![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sper ca nu in genul: aici sunt niste crapaturi -> deci a fost apa -> deci au fost ceva organisme in apa ca stim din teoria evolutionista ca viata a aparut in apa. Sau niscai molecule de substante organice si de aici vezi Doamne iaca exista si viata extraterestra. Eu as paria 1000:1 ca nu se va gasi niciodata dovezi de viata extraterestre. Nici cele mai primitive si ma refer care sa aiba capacitatea de a se reproduce. Last edited by AlinB; 01.04.2010 at 01:16:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum contrazice credinta ortodocsa existenta extraterestilor?Nu stiam despre asta..Cineva mai sus o afirma..existenta extraterestilor nu este o certitudine stintifica..este o probabilitate si exista un calcul pentru ia care spne ca numarul de lumi extraterestre este foarte mare..urmasii nostri mai mult ca sigur ca vor avea un raspuns la aceasta intrebare avand in vedere cat de repede avanseaza tehnologia.Eu cred ca evolutismul se intrepatrunde undeva cu religia..sau cel putin asa ar fi pentru mine logic sa se intample..Doar ca noi nu vedem inca unde..In mare biserica a contrazis si atacat mai mereu stiinta..si mai tot ce reprezinta progres..au acceptat-o atunci cand dovezile erau mai mult decat edificatoare..si cred ca asta se va intampla si in viitor..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca exista viata in alte locuri ale galaxiei noastre si ale Universului este pentru ca Dumnezeu a facut-o posibila. Si deocamdata e o chestiune de credinta, asa cu crezi tu ca avem Un Creator.
|
|||
|
|||
![]()
eu ma gandeam ca stinta a demonstrat cu adevarat ca exista alte forme de viata si cred ca , catolici cred in multe lucruii dar in credinta nu cred ca prea conteaza ceea ce cred ei cred ca conteaza mai mult credinta lor si faptele lor. Sfintele Taine credinta lor eu zis ca asta conteaza lucrurii pe care ei tind din ce in ce mai mult sa le scurteze sau sa le scoata definitiv. ce ma intereseaza pe mine in ce cred ei cand credinta lor e vraiste. eu zic ca pamantul pe care Bunul dumnezeu nea lasat sa traim este foarte minunat si eu inca nu reusesc sa inteleg toate minuniile ce ne inconjoara pe noi de pe aceasta planeta. de ceva timp am inceput sami fac diverse intrebari despre originea lumiii despre alte planete si alte diverse lucrurii si am inceput sa ma pierd si am ajuns la concluzia ca mai bine sa inteleg si sa privesc ceea ce ne inconjoara decat sa ma gandesc la ceea nu cunosc in mod deosebit. eu cred ca esential ieste sa privim la minunata lucrare ce a facuto Bunul Tata pe acest pamant si sa nu ne pierdem intr-un cerc de intrebari fara raspuns sau alte cele. Sa asteptam Invierea cu sufletul deschis .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ok, imi pare rau pentru ironie. Dar asa sunt eu, nu ma pot abtine sa nu rad cand aud de: extraterestri, proiectarea lui Iisus pe ceruri ca sa... se bata natiile, rase reptiliene etc. Aceste lucru nu numai ca incalca legile naturii si cercetarile stiintei, dar incalca si bunul simt al unora care vor cu neaparat "adevarul". Ce e adevarul?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Pentru ca nu exista. 2. Pentru ca, asa cum va place sa spuneti, nu ne este de folos sa stim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu toate acestea, afirmatii de genul "nu exista pentru ca nu scrie in Biblie" sau "stiu eu sigur ca nu exista" nu-si au locul. 1 Corinteni 8 2. Iar dacă i se pare cuiva că cunoaște ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască. Deocamdata suntem la stadiul de presupunere, de banuiala, de "ghicire". Eu cred ca Universul e plin de viata si ca noi suntem doar o lume (poate cea mai rea) dintre lumile existente, voi credeti ca suntem singura planeta locuita. Foarte bine, nu-i nici o problema din partea mea, fiecare cu parerea lui. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu merg totusi pe banuiala Parintelui Galeriu: ingerii Lui Dumnezeu vor alerga in tot Universul si-i vor aduna pe alesii Lui (care nu sunt nici ingeri buni, nici ingeri cazuti - cei cazuti nu pot fi "alesii") de la o margine pana la cealalta margine a cerului (atentie, nu a pamantului), pentru a coparticipa la Judecata de Apoi. Versetele sunt scrise undeva mai sus. Cat despre Blue Beam, sper sa ai dreptate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu uita ca suntem pe un site ortodox,tu nu dai dovada de crestin asa cum tu vrei sa te arati,fara suparare,ce rost are sa iti dau cercetari si alte lucruri?Daca ai fi destul de inteligent asa cum vrei sa pari ai da un search pe googe sau ai vizita site-ul NASA.Si multumesc pentru ironie,esti un crestin ortodox adevarat. |
|
|||
|
|||
![]()
Florin,din tot ce am citit scris de tine din domeniile stiintei m-ai impresionat,imi plac ideile tale si sunt de acord cu ele,ma bucur ca mai exista crestini ortodocsi care au o astfel de gandire.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 13:01:11 |
"Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 18:40:56 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 21:03:39 |
|