![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ideea e ca nu ne tragem din maimuta.
![]() Avem in schimb stramosi comuni. Iar in asta cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum te simti in postura de ateu? Am inteles ca inainte credeai in Dumnezeu. Ce s-a intamplat de n-ai mai crezut? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Eu, Daniel, văzut-am în vedenia mea din vremea nopții; și, iată, patru vânturi ale cerului lovit-au năprasnic marea cea mare. Și patru fiare mari ieșeau din mare, deosebite între ele. Cea dintâi era asemenea unei leoaice, iar aripile ei erau ca niște aripi de vultur; și m'am uitat până ce aripile i-au fost smulse, iar ea s'a ridicat de la pământ și a stătut pe picioare de om; și o inimă de om i s'a dat." Nu stim noi cum a fost facut omul "din pamant", in cat timp a fost creat si in ce fel s-a despartit femeia din barbat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar scopul vietii voastre care este? (in afara de mantuire) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Si se vor face cele din urma ale omului mai rele decat cele dintai" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Adica? detaliaza te rog
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred in existenta sufletului si in viata de dupa moarte, asa ca scopul vietii mele e sa traiesc in Adevar si sa devin un om mai bun. E mult mai nobil decat ceea ce faceti voi. Si plus de asta, credinta ofera multe satisfactii, pe care un ateu nu le va avea niciodata. N-am sa ti le exemplific care sunt alea, dar iti spun ca nu se merita sa iti pierzi sufletul pentru o viata de nimic. Stiinta va afla multe, dar intotdeauna va fi in urma Adevarului. Last edited by zoridezi; 12.04.2010 at 16:39:27. |
|
||||
|
||||
![]()
S-ar putea sa fie. Viata a venit din spatiu (vezi teoria panspermiei), a ajuns in oceane si a evoluat apoi pe uscat pana a dat in sfarsit omul.
Din Facere 1 intelegem ca "zilele" Creatiei ne arata evolutia continua, care s-a facut treptat, in timp, nu dintr-o data. Asta pentru cine vrea sa creada asa. Exista si o explicatie a faptului ca Soarele a aparut in urma "vegetatiei", pentru cine vrea sa inteleaga ca "pamantul" este Universul si ca samanta vietii a fost sadita peste tot in spatiu, ulterior ajugand si pe Terra din cele patru vanturi, cum scrie la Daniel. Pamantul, cerul, apele, zilele au mai multe sensuri in Scriptura, depinde de context. Spre exemplu, Cerul din primul verset nu e cerul din versetul 8.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unealta vrajitoriei - cositorul | Alinutza | Vrajitoria | 65 | 08.02.2015 16:25:54 |
Parintele Themi, ateul devenit preot misionar in Africa | dianagroza | Preotia (Hirotonia) | 12 | 11.03.2011 18:17:41 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
De ce este obligatoriu sa scrii cu mana dreapta? | Bast-et | Generalitati | 11 | 09.07.2010 02:05:46 |
|