![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stati linistit, nu sunteti singurul in aceasta situatie. Dvs., practic, va inscrieti intr-un curent de denigrare a "sectantilor" (mai ales adventisti), prin orice mijloace (mai ales cele necinstite, pentru ca cele cinstite nu va ajuta). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-nu credetzi in nashterea Minunata a Domnului din Maria, Fecioara Curata (shi curatzita shi sfintzita de Dumnezeu prin rugaciune) -nu credetzi ca Preasfanta Marie a fost Fecioara shi este in Veci Pururea Fecioara, nascatoare de Dumnezeu ci o mama obijnuita cu prunci -nu credetzi in cruce, in purtarea sfintei Cruci, ci ca este un idol, un lemn obijnuit -nu credetzi in sfintzi, in moashte, in puterea shi Harul din ol, din oase, ci credetzi ca sunt idoli, ca sunt trupuri spurcate shi astfel de mortzi nu trebuie sa te atingi -nu credtzi in preotzi, in sfanta Biserica, in sfinta ierarhie: Tatal, Fiul, sf Duh; Arhierei, preotzi, diaconi; Duhovnici, monahi, mireni; oameni ingeri shi animale, vegetale, minerale; cele noua cete Cereshti. -nu credetzi in sfanta inviere dinainte sau de dupa moarte sau ridicarea din munci din iad de mai tarziu prin Lucrarea Bisericii ori in salashluirea sufletelor in Iad ori Sheol shi Rai pana la judecata din urma shi ca dreptzii nu vor mai fi chematzi la judecata ci credetzi doar in invierea aia care va fi la judecata din urma adica aia cand vor invia totzi mortzii shi credetzi ca rasplata v-a fi data doar atunci in urma sentintzelor justitziei divine, iar pana atunci suntem mortzi asha ca in somnul inconshtient shi fara vise, necontand decat faptele vredniciei exterioare, facute pentru slava de la oameni, pentru ca de asta probabil va auto-indreptatzitzi mereu, crezand ca astea sunt faptele credintzei, shi ca astea va vor fi rasplatite shi laudate la judecata, deci judecata cu care judecatzi shi sustzinetzi auto-indreptatzirea -nu credetzi in Cuvantul lui Dumnezeu shi Biserica Lui pentru ca nu va mai trebuie, pentru ca nu va mai pocaitzi niciodata ci odata botezatzi va credetzi mantuitzi shi gata pocaitzi pentru veshnicie ca shi cum de atunci incolo voi nu mai suntetzi capabili de greshala shi ca nu mai este necesar nimic de facut in aceasta privintza, cautatzi sa facetzi cat mai multzi prozelitzi care sa va dea dreptate shi pe care "sa-i ajutatzi" shi sa-i "invatzatzi" scripturile -tagaduitzi lucrarea shi puterea lui Dumnezeu shi ale sfintelor shi infricoshatoarelor Taine -facetzi deosebire in duhul lacomiei infranandu-va de la porc shi credetzi ca doar atat va strica din ce bagatzi in gura, putandu-va lacomii la femei, la ciocolatzi, la alcool, la averi, la toate celelalte pofte al pantecului shi ale patimilor -tzinetzi sambata pentru ca Dumnezeu a scris in piatra pe Muntele Sinai, necrezand ca a dezlegat-o in a fi tzinuta ci spunetzi ca a curatzit-o ca sa-i redea frumusetzea spre a fi tzinuta shi mai bine -il idolizatzi pe Iisus spunandu-i Domnul Isus in timp ce pe Maica Sa shi pe sfintzi ii batjocuritzi dar vedetzi in el doar un om mai rasarit, pe Dumnezeu dar il veneratzi ca pe un zeu, ca pe un om mai insemnat cu "puteri" ori cu capacitatzi sataniceshti, caci restul tagaduitzi, tot ce a dat a fi tzinut de sfintzii Apostoli shi de Biserica Lui, absolut tot in ochii voshtrii pare ca ar fi o minciuna -repetatzi la nesfarshit aceasta credintza shi o demonstratzi cu citate aratand ca suntetzi indreptatzitzi in credintza voastra ca shi cum cineva ar dori sa va condamne sau pe scurt: poi ce este credintza asta a adventishtilor sambatari dupa baptishti? ca voi zicetzi ca tzinetzi astea: -sambata, porcul, piatra, mama desfranata, Isus-zeu-zmeu, judecatoria si invierea abea dupa judecati/judecata, barfa prozelita, botezul prin libera alegere shi daca ai ales eshti gata mantuit dar shi pocait, apoi ca totul e idol la altzii dar lacomia shi desfranarea shi pizma shi invidia shi rautatea shi averea la adventishti nu e idol ci binecuvantare, iar alunecarea asta mandra prin scripturi, asta ce poate sa mai fie? sa fie dupa cum spui dumneata? "indemnul de a cerceta Cuvantul lui Dumnezeu si de a respecta Poruncile Sale" sau tzi-ai dat singur raspunsul: "este o amagire? Sau, dimpotriva, cel mai sigur mod de a te feri de amagiri?" deci daca spunetzi ca n-am minte limpede shi inima sincera shi ca deocamdata imi lipsesc, atunci arata-mi unde ma inshel, arata-mi ce credetzi daca spui ca nu am vazut bine shi n-am intzeles ceea ce credetzi shi sustzinetzi voi... sau arata-mi un site unde se poate vedea ce tzinetzi din credintza... ce predanii urmatzi, ce pazitzi... caci daca spui ca sunt inexact, te rog sa fi dumneata exact sau sa aratzi unde pot citi exact. Dar nu imi da trimiteri la cartzi shi sa ma documentez ca nu am voie sa citesc... decat eventual daca am binecuvantare de la parinte, de la Biserica deoarece porunca bisericeasca este sa nu cititzi cartzi eretice, adica pline de eres, adica din alea ciuntite ca sa lepadatzi Calea Domnului: "7. Sa nu citim carti eretice sau ale sectarilor." