![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum va simti vis-a-vis de cei care nu au fost la rugaciunea rostita de preot,care au invatat cinstit,mai mult ca voi si au luat nota mai mica?Oricum ar fi situatia,tot vorba despre o nedreptate este,si din cate stiu Dumnezeu nu este nedrept,rugaciunile meschine stiam ca nu sunt ascultate.
Yasmina nu ai inteles cum trebuie daca te refereai la faptul ca eu am copiat la mate la bac. Nu m.am rugat nicidecum sa copiez.NICIODATA Oricum probabil ca tu nu ai copiat niciodata.Bravo tie .Inseamna ca esti isteata.Eu mereu am fost mai grea de cap |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica omul isi recunoaste putinatatea,neputiinta si cere ajutor Atotputernicului,iar El ne stie limitele si conduce in asa fel lucrurile incat sa iesim cu bine din situatia respectiva...cu bine,adica satisfacator nu f bun! Sa inveti cat poti,este o atitudine corecta-te si astepti la o nota pe masura,ai o constiinta nepatata-atat pot,atat duc! Pe de alta parte,toate aceste subiecte masive de la examen sunt consecinta faptului ca multi dintre studenti recurg la furatul examenelor :) Oricum eu va doresc multa liniste,pace sufleteasca, memorie buna,toate acestea sa va insoteasca la examene sa nu fie nevoie de copiute
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu sincer am fost elev bun dar incepand cu liceul nu m-am mai stresat prea mult cu scoala. De ce? Pentru ca mi s-a parut inutila! Am invatat doar ce vroiam,ce imi folosea,doar la materiile care ma atrageau. Si nu imi pare rau. Pot spune ca am o cultura mai vasta decat majoritatea tocilarilor,si nu o zic spre a ma mandri. Cum spunea si @caty_deea,nici eu nu m-am rugat sa pot copia. Ci m-am rugat pentru ajutor,sa se termine cu bine,sa reusesc sa trec peste acele praguri. La bac la mate recunosc ca nu stiam ABSOLUT NIMIC si speram doar la un 5,pentru mine daca obtineam aceasta nota era o minune! Dar a fost mai mult de atat,am luat 9,80 (doamne ce prost m-am simtit,recunosc
![]() M-a smerit Dumnezeu insa la sport. Doamne ce sigur eram pe mine,mai ales ca facusem karate 4 ani jumate si kickbox 3 ani si ceva + vreun an de sala. Parca nu am mai fost eu,faceam niste flotari de zici ca nu as fi facut in viata mea (avand la activ un record de 96!). Am facut 20 sau 30 intr-un hal fara de hal. Sau paote le-am facut bine dar nu i-a placut profesorului... nu stiu. Cert e ca majoritatea au luat 10 (chiar si cei care fusesera varza la toate probele) si eu m-am trezit cu 9,63 parca. Am zis ca mor! Dar asta este,am multumit lui Dumnezeu si pentru asta,ca oricum m-a ajutat peste masura la celelalte probe! EDIT: cine mi-a urmarit posturile probabil si-a dat seama dupa felul in care scriu ca nu sunt analfabet. Ca la cate greseli gramaticale vad in majoritatea postarilor... Last edited by Raoul; 04.02.2011 at 23:30:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si apoi zic:Dumnezeu este mare! Da,intr-adevar este mare,dar nu cand vine vb de lene,furt sau inselat... P.S.=ultima data cand am copiat a fost in liceu;in rest chiar daca am pierdut un examen,sau doua-nu am mai copiat la facultate,am vrut sa vad care-mi sunt limitele sau posibilitatile!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Legat de motivul pt care este multa materie eu am alta parere.Oamenii isi complica existenta,vor sa stie muuult,chiar daca nu le este de folos.Si invataturile pe care le primim la facultate sunt spre indepartarea de Dumnezeu si spre pierderea sufletului.De exemplu teoria darwinista. Stii ce ne.a zis un prof?Ca pana in luna a 2a copilul in pantece nu are suflet si poti face avort.Sau ca pilula contraceptiva nu e avortiva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am preferat geografia;imi place |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
@caty_deea probabil daca alegeam si eu geografia luam tot 10,mi-a placut cel mai mult materia asta! Am avut numai 10,si la capacitate am luat 10 fara sa copiez absolut deloc,si i-am mai facut si lucrarea unui tigan de a luat si ala 8,7 parca. Doar in clasa a 11-a si a 12-a nu am mai avut media 10,mi s-a schimbat profesoara si nu prea ma suporta (ce-i drept nici eu n-o prea aveam la inima,nu se prea pricepea si o contraziceam). I-am zis in fata ca nu stie ea mai multa geografie ca mine,mi-a pus 4 si m-a dat afara din clasa. Abia intr-a 12-a s-au schimbat lucrurile,a vazut femeia ca stiu si mi-a dat media 9. Sa fie sanatoasa!
Oricum sunt multumit de mine. Mai putin cu media la purtare,intr-a 12-a am avut 7 si 8 pe primul semestru,media 7,50. Am primit si preavize de exmatriculare (nu prea frecventam orele ![]() Da,de parca ar scrie pe diploma ca ai copiat sau nu. Sa te vad in situatia in care pierzi un job sau inscrierea la o facultate pe motiv ca altu are media mai mare ca a ta,pt ca a copiat,si tu ai fost corecta. Sa vezi cata "multumire" vei simti atunci... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|