Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.08.2011, 22:51:29
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

De unde stii?:O
Reply With Quote
Vechi 08.08.2011, 22:52:31
Banned

Implicit

O sa fac o pauza de internet maine.
Reply With Quote
Vechi 09.08.2011, 15:50:44
Banned

Implicit

Sunt super fericit.Deci zilele astea m-am spovedit,m-am impartasit,am fost la moastele Sf.Nectarie,cunoasteti pe Sf.Nectarie?Asa si am fost si ma simt mai bineee super bine,cautam duhovnic si mi-am gasit,aveam deznadejde ca nu voi gasi unul,pot sa spun ca tot ce m-a rugat s-a indeplinit.MULTUMESC DOAMNE!Numai bine!Am uitat si de pauza de internet si de tot de fericire.MULTUMESC MULT!
Reply With Quote
Vechi 13.08.2011, 13:37:14
Banned

Implicit

Salutare.Se simte o imbunatatire pe toate planurile.Se vede ca rugaciunile si-au facut efectul si Dumnezeu e mare si nu lasa sa cada omul necajit si caruia ii pasa de Dumnezeu.VA MULTUMESC DIN SUFLEEEEEEEEEEEEEET ,DIN SUFLEEEEEEEET,DIN SUFLEEEEET PENTRU TOOOOOOOT AJUTORUL DAT !Si la mine si la mama se simte o imbunatarie.Deci operatia se va stabili in zilele urmatoare iar noi mergem cu credinta inainte!
AM SA FAC O LISTA CU TOTI OAMENII CARE M-AU AJUTAT SI AM SA-I PUN INTR-UN POMELNIC SI AM SA-I POMENESC LA RUGACIUNE!
MOMENTAN SUNT INTR-O CONTINUA MISCARE!SCUZATI-MA!
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 16:55:57
Banned

Implicit

Mare este mila ta Doamne si drept esti Tu!!!Vesti bune!
Deoarece s-a rugat multa lume pentru mama,inclusiv ea si eu,deoarece s-a dus la Sf.Nectarie la moaste(aici in oras,urmeaza sa ne ducem si la Radu Voda)Dumnezeu si Sf.Nectarie au inlaturat frica,teama,spaima si mama nu mai trebuie sa faca operatie.Exact ce a cerut exact aia s-a intamplat.Eu sunt mai bine,simt o imbunatatire.DECI DOVADA CA RUGACIUNEA SI-A FACUT EFECTUL SI CA DUMNEZEU EXISTA!

MULTUMESC DOAMNE,MAICUTA DOMNULUI,SF NECTARIE SI TUTUROR SFINTILOR!!!!
INSA LUPTA NU S-A TERMINAT EA CONTINUA.
URMATORUL PAS:RADU VODA
Rugaciune,rugaciune,rugaciune asta e reteta.

MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR!Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 20:40:31
Gracchus's Avatar
Gracchus Gracchus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Eu cred ca nu este nimic atat de puternic sa ne poata opri sa ajungem intr-un asemenea loc, afara numai daca nu cumva dorinta pe care ti-ai pus-o in vederea acestei vizite nu e cumva mai putin ortodoxa, sau o meteahna de-a ta l-a suparat atat de rau pe Sfantu' Nectarie ca nu doreste sa te vada intr-o asa stare. Gandeste-te unde gresesti, dupa care mai fa o incercare.
Oricat de cazut ai fi, sfantul Nectarie nu te respinge. Ispita vine din alta parte...
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 20:43:35
Gracchus's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Azi am vrut sa ma duc la moastele Sf.Nectarie la Catedrala din Galati si cand am am iesit afara pe strada ceva m-a oprit.Ajutati-ma va rog cu sfaturi.Ce sa fac,cum sa fac,sa ajung la Catedrala din Galati E o lupta intre bine si rau.Cum sa ajung?
Ia frate autobubuzul sau maxi-taxi) Probabil a fost ceva asa de moment...Sa ti se incerce hotararea
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 20:46:33
Gracchus's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Salutare.S-au intamplat multe lucruri azi.M-am dus la catedrala m-am rugat insa n-am gasit Sfintele Moaste ale Sf.Nectarie.M-am dus la Spitalul Judetean insa maine e acatistul Sf.Nectarie.M-am dus sa ma spovedesc ca nu ma mai spovedisem de 2 luni si deodata m-a apucat dorinta de a ma spovedi.M-am dus la spovedanie fara post fara nimic si m-am spovedit.Acum intrebarea e daca maine ma pot duce la Impartasanie daca nu am tinut post.Sunt bulversat,sunt intr-o situatie speciala de asta nu am tinut post.Ajutati-ma va rog
Cel care hotareste momentul cand te poti spovedi este duhovnicul. Momentul marturisirii il alegi singur:)
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 20:53:01
Gracchus's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Depresie.Atac de panica si chestii din astea.Mi-a fost tare rauuuuuu acumaaaaaa De la ce oare???????Ce am????Ce se intampla cu mineeeeee?
Si eu am trecut prin asa ceva. M-au ajutat mult rugaciunea catre Sf. Nectarie, catre Maica Domnului si cu siguranta ajutorul nestiut al sfintilor. De asemenea foarte importante au fost deasa spovedanie si deasa impartasanie. Cand mai ai asemenea atacuri, alearga repede la rugaciune, oriunde te-ai afla. Adica, nu inseamna musai ca trebuie sa iei cartea de rugaciuni in brate...ci spui in minte o rugaciune. Ceri ajutorul lui Dumnezeu.
Cum au aparut aceste atacuri de panica? De ce a aparut depresia?
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 20:59:39
Gracchus's Avatar
Senior Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
"„Noi adunăm roadele gândurilor și dorințelor noastre. Unii spun
că gândurile nu înseamnă nimic. Cum să nu însemne, omule?! Sânt
o putere și o forță uriașă. Dacă gândurile și dorințele nu sânt bune,
nici rodul lor nu este bun. Nicăieri nu este pace, nici liniște – nici în
mănăstire, nici în lume, nici în familia evlavioasă, nicăieri.” Cum ne
sânt gândurile cu care ne îndeletnicim, așa ne este și viața." Staretul Tadei

