![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm... Să ne ajute Dumnezeu pe toți să fim în stare să ne scurtăm singuri din vârful nasului!
Citat:
Cred că s-a pitit sub scaun de rușine!
|
|||
|
|||
![]()
De data asta chiar nu mi se pare nimic amuzant.
|
|
||||
|
||||
![]()
De data asta nici măcar n-am vrut să fie amuzant.
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne ajute D-zeu sa sa nu mai luam totul la misto!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dvs.insa, nu m-ati inteles ! Tocmai,ca la baza viziunii mele,sta de fapt o mare iubire de semeni si mai ales de dreptate si echitate sociala ! V-as ruga sa faceti ,si dvs un exercitiu de viziune sociala, porin care, uitandu-va sincer la concetatenii dvs. din jur, sa spuneti sincer, cati ,oare,nu ar putea face mult mai mult, pentru binele nostru comun ???!!! Sa nu uitam ,stimata doamna, ca tara nu e facuta din cei 400 de politicieni,pasageri, ci din cei 19 milioane de catateni care o populeaza ,si de a caror, eficenta, performanta si activitate, fie ca ne place sau nu sa recunoastem, beneficiem sa suferim toti, in coropore !!! Nu as vrea sa reamintesc proverbul popular "fiecare pasare moare pe limba ei !",poate ca ar parea multora exagerat, insa stau uneori si ma intreb : -Cum se face ca tari vecine noua,si care nu au nici pe departe suprafata noastra agricola,nici resursele noastre minerale,si nici numarul de locuitori, totusi reusesc sa aiba un ivel de trai mai mare decat noi ??? Care o fi secretul asta ascuns ??? Sunt intrebari care ar trebui sa fie puse !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e amuzanta nici naivitatea sa crezi ca votand cu cealalta optiune politica de la momentul respectiv am fi dus-o mai bine.
Valabil pentru trecut si pentru viitor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Traiesti intr-o lume imaginara bazata pe supozitia nefondata ca aveti calitati de profet sau analist politic (pe undeva in ziua de azi chestiile astea se cam suprapun). |
|
|||
|
|||
![]()
M-am convins intre timp de aceea nici nu voi vota cu nimeni, de votul meu se pot lipsi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În al doilea rând, mai există o deosebire prin aceea că în Vechiul Testament Dumnezeu a ales regi pentru poporul Său ales și ei primeau ungerea și învestirea ca regi, fiind vorba deci despre poporul Său ales, iar nu despre oameni, societate în general. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta in zodii vs. dogma liberului arbitru | laurastifter | Alte Religii | 21 | 23.06.2013 15:54:57 |
Sfarsitul programat al democratiei | sunsray | Generalitati | 12 | 10.02.2012 15:07:22 |
Dogma este obligatorie pentru mantuire | catalin2 | Dogmatica | 137 | 04.10.2011 15:59:10 |
Religie, Dogma, Ortodoxism vs Buddhism, Hinduism vs iubirea libera a Divinitatii | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 126 | 31.01.2011 16:41:30 |
De unde avem dogma trinitatii ? | Eutifievv_emi | Despre Sfanta Scriptura | 56 | 28.02.2010 18:29:42 |
|