Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2011, 18:26:30
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
Nu este vorba de bun simt,este vorba de greseala facuta de o persoana(adica maria40) si nici macar nu si-a cerut scuze.Si de ce ma rog sa ne pazeasca Domnul de preoti ca mine?Deja tu faci niste premonitii destul de jalnice,de unde stii tu ca sunt asa cum crezi tu?M-ai vazut la fata?Ai vazut ce fac eu in cotidian sau in timpul liber?Nu prea cred...Domnul sa va lumineze mintile si sa ne pazeasca de oameni ca voi!Amin!
Am vazut cam cum te adresezi unora , cand nu impartasesc opinia ta....Nu cred decat ceea ce..."vad"...Si am vazut impolitete...multa...Iar scuze ii datorezi tu...In rest, fii calm..nu esti decat un user oarecare...
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 18:26:55
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Mai Geony, NP nu au nimic de a face cu diavolul. Ei il iubesc pe Dumnezeu.
Deci nu e vorba de diavol ci despre Dumnezeu, mai Geony.
Mai Iosife, as vrea sa te cred , sincer. Dar eu stiu ca Dumnezeu a lasat o credinta , UNA singura :
Efeseni Cap. 4
1.De aceea, vă îndemn, eu cel întemnițat pentru Domnul, să umblați cu vrednicie, după chemarea cu care ați fost chemați,
2.Cu toată smerenia și blândețea, cu îndelungă-răbdare, îngăduindu-vă unii pe alții în iubire,
3.Silindu-vă să păziți unitatea Duhului, întru legătura păcii.
4.Este un trup și un Duh, precum și chemați ați fost la o singură nădejde a chemării voastre;
5.Este un Domn, o credință, un botez,
6.Un Dumnezeu și Tatăl tuturor, Care este peste toate și prin toate și întru toți.

E greu sa vezi cum se vb aici de UNITATE...
Dar unde este Diavolul, acolo este dezbinare si cearta, ori stim cata dezbinare este in cultele NP , si culmea, /B]toate cred ca au dreptate [/b]
Nu ma condamna dragul meu, eu iti spun ce spune Biblia!
Apostolii pe unde mergeau propovaduiau la fel, nu era deosebire in invatatura...insa ei au avetizat venirea prooprocilor mincinosi, au avertizat inselaciunea satanei...
Romani 16, 17: Și vă îndemn, fraților, să vă păziți de cei ce fac dezbinări și sminteli împotriva învățăturii pe care ați primit-o. Depărtați-vă de ei.

Iosife, Pavel mai spune:
13.Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos .
14.Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii.
15.Nu este deci lucru mare dacă și slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptății, al căror sfârșit va fi după faptele lor.

Asa, ca i-al pe Pavel la rost pt ce a scris, si nu ma acuza pe mine ca soun ca diavolul este d-zeu NP...va dezbina frate...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 18:28:34
padrevicentiu
Guest

Implicit

P.S Ortodoxia nu sta in PF.Daniel,nici in PS. Visarion sau in parintele Marius,ci sta in credinta oamenilor!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 19:45:41
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Doamne miluieste-ne! Amin
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 19:48:43
Banned

Smile

Amin , maria40, amin!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 20:11:51
padrevicentiu
Guest

Implicit

Daca ati spus pentru voi e bine dar daca nu atunci inseamna ca luati in nume de batjocura aceasta rugaciune.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 20:24:42
Banned

Wink

E valabil pt toti !
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 21:22:03
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
P.S Ortodoxia nu sta in PF.Daniel,nici in PS. Visarion sau in parintele Marius,ci sta in credinta oamenilor!
Ortodoxia sta in credinta oamenilor, dar cineva trebuie sa le arate oamenilor aceasta credinta. Trebuie calauze, bune (ca la NP toate-s oarbe...) , destoinice si pricepute; calauze care sa fie conduse de D-zeu , nu de satana....calauze care sa UNEASCA, nu sa dezbine;
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 21:32:58
Banned

Wink

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Ortodoxia sta in credinta oamenilor, dar cineva trebuie sa le arate oamenilor aceasta credinta. Trebuie calauze, bune (ca la NP toate-s oarbe...) , destoinice si pricepute; calauze care sa fie conduse de D-zeu , nu de satana....calauze care sa UNEASCA, nu sa dezbine;
Asa este Geony.....Dar este o pb cu aceste calauze "de ocazie", pt daca te iei dupa unele dp forum...apoi sa ma crezi ca-mi vine sa renunt la crestinism...Insa stiu ca nu sunt decat praf in ochi....si-l scutur de pe geana mintii...Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 21:55:32
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Asa este Geony.....Dar este o pb cu aceste calauze "de ocazie", pt daca te iei dupa unele dp forum...apoi sa ma crezi ca-mi vine sa renunt la crestinism...Insa stiu ca nu sunt decat praf in ochi....si-l scutur de pe geana mintii...Doamne ajuta!

In primul rand fiecare are de la D-zeu ratiune, si poate gandi ce e bine si ce este rau. De la calauzele de pe forum , iei doar ce crezi tu ca e bun... poate vei gasi calauze mai dure in vorbire, dar asa o cere unii...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
hula impotriva Duhului Sfant mihaisepo Din Noul Testament 27 21.08.2011 01:02:17
pacat impotriva Duhului Sfant lore86 Generalitati 12 20.04.2011 11:42:12
Hula impotriva Duhului Sfant Eliana Generalitati 22 19.02.2011 01:52:40
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu Rodica50 Intrebari utilizatori 34 05.12.2010 19:27:14
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT SSB Despre Biserica Ortodoxa in general 14 11.06.2008 19:37:23