Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2009, 19:17:53
dumi_emil
Guest

Implicit sarut mainile

Adresa la care puteti trimite pachete cu orice doriti orice ajutor e bine venit din partea dumneavoastra este strada ,alunisului nr 9 ,bloc e1, scara a, apartament 19 bani voi da un cont maine nu vreau sa ma inbogatesc cateva sute de mii sa ma pot descurca cu actele atat cer apoi ne putem descurca mai usor asa este nu cer altceva decat sa imi fac actele sa pot sa iau drepturile care mi se cuvin copiilor daca situatia ar fi fost altfel nu necesitam ajuto chiar ajutam pentru toti care doresc sa ne ajute va rugam dumnezeu va avea grija de fiecare si intelegetine ne este greu sa mergem din usa in usa sa batem fara rost avem nevoie dumnezeu stie si ne ajuta dandune sanatate la copii si puterea sa le trecem pe toate va multumim tuturor care doresc sa ne ajute dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi
Vechi 07.08.2009, 19:21:24
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Bun,deci se poate trimite la Dumitrescu Dumitru Emil,oras Tulcea,jud.Tulcea,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,a p.19.
Banuiesc ca este numele sotului.El are buletin sa ridice colete sau bani?Sau cum procedati?

Last edited by heaven; 07.08.2009 at 19:23:38.
Vechi 07.08.2009, 19:23:12
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Adaugati si un cod al orasului...

Si nu uitati ca asteptam un nr. de telefon al parintelui (de la Biserica, sau cel personal sa-l putem contacta).

Cum deja ati fost intrebati: daca nu aveti acte, cum puteti ridica pachetele de la posta?
Vechi 07.08.2009, 19:24:27
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Bun,deci numele este Dumitrescu Dumitru Emil,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap.19, oras Tulcea,jud.Tulcea.
Banuiesc ca este numele sotului.El are buletin sa ridice colete sau bani?Sau cum procedati?
PS:Scuze,am vrut sa scriu mai corect adresa si am postat de doua ori.
Vechi 07.08.2009, 19:29:08
dumi_emil
Guest

Implicit sarut mainile

As vrea sa ne intelegeti ca sa nu credeti ca vrem altceva chiar dorim sa fim ajutati cunva deci la asistenta sociala nu am ce face cel putin mia spus cat nu am buletin si sal scot trebuie sa merg la botosani dorohoi acolo am stat acolo sta mama mea de ce nu ajuta ea este bolnava si abia se intretine pe ea alocatia nu am putut sa o fac pentruca nu am certificatul deci intrun final sa ma intelegeti pana nu fac buletinul nu ma ajuta nimeni politia ma ajuta imi da amenta doar asa pana imi fac buletinul sotul meu are buletinul cu domiciliul in tulcea pardina de cand au stat la bunicu sa prapadit sia facut anul trecul dar el nu are cum sa ma ajute la adresa de care vam dato putem primi pachete deoarece mai mult conteaza numele asa a spus la posta nu avem probleme cu asta vam spus maine va dam nr preotului dar sa vb doar 1 2 nu vrea sa fie atacat cu telefoane intruna ii voi spune sa intre si pe sait altceva nu stiu cum sa fiu explicita dioamne ajuta
Vechi 07.08.2009, 19:33:02
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Codul postal:
Tulcea Strada Alunisului nr. 8-12 820204
Recapituland intreaga adresa:

Dumitrescu Dumitru Emil,str.Alunisului,nr.9,bl.E1,sc.A,ap19,oras Tulcea,jud.Tulcea,cod 820204.

Last edited by heaven; 07.08.2009 at 19:36:44.
Vechi 07.08.2009, 19:34:53
dumi_emil
Guest

Implicit buna seara

Doar pachete banii ori online ori va dau maine un cont sa dus sa faca astazi cont sper ma rog la maicuta domnului sa ne ajutati cum puteti acum ies cu copii afara
Vechi 07.08.2009, 20:35:18
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dumi_emil Vezi mesajul
Doar pachete banii ori online ori va dau maine un cont sa dus sa faca astazi cont sper ma rog la maicuta domnului sa ne ajutati cum puteti acum ies cu copii afara
Nu-nteleg cum se pot trimite pachete, bani on-line ...
Vechi 07.08.2009, 20:57:37
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

dumi-emil, sau sotia sau cine scrie.....nu mai bate apa in piu, boala lunga moarte sigura.
1. cum ridicati un pachet de la posta daca nu aveti buletin?
2. suma asta de 6 milioane pt acte de unde ai scos-o?un buletin e 8 lei - 7 lei taxa si 1 leu timbru fiscal, pentru cert de nastere cred ca se platesc 10 lei la starea civila.....daca va duceti cu avionul poate ajungeti la 6 mil altfel nu
3. de la Tulcea la Dorohoi sunt 477 km.....14 ore????
nimeni nu va vrea raul sau va judeca, doamne fereste, dreptul asta ii revine lui Dumnezeu, dar tre sa intelegeti ca nici noi nu aruncam cu banii in caini si suntem majoritatea patiti. daca nu era bunavointa de a va ajuta ne vedeam de treaba si nu va raspundeam la mesaj. asa ca va rog eu frumos, concentrati-va si scrieti ceva concret
Vechi 07.08.2009, 21:35:49
dumi_emil
Guest

Implicit buna seara

Nu incerc sa fac nimic sa mint va explic concret ,1 sotul are buletin pe tulcea a stat in tulcea si sta efectiv, 2 biletul meu sa plec acasa costa 78 ron ,3 certificatul celui mic daca nul faci in 3 zile de nastere costa 2 milioane interesativa va rog si 4 drumul sa vin si cemi mai trebuie acte copii neam saturat de insulte care le faceti nu furam nu omoram ne luati la puricit inasafel sanu stim de noi de fapt radeti de noi si degeaba am apelat la acest forum numi vine sa credem cata cruditate este in oameni noi nu inselam avem copilasi si am crezut ca aici gasim un ajutor dumnezeu si maica domnului vede nu judecati veti fi judecati de dumnezeu dacavreti informatii mai concrete sau cine doreste sa ne ajute puteti sa ne cautati pe id dumi_emil si veti vedea ca nu mintim deloc doamne ajuta
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fericiti cei saraci cu duhul! patinina34 Generalitati 31 27.04.2012 01:00:27
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11
Saraci si cu datorii! rusumadena Umanitare 0 16.12.2010 18:59:04
Salarului preotilor saraci Indraznetul Generalitati 13 04.02.2008 20:55:48