![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, canonul este explicit in acest sens. O sa-l caut. Stiu sigur din facultate ca e vorba de curgere de sange doar de la ucidere.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar dacă găsești textul, ar fi ok. |
|
|||
|
|||
![]()
este vreo problema daca la cateva ore dupa impartasanie a venit perioada lunara?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Ce problemă să fie?
|
|||
|
|||
![]()
faptul ca desi cand m-am impartasit era totul in regula la cateva ore dupa a venit. are vreo importanta?? mai este valabila Impartasania ? multumesc
|
|||
|
|||
![]()
Impartasania este valabila, legat de problema lunara nu este nicio problema daca se intampla dupa impartasanie, important este sa nu se intample inainte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ai vrut sa spui altceva..
|
|||
|
|||
![]()
chiar asta am vrut sa stiu daca este valabila. de ex prima oara cand m-am impartasit nu stiam ca trebuie sa ma duc nemancata/nebauta si inainte am luat pastile si o cafea in cazul acesta nu mai e "valabila" :)
Multumesc pentru raspunsuri m-ati linistit!
|
|||
|
|||
![]()
Si te-ai impartasit asa??? Oricum impartasania ESTE valabila pt ca este trupul si sangele Domnului nostru Iisus Hristos. Chiar daca noi gresim , prin greseala noastra nu se anuleaza sf taine.
|
|
|||
|
|||
![]()
ba e mare pacat sa amesteci Sfanta Impartasanie cu altele
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Momente ale Liturghiei neintelese inca | Florin-Ionut | Sfanta Liturghie | 29 | 20.09.2011 16:43:18 |
In acele zile-un necaz = urgia? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 0 | 26.06.2011 11:29:22 |
Sinaxarul lunii ianuarie: patru sfinti egipteni | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 17:02:36 |
De ce toate acele activități grotești... ca aspect | Bunl | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 10.01.2010 18:26:35 |
MOMENTE GRELE ! | cristiboss56 | Umanitare | 22 | 30.07.2007 19:57:32 |
|