![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai găsit tu personal ceva???
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 13.02.2016 at 14:48:36. |
|
||||
|
||||
![]()
Cei de laB1 au înțeles cum e cu undele astea.
|
|||
|
|||
![]()
Nu draga, "am" ca intreaga omenire, nu eu personal :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Și "întreaga omenire" întruchipată de tine, de unde știe că s-a descoperit cu adevărat ceva semnificativ? Poți verifica tu cum "funcționează" gravitația?
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca... undele gravitationale sunt o "chestie" semnificativa in cadrul teoriei gravitatiei? Nu inteleg unde vrei sa ajungi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar eu ca omenire nu am descoperit nimic zilele astea. Stiam deja ca aia sunt plecati de mult cu sorcova. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar dacă tu îi crezi pe fizicieni pe cuvânt, nu văd de ce nu ai crede că apostolul Pavel l-a întâlnit pe Hristos pe drumul Damascului, eveniment care i-a schimbat total viața și a ajuns chiar să primească martiriul?
|
|||
|
|||
![]()
Poate pentru ca nu este "logic", adica asa cum am invatat cu totii la scolile scientiste ca ar fi "normal" si "sanatos".
Deh, rulam fiecare si creditam ca reper valoric ceea ce ni s-a pus in minte, individual si in grup, cand eram scoleri. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg care e problema cu Einstein ? Care e problema ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai cine are vreo problema cu Ainstain ?
![]() |
|