![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ideea e ca nu ne tragem din maimuta.
![]() Avem in schimb stramosi comuni. Iar in asta cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum te simti in postura de ateu? Am inteles ca inainte credeai in Dumnezeu. Ce s-a intamplat de n-ai mai crezut? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar scopul vietii voastre care este? (in afara de mantuire) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred in existenta sufletului si in viata de dupa moarte, asa ca scopul vietii mele e sa traiesc in Adevar si sa devin un om mai bun. E mult mai nobil decat ceea ce faceti voi. Si plus de asta, credinta ofera multe satisfactii, pe care un ateu nu le va avea niciodata. N-am sa ti le exemplific care sunt alea, dar iti spun ca nu se merita sa iti pierzi sufletul pentru o viata de nimic. Stiinta va afla multe, dar intotdeauna va fi in urma Adevarului. Last edited by zoridezi; 12.04.2010 at 16:39:27. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scuza-ma, dar mi se pare cea mai idioata intrebare care mi s-a pus pe acest forum. Cum ca sa ce? Crezi ca nu-mi pot trai viata daca nu cred intr-un creator? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci intrebarea e: mananci ca sa traiesti sau traiesti ca sa mananci? |
|
||||
|
||||
![]()
mananc ca sa traiesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unealta vrajitoriei - cositorul | Alinutza | Vrajitoria | 65 | 08.02.2015 16:25:54 |
Parintele Themi, ateul devenit preot misionar in Africa | dianagroza | Preotia (Hirotonia) | 12 | 11.03.2011 18:17:41 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
De ce este obligatoriu sa scrii cu mana dreapta? | Bast-et | Generalitati | 11 | 09.07.2010 02:05:46 |
|