![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si fazele cu tinerii ca sunt influenta new age, emo, gay sau mai stiu eu ce cred ca este o exagerare. Multi dintre acestia sar in ochi pe strada prin vestimentatie, comportament etc. Dar eu zic ca multi il iubesc pe Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
este foarte important sa stiu parerea dumneavoastra.parintii mei cred ca singurul sprijin pe care il vreau de la ei este cel banesc.daca ii sarut si le zic vorbe bune in loc sa-mi raspunda la fel ei ma intreaba:"De cati bani ai nevoie?"si mie nici prin gand nu-mi trecea sa le cer bani.ma deranjeaza sa aud asta mereu.ce ar trebui sa fac?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
aham.... deci cum spuneam. problema nu pleaca de la tineri, nu??? Vezi cazul de mai sus. Deci eu nu vreau sa fiu impotriva curentului aici, dar am o problema cu sintagmele "tinerii"/"tineretul" etc...
Eu va spun sincer daca in tot liceul am fost la 20 de ore de religie cred ca e un miracol. Nu mergeam in baruri. De obicei ma duceam acasa, daca era prima ora, sau ma plimbam prin oras ori ramaneam in curtea scolii cu alti colegi. Ce sa ma duc la ora de religie sa ma uit pe pereti. Mi se pare aberant. Si iertati-am dar multi profesori sunt chiar pe dinafara. Or fi ei tinerii nuli din punct de vedere teologic, dar datoria adultilor si mai ales a profesorilor, cu atat mai mult a celui de relegie e sa te aproprie de Dumnezeu. Din contra dupa orele de religie in care se iscau polemici, de auzea pana la parter cum se certau. Care cu parerea lui, care nu stiu cum. Poate e greu sa te faci respectat printre elevi, dar nu sa se intampla ca dupa ora de religie unii sa fie si mai contra religie, in speta a ortodoxiei!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tineretul din ziua de azi nu este nici mai bun nici mai rau decat tineretul din ziua de ieri sau de alaltaieri sau ... s.a.m.d..
Haideti sa fim sinceri cu noi si sa ne amintim cum eram priviti si evaluati de batranii tineretilor noastre. Toti sau, ma rog, aproape toti am facut tot felul de nazbatii in tinerete, iar la vremea respectiva cei in varsta ziceau ca prin noi a aparut diavolul pe pamant. Cu timpul, din mila lui Dumnezeu, am inceput sa zarim reperele valorice si dintr-o data avem o "revelatie", constatand ca prin tinerii din ziua de azi "se duce lumea de rapa". Nu se duce deloc din cauza lor. Lumea se indreapta catre rapa din cauza tuturor, pentru ca toti il intristam pe bunul Dumnezeu in fiecare zi. Mie imi sunt tare dragi tinerii, asa cum sunt ei, exuberanti, creativi, poate putin zapaciti dar asa le sta bine. Ei nu au dabandit inca arta de a poza in intelepti si, prin asta, sunt cu mult mai curati decat noi, cei care doar afisam curatenia straduindu-ne sa ascundem murdarii de neimaginat acumulate in timp. Sa dea Dumnezeu har tinerilor si sa-si reverse mila asupra noastra, a celor care-i judecam, desi suntem murdari si pacatosi. |
|
||||
|
||||
![]()
oricum cu siguranta lumea nu in sus se duce..tineretul defapt..cluburile si drogurile si alcoolul , desfranarile si sinuciderile...nu is sus se duc.
|
|
|||
|
|||
![]()
dar de ce priviti numai din perspectiva negativa? vedeti doar partea goala a paharului. nu toti sunt asa. de ex toti prietenii mei nu au treaba cu cluburile sau alcoolul, sau droguri etc etc. exista si tineri linistiti, interesati de scoala, de viitorul lor si de ceea ce e frumos. eu cunosc f multi tineri ce gandesc asa. e adevarat ca fiecare are un dram de nebunie, ca sa zic asa, insa e specific varstei. cred ca toata lumea a fost in tinerete plina de energie, si putin rebela...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum ai constatat cu siguranta si eu am tras aceeasi concluzie dar nu am incriminat exclusiv tinerii asa cum incearca sa acrediteze ideea acest topic.
Incercand o generalizare as spune ca este vorba mai curand de o campanie concertata la nivel global a slujitorilor lui satan, careia ii cad victime oameni din toate generatiile si din toate popoarele, asa cum sta scris in Sfanta Scriptura. Aceasta campanie se desfasoara de milenii. Este adevarat ca acum parca graba este mai mare, iar mijloacele, metodele si procedele sunt mai perfide si cun grad de incisivitate mai mare. Poate acum, mai mult ca oricand, trebuie sa fim uniti in fata raului si nicidecum sa ne acuzam unii pe altii. Toti suntem pacatosi dar atata timp cat ingenunchiem cu sufletele in fata lui Dumnezeu, ne marturisim pacatele, il rugam sa ne ierte si incercam sa ne indreptam, mai exista o speranta. Daca ne vom semeti si vom continua sa ne judecam unii pe altii, nu facem altceva decat sa ne prapadim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Mucenici ai zilelor nostre | Adriana Cluj | Intamplari adevarate | 13 | 27.06.2012 14:40:44 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Tineretul de astazi - Dezmatul de maine | colaps | Generalitati | 36 | 09.06.2010 18:49:59 |
duhovnicii zilelor noastre | Saurian | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 14.06.2007 19:30:42 |
|