Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2011, 14:11:31
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
este bun a intregului popor preda-o unui muzeu cu relicve dacice si vei scapa de povara pacatului altfel stramosii nu te iarta.
Da,da... nu ma iarta stramosii. Sa fim seriosi. O am de atatia ani si chiar imi place sa am asa ceva in casa,mai ales ca sunt lucruri extrem de rare. Sta bine la mine!

Citat:
În prealabil postat de KANDIA Vezi mesajul
Cu siguranta au fost deosebiti daca au ramas consemnati in istorie ca si "cei mai viteji si mai drepti dintre traci".Si e imposibil ca ceva din asta sa nu fi ramas in gena noastra chiar si asa,intr-o gena mai recesiva,acoperita de dominanta atator asupritori pradatori.
Viteji erau,sincer ma mandresc si eu ca ma trag din ei (uneori mi-e scarba de mine gandindu-ma ca ne tragem si din desfranatii de latini,da asta-i alta poveste). Oiricum sangele nostru e tot dacic in mare parte,doar limba am mostenit-o de la romani. Dar ai gresit cu ceva:

DACII NU ERAU UNITI! Exact ca noi! Suntem urmasii lor si se vede! Daca ar fi fost uniti se spune ca niciun popor nu le-ar fi putut sta impotriva. Dar ca si noi... au fost calcati in picioare de "tiganii" de romani! Pacat,insa sangele lor curge si azi prin venele noastre si se vede astea. Suntem viteji,harnici,descurcareti,dar numai uniti nu!

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
DA...KANDIA...Sarmisegetuza este si va ramane un loc binecuvantat si multa rezonanta istorica si nu numai.
Tu iar o iei pe aratura,incepi cu "energii",zici ca e "loc sfant" si alte prostii din astea! Ce sa fie sfant la idoli diavolesti?? Acolo nu e Dumnezeu,deci orice "minune" e de la diavol. Idolii nu au nimic in comun cu Dumnezeu si sfintenia Lui!
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 14:21:51
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink Pt Raoul

Melissa
"Cat despre energiile de acolo, se afirma ca exista un vortex energetic comparabil cu cel de la Stonehage.Dar asta e o alta discutie."

Draga baiete.....la asta faceam referire printre altele....Si nu insinua neelegant ceva ce efectiv nu am exprimat..
Raoul...ai grija cu luatul pe...aratura...ca uneori bati campii ....sa ma ierti !
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 14:38:55
mihaila_alin
Guest

Implicit

[quote=Raoul;340747]Da,da... nu ma iarta stramosii. Sa fim seriosi. O am de atatia ani si chiar imi place sa am asa ceva in casa,mai ales ca sunt lucruri extrem de rare. Sta bine la mine!

fa ce vrei mingea-i la tine.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 14:50:54
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Melissa
"Cat despre energiile de acolo, se afirma ca exista un vortex energetic comparabil cu cel de la Stonehage.Dar asta e o alta discutie."

Draga baiete.....la asta faceam referire printre altele....Si nu insinua neelegant ceva ce efectiv nu am exprimat..
Raoul...ai grija cu luatul pe...aratura...ca uneori bati campii ....sa ma ierti !
calatorule te rog lamureste-ma cu cei ce ce faceau parte din grupul acela de la regia intimplarea e adevarata sunt martori ce pot confirma, a cui lucrare crezi ca era cind sa invocat marele spirit?eu ma abtin.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 15:11:14
Banned

Implicit pt Mihaila_alin

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
calatorule te rog lamureste-ma cu cei ce ce faceau parte din grupul acela de la regia intimplarea e adevarata sunt martori ce pot confirma, a cui lucrare crezi ca era cind sa invocat marele spirit?eu ma abtin.
EU n-am postat despre cei ce au facut invocatii...Am citit multe ...dar cand am vizitat acele locuri, eu personal am trait o stare de bine , care mi-a oferit liniste.....Dar m-am rugat lui Dumnezeu...Despre Zamolxe(is) pot povesti multe , insa chiar nu are sens....Deci privitor la cei ce invocau sau invoca spiritul lui Zamolxe....ma abtin !
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 18:29:43
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

1. Dacii NU erau uniti,ci exact cum suntem noi astazi!
2. Faza cu energiile si locul "sfant" de la Sarmizegetusa sunt niste prostii. Sau in cel mai "bun" caz lucrari diavolesti.

