul geniului Ungurean rostit în parlament, a baciului care era totuși român și care defapt a fost ucis de Paște exact ca în baladă de fârtații lui ungureni și vrânceni și moldoveni că avea oi mai multe și bani mai mulți și minte luminată.

Câtă dreptate a putut să aibă Domnul ăsta... dar degeaba le spui peștilor și târfelor din bordelul politicii românești... căci tranzacțiile au contat la moțiune și nu adevărul.

Acum o să avem exact ceea ce merităm.

Last edited by vsovivi; 02.05.2012 at 11:22:34.
Vechi 03.05.2012, 09:00:10
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Da-da... e cretin...rău și e iremediabil pierdut, jignește nonstop ca un jigolo și minte și jonglează cu tupeu infatuat și autoîntoxicat cu ironii xenofobe și misogine, e rodul fumurilor, adică esențialul: ei sunt uniunea uslașilor trădători... și după ce vă lecuiți de ciuma roșie, galbenă și albastră, că s-au băgat cei trei mușcătari pe ei înșiși sub steagul României, le mai lipsește doar stema aia a lui ceaușescu dar fără bogățiile pe care le-au furat și vândut între timp, că acum e clar cine au ajuns: doar niște marionete cretine ale fosilelor și dinozaurilor ce ne-au distrus de 66 de ani încoace, că doar de frică s-au înconjurat cu toți boșorogii ăștia vicleni din guvernul din umbră propus de Pontaju diversionist, de frica de răspundere... au fost aduși iar la butoane și bani sub masca experienței și competenței... păi nu e clar după 22 de ani despre ce experiență și competență e vorba? Fură, mint, deistrug, lapidează ca prădătorii... și asta fără să clipească, de parcă s-ar răzbuna pe hoți și exploatatori.

Deci după ce vă lecuiți, abea apoi o să puteți citi și asculta și vedea cu alți ochi și urechi mesajul geniului Ungurean rostit în parlament, a baciului care era totuși român și care defapt a fost ucis de Paște exact ca în baladă de fârtații lui ungureni și vrânceni și moldoveni că avea oi mai multe și bani mai mulți și minte luminată.

Câtă dreptate a putut să aibă Domnul ăsta... dar degeaba le spui peștilor și târfelor din bordelul politicii românești... căci tranzacțiile au contat la moțiune și nu adevărul.

Acum o să avem exact ceea ce merităm.
Lupta se va da pe un singur aspect:

se vor strădui cu toții ca să ne facă să ochim păcătoasa-sul pentru ca să ne fie milă de păcat și să-l râvnim și noi (pofta de mite și iubirea minciunii măririi de sine)...

...voi însă iubiți împreună cu Hristos pe cel păcătos și urâți păcatele voastre în care sunteți sau în care urmează să cădeți!.. și așa veți fi biruitori în alegeri, deci:

Iubiți pe Antonsecu pe Ponta pe Constantin, pe Băsescu, pe Patriciu, pe Boc, pe DDiaconescu, pe Ceaușescu, pe Iliescu, pe Voiculescu, pe securiști, judecători, privilegiați, senatori, politicieni și pe toți păcătoșii și procurorii și conducătorii însă urâți de moarte absolut toate păcatele lor ca nu cumva să devină ele ale voastre luându-i drept model pe ei...

Modelul nostru este Crucea Domnului... răbdarea până la sfârșit în toate fără să vă învoiți cu păcatul.

Ochiți deci prin lunetă și microscop păcatul și iubiți și lăsați păcătosul să trăiască liber... căci precis o să se pocăiască și smerească înaintea voastră... Iistoria ne arată clar cu tâlharii și desfrânații au moștenit împărăția înaintea fiilor și ucenicilor și îngerilor și robilor și sclavilor eliberați...

Citat:
Am înțeles să trăiți!
Nu v-am dat lecții ci doar am reiterat retoric ceea ce este scris de la singurul nostru Învățător și Stăpân, Domnul Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Deci să biruim gLumea că Iisus a biruit-o pe calea Golgotei... lăsându-se înviat de Tatăl Ceresc pentru noi.

Last edited by vsovivi; 03.05.2012 at 09:09:52.
Vechi 07.05.2012, 09:58:45
Banned

Implicit

Toată gLumea a ajuns păcălită de flașnetarii băștilor roșii, de cei ce se erijează prin viclenie și răutate la merite, se emană impostorii mereu.

Dar Băștile Albe sunt singurele care reprezintă stânga cea adevărată, stânga Dumnezeiască a românilor... căci ei sunt străjerii regelui Carol al II-lea, deci mă întreb dacă pricepeți ce s-a întâmplat Iistoric vorbind?

Impostorii au furat băștile curate de la străjerii regelui soare al României Mari și le-au vopsit ca pe ouăle de paște și așa au păcălit ei toată gLumea.

Ce rămâne de făcut când acum s-a împlinit visul lui Stalin și al lui Hitler și al lui Cheguevara și al lui Mao și al altor fii iubiți ai poporului, oameni de nădejde, cârmaci gen Ceaușescu sau Dej sau Groza?.. păi nu trebuie să ne resemnăm ci trebuie să credem până la sfârșit în Iisus, adică trebuie să ne ducem crucea spre slava Lui fără să ne învoim cu păcatul, cu mândria, cu viclenia, cu minciuna, cu insulta și dezinformarea...

În Franța a ieșit francezul olendez, în Rusia kgbistul german, în Italia revin băștile roșii care l-au ucis pe Aldo Moro... deci iată cum toată gLumea e roșie, doar sfinții mai poartă băștile albe.

Nu vă temeți! Nu vă faceți griji... Dumnezeu este cu noi, deci biruiți gLumea, căci "ce-mi poate da mie lumea dacă îmi voi pierde Credința, și ce-mi va fi mie dacă voi cuceri și stăpânii toată glumea dacă sufletul meu îl voi pierde? Oricine își va scăpa sufletul său și-l va pierde iar cine și-l va pierde pentru Mine acela și-l va câștiga!" Deci ''iubiți-L pe Dumnezeu iubind păcătoșii și iubiți păcătoșii iubindu-L pe Dumnezeu și luptați împotriva minciunii, a mândriei, a păcatelor și a oricărui duh rău și viclean și necurat. ''
Biruința vă așteaptă. Nu pierdeți prilejul!

Iar guvernul penal al Pontajului e de râsul curcilor... blablabla... adică e cea mai proastă poantă de care se bucură doar fanaticii extremei stânga-dreapta, comunismul extremist-masonic.
Păi cine a mai văzut ca statul să fie reprezentat în justiție, de pe scaune de miniștri, de către cei care tocmai se judecă și au proces cu statul care le cere să dea ei socoteală? (Jos Guvernul!.. adică sper să nu fie învestit de parlament... deși târfele cumpărate pe nimic n-au ce să mai facă ei acum, vor vota ce le cere 'peștele', rechinul șef de gașcă de prădători ce încearcă să se emane erijându-se la merite. Rău groaznic ne va fi cu guvernul susținut de trădători și tîrfe și extremiști, de râsul gLumii, adică ce s-a construit ca slavă dreaptă în 2 ani de post negru se va risipi în 6 luni, defapt e guvernul pierzării, vai nouă.)

Last edited by vsovivi; 07.05.2012 at 18:05:43.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27