![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1) In primul rind titlul topicului contine si parte din raspunsul "politically correct". Adica: " De unde stim ca David se referea la Iisus?" Eu as fi intrebat: "La cine se referea Regele David?" 2) Dupa Biblie nu mai avem proroci de la 300 i.e.n., asa ca Ioan, cu tot respectul, era, poate, istoric, insa nu proroc. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiinta nu inventeaza nimic. Daca vreun asa zis cercetator, vrand sa devina celebru, face un fals, tot stiinta ea cea care il demasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inventia rotii e ceva mai special. Nicio fiinta nu inainteaza rostogolindu-se. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca rostul final al unei inventii este sa ne ajute sa convietuim mai bine in mediul inconjurator. Nu ai cum sa inventezi ceva gandind in orb si facand abstractie de natura si mediul incounjurator. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
motorul electric si motoare in general. bateria electrica. comunicatia: telefonul, radioul, telegraful, etc. uneltele si parte din arme Toate astea "este sa ne ajute sa convietuim mai bine in mediul inconjurator.", insa nu sunt copiate de la acest mediu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ci, ca ele s-au folosit de studiile asupra naturii. |
|
|||
|
|||
![]()
Floar 3 ,Te rog nu te forta prea mult sa discrebilitezi outoritatea bisericeasca deoarece ea vine de la Sfanta treime prin toti sfintii ei si prin sprijinull credinciosilor enoriasi ai BOR care cred in -trunul Dumnezeu Tatal Lui Isus Criatos si ca sa-ti raspund la intrbare cred ca trebuie sa te hotarasti in care Dumnezeu crezi cand vrei sa intelegi Biblia , la fel ca si bubulina, care spune ca biserica discrimineaza femeia si se refera la femeia lauza in comparatie cu barbatul care nu poate sa nasca si nu este lauz deci nu i-se vor citii aceleasi molifte,iar in biserica avem cea mai mare maicuta si maica Maria la care ne rugam toti crestinii , care nu cumparam nici nu vindem lapte de tigroaica; sau tot asa prin vazduh bubulina, simpatiza cu masoneria , care nu accepta in rindurile lor femei, fara ca sa le discrimineze, spunea pe deoalta parte ca nu mai crede in Dumnezeu dar ca a crezut si ca vrea dovezi, fara a dovedi ca Dumnezeu exista, iar din experienta mea stiu ca noi crestinii l-am luat pe Dumnezeu in brate din mosi sramosi si nu-l mai lasam tot cu El murim.Mergeti cu bunul Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu are legatura cu intrebarea "cine a creat natura?". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citi Dumnezei sunt si cite Biblii? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stim ce sa cerem? | costel | Generalitati | 7 | 03.04.2012 23:42:07 |
Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 09:47:02 |
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 07:18:50 |
Intrebari esentiale - ce nu stim inca | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.09.2010 20:11:48 |
De unde stim ca GAVRIIL era ARHANGHEL. | gavriil | Din Noul Testament | 2 | 05.01.2010 16:00:13 |
|