Calatorule,am mai spus,te sfatuiesc sa o lasi mai usor cu Zamolxe,energii si alte prostii din astea ce nu au nicio treaba cu Dumnezeu. Nu mi-o lua in nume de rau,vreau sa te invat de bine.

Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 18:37:53
Banned

Wink

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
1. Dacii NU erau uniti,ci exact cum suntem noi astazi!
2. Faza cu energiile si locul "sfant" de la Sarmizegetusa sunt niste prostii. Sau in cel mai "bun" caz lucrari diavolesti.

Calatorule,am mai spus,te sfatuiesc sa o lasi mai usor cu Zamolxe,energii si alte prostii din astea ce nu au nicio treaba cu Dumnezeu. Nu mi-o lua in nume de rau,vreau sa te invat de bine.

Doamne-ajuta!
TE SFATUIESC....citeste postarile MELE.......si lasa-ma cu fixul tau cu energiile...ca NU am scris NIMIC despre ele...asa ca....si despre acel loc , e la fel de sfant ca tot pamantul tarii asteia, si nu incerca sa ma provoci, ca nu tine...deci reciteste....ATENT...Punct!

ps.Dar de simtit bine, m-am simtit excelent in acea zona...cum am zis RUGANDU-MA lui Dumnezeu...deci...(asa si scrisesem)...deci...

ps. te-a deranjat expresia de rezonanta istorica si nu numai/ apoi atunci chiar ma dezamagesti...Punct!

Last edited by calator prin ploaie; 22.02.2011 at 18:44:03.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 18:49:28
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Ma refeream la tine in general,la ideile si conceptiile care le ai,nu numai la ce ai scris sau n-ai scris pe topicul asta. Si daca te-ai rugat ce? Si cand mergi la o ghicitoare te pune sa te rogi,sa faci semnul crucii,pomenesc poate si pe Domnul Hristos... dar tot de la diavol este. Asa ca ai grija la amagiri...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:02:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ma refeream la tine in general,la ideile si conceptiile care le ai,nu numai la ce ai scris sau n-ai scris pe topicul asta. Si daca te-ai rugat ce? Si cand mergi la o ghicitoare te pune sa te rogi,sa faci semnul crucii,pomenesc poate si pe Domnul Hristos... dar tot de la diavol este. Asa ca ai grija la amagiri...
Iar ai dat cu bota-n balta...M-am rugat pt am simtit NEVOIA...si subliniam ca departe a fost de mine gandul de altele...Mi-a priit aerul si atmosfera, te deranjaza? CE II TOT TRAGI CU DIAVOLUL? Am fost cu grup de turisti, care-i pb?Dar de fapt nu trebuie sa-ti explic nimic.,..Citeste , te convingi c-ai gresit....si de asta data nu-ti trec cu vederea...Punct!
Reply With Quote
Vechi 22.02.2011, 19:39:45
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Eu nu am de ce sa ma conving,ci tu. Eventual du-te si intreaba un preot iscusit,cere-i parerea. Vezi ce-ti raspunde un om si un reprezentant al Bisericii,nu eu,care sunt un pacatos. Ideile si convingerile tale cam contravin ortodoxiei...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! guardian knight Generalitati 618 10.02.2012 12:50:01
Cum se sterge din istoria romanilor - o parte din cetatea Sarmisegetuza distrusa mihailt Generalitati 32 11.07.2011 23:49:20
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24