Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2016, 22:37:53
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

@Trimisul

De-aia am ezitat să redeschid topicul despre PP.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 10.03.2016, 23:33:28
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
@Trimisul

De ce? De discutii? :P
Vechi 11.03.2016, 01:29:43
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit Auditur et altera pars...

http://antiiluzii.blogspot.com/2011/...smologica.html
Vechi 11.03.2016, 09:15:02
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul

Stii ca poti sa vezi foarte usor ca soarele este alcatuit in mare parte din hidrogen cu ajutorul spectrului de absorbtie al acestuia, nu?

Ce-i aia spectrul de absorbtie al aceluia ? Ca nu intelege nimeni nimic.
Vorbiti clar la fel cum o face omul din clip. :)
Vechi 11.03.2016, 09:37:28
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
@Trimisul

trebuia sa-ti vezi de treaba!
Vechi 11.03.2016, 11:10:06
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

@Trimisul

Îmi pare mie sau ești supărat pe vsovivivi... de ce doar 4minute?

Păi nu tu ai deschis topicul ci e deschis de cîteva mii de ani, dar aici se pare că l-ai redeschis degeaba dacă ai ''obosit'' să urmărești un videoclip banal. Pentru a putea înțelege era nevoie să le urmărești pe amândouă, așa ca orice școlar și student, la geografgie creștin ortodoxă.

Nu te teme să crezi ci teme-te ca nu cumva să crezi în minciunile rele ale lumii la nesfârșit. Poți liniștit să confrunți scripturile cu teoriile în care crezi, cu toată buna credință. Așa îți dai seama cam pe unde te aflii, în Adevăr.

Nu uita însă că e greu a înțelege totul printr-o teorie ce caută să explice totul pe scurt și nici nu e nevoie să vrei așa ceva ca prostul. E nevoie să iubești sau de ce te temi când s-ar putea ajunge la Adevăr?
Vechi 11.03.2016, 11:22:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Geografie imaginar crestina. De ortodoxa nu mai comentez..

Serios, face un zapauc o prezentare pe youtube si vrei ca lumea sa-l creada in conditiile in care doar el intelege ce zice acolo?
Vechi 11.03.2016, 11:58:38
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce-i aia spectrul de absorbtie al aceluia ? Ca nu intelege nimeni nimic.
Vorbiti clar la fel cum o face omul din clip. :)
Okok.

Pai, orice element/substanta/ "chestie" absoarbe lumina. De aceea nu vedem toate lucrurile albe. Sunt putine substante care reflecta majoritatea luminii (dar nu perfect) si sunt "foarte" albe, sau substante care absorb majoritatea luminii, si sunt "foarte" negre. Atomii de hidrogen absorb o anumita frecventa de lumina. Deci, observand lumina care vine de la Soare, se poate observa ca exista niste frecvente lipsa in ea, nu complet, dar mult mai slabe dpdv al intensitatii decat restul. Deci, analizant intensitatile, si potrivind frecventele lipsa cu subtantele, se poate observa ca Soarele este alcatuit din cam 90% hidrogen, 8% heliu si 2% alte elemente.
Vechi 11.03.2016, 12:13:32
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Geografie imaginar crestina. De ortodoxa nu mai comentez..

Serios, face un zapauc o prezentare pe youtube si vrei ca lumea sa-l creada in conditiile in care doar el intelege ce zice acolo?

Nu comentez calitatea lui de prezentator, dar și eu și alții credem cam așa fiindcă lucrurile sunt corecte din punct de vedere scripturistic.

Nu e greu de înțeles ci e foarte greu să-ți vină să crezi că atâta lume intelectuală și competentă s-a înșelat și că eu însumi m-am înșelat atâția zeci de ani. Cînd știi că toți fac la școală teoriile științifice ale lumii atunci împreună cu grosul ''deștepților'' nu poți să mai dai doi bani pe filmulețele unui ''fraier''.

Scrie în scripturi că există tărie? scrie. Scrie că apele de sub cer curg și se adună formând mările? scrie... ei bine scrie că ețistă apele de deasupra cerului? scrie. deci e nevoie ca să curgă și în sus de undeva așa cum curg spre pămînt de la granița de imponderabilitate pe care toți cosmonauții și locuitorii stațiilor ''orbitale-fals'' o cunosc! Deci mi se parte că în mare e conform scripturii.

Voi nu puteți trece de ideea că soarele și luna nu sunt sferice și că ''pămîntul'' numit Tera nu e sferic.

Dar de ce nu ați căutat să urmăriți și videoclipul 2 în care se văd și apele de sus și apele de jos.

Cum am terminat o facultate tehnică și cum am făcut multă matematică și fizică... am reușit să înțeleg aproape tot ce zice.

Tipu-i un pic sau mai mult zăpăuc întradevăr dar asta am constatat nu din videoclipurile respective ci am văzut că are și alte videoclipuri pe care nu le-am putut urmării.

E un chelboss, cu ceva șapcă de iarnă pe cap și spune niște chestii de te doare mintea.

Hai să nu mai vorbim de el că poate îi facem rău dacă nu-i dăm pace, știi tu, ironiile se simt și la distanță, dacă intră pe aici iară sub un nou nick vsovivivivi?.. și ne bate în clanță de nu ne vedem? Așa că... știi tu: morții cu morții și viii cu viii și de morți numai de bine.
Vechi 11.03.2016, 12:28:25
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Mulțumim pentru link.

Apropo de deplasarea spre roșu, aș comenta din ce-mi aduc aminte că deși Universul e în expansiune și obiectele se depărtează unele de altele, nu e obligatoriu pentru absolut toate să fie așa. Pot să existe quasari care se apropie în timp ce ”mingea” se umflă la modul general.

Citind despre fizicieni și despre experimentele și calculele lor, am aflat că într-adevăr o parte din ei au fost puși în umbră, marginalizați și în același timp plagiați. Descoperirile lor sînt uneori extrem de importante, dar au fost secretizate. Interesele politice și economice au făcut ca fizica să fie transformată din știință în cu totul altceva.

Care e cel mai mare fizician al tuturor timpurilor? Majoritatea vor răspunde că Einstein, ceea ce este fals. Voi reveni cu un topic dedicat lui în care vom încerca să discutăm despre valabilitatea teoriilor relativității și despre faptul că Einstein le-a copiat de la alții.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Subiect închis