De ce ai tu sufletul nelinistit, si inlauntrul tau e agitatie? Crezi tu oare ca asa te vrea Dumnezeu? Agitat si nelinistit? care sunt spaimele tale? Ia priveste atent la ele sa vezi de unde vin? Noi crestinii incercam mereu sa ne socotim ultima creatura, sa dobandim smerenia. Dar daca ai fii ultima creatura atunci ai fii smerit? Unde te afli tu acum pe aceasta scara? Asa-i ca destul de sus? Atunci de ce spaime, de ce nelinisti.
Si daca am fi ultima creatura de pe pamant, daca avem pe Iisus in noi avem pacea si linistea.

" Într’o noapte, am visat că noi, călugării
aghioriți, mergeam pentru binecuvântare la Preasfânta Maică,
igumena Sfântului Munte. Frații treceau și îi sărutau mâna. Când am
trecut și eu, am rugat-o să-L roage pe Fiul ei și Dumnezeul nostru
să mă ierte de păcatele pe care le-am făcut în viață. Așteptam să-mi
spună ceva. «Nu-i nimic asta,» răspunde. «Ție îți sânt nervii slăbiți.
Foarte mult.» Așa mi-a spus Preasfânta Maică. Apoi, și la parohia
din Bistrița doctorii mi-au confirmat asta." Staretul Tadei

De ce ne slabesc noua nervii? De prea multe ganduri. Lasa gandurile deoparte si incearca sa pastrezi doar gandurile Domnului. Incearca doar o zi macar sa alungi toate gandurile din minte, sa primesti clipele zilei asa cum le randuie Dumnezeu, si sa te gandesti doar la El. Doamne Dumnezeule ajuta neputintei mele. Ai sa vezi ca trece ziua, si vine alta, dar spre deosebire de alte zile agitate, aceasta a fost linistita si cu pace.

"Dumnezeu
este viață, Dumnezeu este dragoste, Dumnezeu este pace, Dumnezeu
este bucurie – după acestea tânjim din inimă. Iar potrivnici sânt, dar
nu pot face nimic împotriva Lui. Noi, așadar, singuri, prin gândurile
noastre rele, ne complicăm viața!” Staretul Tadei

Viata noastra trebuie sa fie simpla, curata si linistita. De ce sa ma tulbur ca nu am reusit cutare lucru, ca nu am oarece lucru, ca nu am fost in nu stiu ce loc, ca nu sunt cu anume persoana, ca nu am suficienti bani, ca nu am casa, si multe si multe. De ce? nelinistea mea, agitatia mea, consumul meu schimba cu ceva lucrurile? Oare nu cumva daca suntem mai linistiti si rezolvarile vin mai lesne? Ca doar asa lucreaza Dumnezeu. Unde este liniste si pace este Dumnezeu unde este agitatie si neliniste este vrasmasul. Dar sa nu ne temem, sa stam linistiti cu nadejde in Domnul.

"Vestiți-le cititorilor dumneavoastră și tuturor celorlalți să fie buni,
pentru binele lor! Să se îndeletnicească cu gânduri pașnice, bune și
liniștite. Dacă stăpânul casei este împovărat de gânduri, nici copilul
mic nu va avea pace și liniște de ele. Domnul se ostenește. Nu ne
va lăsa nici flămânzi, nici însetați, nici goi, nici bolnavi. Nu-i așa?
Pentru asta trebuie să ne ostenim. Gânduri pașnice, liniștite, pline
de bunătate și dragoste… Noi sântem un aparat cugetător deosebit
de precis, o, omule! De aceea, gândurile noastre au înrâurire nu
numai asupra sistemului nervos al ființelor raționale, ci și asupra
lumii plantelor și animalelor. Fiecare dintre noi așteaptă iubire și
atenție. Iar acesta este cel mai mărunt lucru, căci noi nu pricepem ce
putere uriașă sânt gândurile noastre. Este nevoie numai de puțină
cumpănire ca să vezi dacă aproapele îți dă gânduri pline de iubire și
bunătate sau altfel de gânduri. Tocmai de aceea trebuie să te rogi." Staretul Tadei

Doamne miluieste-ma! Doamne miluieste-ma! Doamne ajuta-ma! Doamne iarta-ma! Doamne nu ma parasi! Doamne pleaca-ti ochii la robul tau! Doamne da-mi linistea si pacea Ta!

PS. Ai vazut de ce importivirea de a merge la biserica? vezi cum lucra Domnul? Dimineata ai plecat la biserica si apoi ai ajuns la spovedanie! Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Multe bucurii duhovnicesti sa ai!
Sunt EXTRAORDINARE invataturile staretului Tadei...Nu stiam de ele
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care fapta este mai grea decat toate ? mihele_m Intrebari utilizatori 2 24.08.2011 22:07:46
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul spre_rasarit Generalitati 106 12.04.2011 21:13:50
Lupta pasiva vs. lupta activa catalin755 Generalitati 22 28.06.2010 16:35:42
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!! alicia Generalitati 40 01.02.2009 13:57:19
viata`i grea. ioanhodean Generalitati 20 14.07.2008 23:42:11