![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avatar-ul îl poți vedea "gratis " pe net și poate vei constata cât de mult te va prinde în mreje, cât de seducător este ![]() ![]() |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Curat obiectiv, coana Miha. ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.02.2013 at 14:53:12. |
|
|||
|
|||
![]()
mecanism de fentare "elegantă" a răspunderii în fața eșecului propriilor postari
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
I-am dat de nu stiu cate ori sfatul de a procesa informatia, dar boala copy/paste si parerea de sine se vindeca greu sau deloc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.02.2013 at 15:05:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
cum sar ecumeniștii unul într-ajutorul altuia!! ce unitate... ce diversitate între voi!!! ce "frăție" și ce exemplu de credincioșie întru frica de Domnu!! sunteți de "admirat"!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() N-a spus practic ce intelege prin „chipul lui Dumnezeu” sadit in om, dar din ce a insinuat reiese ca percepem in mod diferit. Last edited by ioanna; 08.02.2013 at 15:28:41. |
|
|||
|
|||
![]()
V-ați mutat aici?
![]() Chiar mă bucurasem că s-a închis topicul cu cipurile. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Păi așa tratezi tu un om care a trecut prin chinuri grele, citindu-ți postările deșirate cu atâtea vorbe goale, de pe bloguri adunate? Câtă ingratitudine, coniță! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tehnica de manipulare a opiniei publice prin discreditarea oponentului pe motiv de ecumenism inventat :)
|
|