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand am sustinut eu (sau noi) ca Domnul Iisus Hristos nu s-a nascut din fecioara Maria? Nu avem cum sa tagaduim nasterea din fecioara Maria a Mantuitorului si nu am facut-o niciodata. Puteti sa continuati, in stilul caracteristic, nu o sa-mi mai pierd timpul cu dvs. Subiectul topicului este cu totul altul. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de vsovi ![]() ca eu tzi-am aratat ce am priceput ca sustzii dumneata: -nu credetzi in nashterea Minunata a Domnului din Maria, Fecioara Curata ( In rautatea si pofta dvs. de a minti, ati priceput gresit. Am luat doar un exemplu (prima afirmatie, prima minciuna). Nu ma leg de toate mizeriile pe care le-ati scris. Cand am sustinut eu (sau noi) ca Domnul Iisus Hristos nu s-a nascut din fecioara Maria? Nu avem cum sa tagaduim nasterea din fecioara Maria a Mantuitorului si nu am facut-o niciodata. Puteti sa continuati, in stilul caracteristic, nu o sa-mi mai pierd timpul cu dvs. Subiectul topicului este cu totul altul. __________________ "Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12) Raspuns: Trecand peste faptul ca dumneata imi shtii rautatea shi pofta de a mintzii, shi ca am priceput greshit in ele, manat de ele, pe care nu le tagaduiesc shi nici nu le afirm shi nici... shi apoi spui ca tot ce am scris mai sus sunt toate nishte mizerii. Atunci Fie precum zici! ma intrebi: "Cand am sustinut eu (sau noi) ca Domnul Iisus Hristos nu s-a nascut din fecioara Maria? " Raspuns: in propriul raspuns: Cand am sustinut eu (sau noi) ca Domnul Iisus Hristos nu s-a nascut din fecioara Maria? [COLOR=plum]Nu avem cum sa tagaduim[/COLOR] nasterea din fecioara Maria a Mantuitorului [COLOR=plum]si nu am facut-o niciodata[/COLOR]. ei vezi? acest lucru demonstreaza cine este mincinosul. deci cu prima mi-e clar ca e sigur ca nu credetzi, nu asha cum se indoieshte sau crede fiecare ci ca e o credintza a adventishtilor ca sa nu creada in minunata nashtere din Preasfanta Fecioara Maria (fecioara nu doar la trup ci shi la sufletul ascultator shi credncios) domnule, nu e o rushine sa nu credetzi, sa va indoitzi sa va aratatzi neputintza sau opinia, ci sa mintzitzi e cea mai mare rushine... viclenind restul scripturii caci nu va prezentatzi defapt ce credetzi shi ce nu credetzi ci iata ca tu ma intrebi mirat, trimitzandu-ma la plimbare: "Cand am sustinut eu (sau noi) ca Domnul Iisus Hristos nu s-a nascut din fecioara Maria?" deci eu atunci cand am aratat ce credetzi voi nu a fost ca sa va condamn ca e treba fiecaruia ce credintza are, masonii o au pe a lor shi interesele lor ascunse, satanishtii a lor, Yoghinii a lor, ereticii-sectantzi ortodocshi interiori pe a lor, shi tot asha, ci ca sa scot la lumina ce credetzi voi shi nu marturisitzi nicaieri ca forma prezentata de cultul vostru ucenicului ca macar sa shtie ucenicul adventist la ce credintza se inhama ca s-o creada shi s-o traiasca... asta spuneam... ca pana shi satanishtii shi-au pus credintza lor pe hartie shi o marturisesc, o cred, o fac, o traiesc... shi nu se mai ascund shi sunt bine mersi cu "legile" lor shi cu credintzele lor shi cu adularile shi entuziasmele lor... deci nici acum, nu te-am judecat din cuvintele tale, dar facandu-ma mincinos, deshi tzi-am mai zis cinstit ca eu asta am priceput din marturisirile voastre shi ale tale de pe forum, am facut un simplu rezumat, intrebandu-ma daca ma inshel sau nu, iar dumneata in loc sa-mi prezintzi credintza voastra, m-ai trimis la plimbare shi m-ai facut in fel shi chip, shi atunci neavand alta posibilitate de aparare, caci nu am cum sa caut eu pe totzi adventishtii shi tot ce au zis sarmanii sectantzi nenorocitzi, ca sa demonstrez ca nu ma intereseaza sa va