![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dorm și ăia liniștiți acu'.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, pesemne ca, initial, francezii cazusera in aceeasi plasa ca unii de pe forum: crezusera ca Putin o fi vreun crestin ortodox, care nu mai are nicio legatura cu indelungata istorie de asuprire a popoarelor. Ei bine, rusul isi schimba parul, dar naravul ba.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Li s-a explicat ca pot pierde mai mult decat cateva miliarde cat era contractul. FRANTA âAMENDATAâ DE AMERICANI PENTRU CA A VANDUT MISTRAL-URI CATRE RUSI http://www.chiazna.ro/7527/franta-am...uri-catre-rusi Citat:
Citat:
Dar cred ca unii cred ca el se afla intr-o pozitie defensiva si altii sunt de fapt in ofensiva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil de asta, stiind ca oricum nu veti fi chemat.. Copii buni de incorporare aveti? Sunt sigur ca ii veti trimite cu bucurie pe front sa lupte pentru interesele NATO crezand ca in felul asta tatitcul se va putea bucura in continuiare de traiul bun de Franta. Un medic e bun pe orice vreme, razboi in special, nu-i asa?
|
|||
|
|||
![]()
AlinB ,tu de duci la incorporare?
-cred ca te iau astia in armata,nu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ai de facut o alegere:
Mergi pe front sa incalci porunca lui Dumnezeu de a nu ucide, servind nu tara si ci interese straine, imperialiste si ai tupeul sa te rogi sa te intorci in viata sau risti cativa ani de puscarie aparand un principiu moral? Sigur, sunt multe variabile si probabil si cai ocolitoare, mai mult sau mai putin principiale de a scapa de aceasta dilema, dar in principiu cam asta Dupa cum vezi, unii incearca sa caute scuze la modul "rusia ne ataca". Si in media a existat si exista o "prelucrare" in acest sens, insa relitatea e alta. Rusia nu e in razboi cu Ucraina si totusi i s-au impus sanctiuni fara nici o dovada ca este vinovata pentru conflict. Probabil ca la un moment dat va fi si atacata de NATO, probabil se va crea un incident similar cu cel care i-a servit lui Hitler pretext pentru declansarea celui de al doilea razboi mondial. In Ucraina un regim democratic a fost rasturnat prin miscari de strada) si acest lucru nu doar n-a fost criticat ci incurajat. In Serbia NATO a creat Kosovo cu bombe, in Ucraina, dreptul la autodeterminare nu e relevant, etc. Si se trezesc "destepti" care sa vorbeasca despre "imperialismul lui Putin".
|
|||
|
|||
![]()
http://cnsnews.com/news/article/susa...ist-safe-haven
Departamentul de Stat al SUA - Libia a devenit un rai al teroristilor. Rusine frati libieni ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Era unul pe internet care intrebat cine ii finanteaza pe aia din ISIS povestea cum au gasit 500 milioane de dolari intr-un seif din orasul irakian Mossul cand au cucerit acel oras. Si cum vand petrol Turciei la pret de dumping.
Deci probabil la inceput cineva s-a dus si a facut un imprumut la banca si l-a garantat cu promisiunea ca va plati dupa ce ISIS va cuceri orasul Mossul si vor gasi 500 de milioane in seif sau dupa ce vor ocupa puturile de petrol. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand pe rezervisti ii cheama.(cei care au facut armata). |
|