![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca pe tine nu te intereseaza nu e nici o suparare, dar nici nu cred ca are rost sa spui asta in gura mare de cate ori ai ocazia ca si cand ar fi cine stie ce virtute cand in ochii majoritatii de aici este o cadere si eventual inspira mila. Compasiune avem deja, cel putin cativa de pe aici, fii linistita. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ca si cand ar fi cine stie ce virtute?" Dar e! Pentru mine, personalitatea mea, asa cum o fi ea, cu plusuri si minusuri, e o virtute. Nu o sa'mi fie niciodata rusine de ceea ce sunt. In ochii vostri sunt decazuta, pentru ca nu sunt credincioasa? :)) Bine, Alin! Ma doare ENOOOORM, dar asta e. Am sa supravietuiesc cumva cu suferinta asta! Mila voastra chiar nu ma intereseaza si mi'e complet inutila! Deci o puteti pastra pentru cineva caruia ii pasa de ea, impreuna cu compasiunea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin insasi natura lor cred ca e limpede ca argumentele crestine sunt de natura sa convinga crestini, nu atei. Citat:
Un criminal care ajunge pe scaunul electric mandru de ceea ce este si fara nici o farama de regret nu este mai putin criminal sau castiga ceva din umanitatea care si-a pierdut-o, ba dimpotriva. Mila autentica nu este inutila, nu se iroseste, nu se descurajeaza si nu se epuizeaza niciodata, nici chiar cand da peste rautate, minciuna, etc. :) A..si sa stii ca nu inseamna ca exclude atitudinea.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E strict parerea ta ca eu am (de)cazut. Parere pe care o poti tine pentru tine, pe viitor! Impreuna cu orice alta parere pe care o ai despre mine. Pentru ca nu'mi pasa, pur si simplu! Priceput? :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si nu e vorba de tine personal, ci la modul general. Citat:
Dar ca sa-ti dau oarecum curs invitatiei pot sa zic ca indiferenta ta ma lasa rece, n-am sa te ignor de acum inainte.. :)) Last edited by AlinB; 04.08.2011 at 20:02:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"..mai multa mila din partea mea" scrisesesi. |
|
|||
|
|||
![]()
Iartă-mă Alin, dar îmi faci impresia că manifestându-ți atât de insistent mila nu vrei decât să rănești. Cred că știi că una din cele mai grele palme pe care le poți da cuiva e să-i spui că ți-e milă de el sau că e demn de milă (când de fapt îl disprețuiești). Dacă mila ta e reală, nu ar trebui (atât de mult) invocată.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca acestia (care zic ca actele cu cip nu au nimic) s-au dus pe la toti duhovnicii sa ii convinga ca ce zic ei e adevarul, sa puna filmulete pe youtube apoi cu ce au influentat pe acei duhovnici sa zica?
|
||||
|
||||
![]()
Sper ca introducerea acestor cartele magnetice de acces in spatiul scolii sa nu se transforme iarasi in fobie colectiva. Cartele magnetice de acces folosim in mod curent pentru acces in locuinta, banuiesc ca majoritatea are interfon,nu? cartele de pontaj electronic avem la locul de munca, exista cartele de proximitate, card bancar cu cip etc. Nu vad legatura intre acel 666 (ipotetic) imprimat pe cartela si lepadarea de credinta, insa daca unii fac aceasta asociere, inseamna ca problema este in mintea lor, nu a mea si depinde doar de ei sa o poata depasi sau din contra, sa o transforme in patima, care sa-i macine,sa-i consume si sa le distruga linistea launtrica. Constat cu mahnire ca pentru unii neacceptarea cartelei "666"" e de fapt acceptarea anticipata a 666 ! Sufletul lor isi pierde rolul dominant si este aservit fobiilor, agnoaselor, temei de a nu fi "contaminat", ce duce la o intunecare treptata a structurii libere a sufletului, iar in unele cazuri la crima duhovniceasca, prin refuzarea pomenirii oamenilor la Sf.Liturghie sau dezlegarea de pacate la spovedanie, doar pentru ca au acte biometrice. Imi este tot mai clar care suflete au fost cu adevarat pecetluite. Daca ai credinta nestramutata in Dumnezeu, inseamna ca El este mereu in tine si nu ti-e teama de nimic, doar diavolul "nu sta intr-o cartela sau act biometric", ci in gandurile noastre pe care le spurca si ne murdareste sufletul.
Last edited by ioanna; 04.08.2011 at 20:24:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 18.06.2016 23:13:06 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 13:17:26 |
Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 17:30:37 |
|