prind cu minciuna ca nu am acest interes diabolic, fiindca nu ai cum sa osandeshti pe cel deja osandit prin propria cale pe care a luat-o, caci e in iad deja mergand pe ea, eu nu am facut decat sa stau de vorba cu un fost ortodox in sperantza ca mai are buna credintza in el ca sa accepte cand gresheshte shi cand are dreptate, deci care a venit nu ca sa-shi impuna ideile ci sa shi le loveasca de piatra pentru a ajunge la Calea-Adevar ca sa intre in Viatza... asta a fost scopul discutziei mele cu tine... dar e treaba ta daca ma crezi sau nu... shi eshti liber sa nu ma crezi shi sa itzi inchipui pe maideparte ca vreau sa te judec, sa te osandesc, sa te arunc in iad... poi din iad vin shi eu... asha ca nu-s curios de "rasplata" celor care arunca shi pe altzii in iad ca sa ajunga doar ei la Viatza... care ii lapideaza public sau moral pe fratzii lor oameni cazutzi in pushcaria satanei, a gLumii asteia... deci cum topicul este despre sabat: Sabatul cel nou, pentru care s-a luptat Ioshua aproape o zi intreaga dar n-au intrat in el decat prin Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, pururea fecioara Maria shi prin Invierea din mortzi a Domnului Nostru Iisus-Hristos-Dumnezeu pe Drumul sfintei Cruci shi a sfintelor Sale Patimi se tzine conform predaniilor apostolice shi a hotararii sf Constantin shi maica sa Elena ce s-au numarat cu apostolii, deci se tzine de catre cine voieshte shi cand voieshte shi cat voieshte fara a se opri omul de la facerile de bine, de sambata seara pana luni dimineazta, precum in Cer asha shi pe Pamant, a fost o seara shi a fost o dimineatza, ZIUA intai, caci asha ne invatza Cuvantul lui Dumnezeu... shi astfel s-a facut Lumina, caci inainte Duhul Lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor shi intunericul era deasupra genunii... shi a zis Dumnezeu "Sa fie Lumina" shi a fost Lumina... shi a vazut Dumnezeu ca lumina era buna, shi a numit Dumnezeu Lumina ZI, shi intunericul l-a numit noapte. |
|
|||
|
|||
![]()
frate:ziua de odiha a fost data de DUMNEZEU chiar de la inceput .zice biblia:in sase zile a facut Dumnezeu cerurile si pamantul si tot ce era pe el si in a saptea zi sa odihnit si a binecuvantat ziua a saptea (sambata)si ce Dumnezeu binecuvanteaza binecuvantat ramane..si pana si ISUS in zilele de sabat era in adunare ..ba chiar zice ..eu nu am venit sa schimb legea si profetii ba mai degraba sa o implinesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
cultu adventist nu exista dar ceace no respectam exista de la creatiune si adevaratii martiri sunt aceia care au murit in arenele romane .si adevarata religie este cea adventista pt ca noi respectam cea ce dumnezeu a spus sau mai bine zis ne straduim ca nimeni nu e perfect
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
atata timp cat tu schimbi o zi de odiha in alta ca asa vrei tu e o mare insulta la adresa lui Dumnezeu .daca insusi Fiul Sau care a trait printre noi si a fost un exemplu ,a respectat sabatul si in fiecare sabat era in sinagoga ,nu a schimbat ziua de odiha ba chiar mai mult a si spus foarte categoric ca sa inteleaga toti ca el nu a venit sa schimbe legea ba chiar mai mult ,sa o implineasca ,.cine e atunci acest Constantin care a facut acest lucru.fratilor studiati mai mult ca mantuirea depinde si de alegerea noastra nu doar de ce spune POPA .DACA VA INTERESEAZA ACEST LUCRU
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sinurul pacat de neiertat este hula impotriva duhului sfant,restul se poate ierta daca si noi vrem lucrul acesta si ne pocaim fara sa ne mai intoarecm la viata de ddinainte
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
multa dreptate poti avea denissa... si uite asa se lasa influentati unii de altii catre rau... dar macar daca parintii ar avea constiinta si credinta necesara cred ca ar putea "trezi" o parte din copii, copii lor. pt ca lumea asta se indeparteaza tot mai mult de Adevar si in ritmul asta e limpede ca Dzeu p ei va reprezenta doar o poveste, un mit. e groznic incotro mergem.
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 20:49:41 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Despre Sabat | georgeval | Secte si culte | 1108 | 28.07.2010 18:45:00 |
Despre Duminica sau ziua Invierii! | alecsandru | Secte si culte | 25 | 06.11.2007 19:26:52 |
despre ziua aliturgica | NiCcoleta | Sfanta Liturghie | 1 | 02.03.2006 09:58:33 |
|