Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 21:57:02
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit

Tocmai, ca nu mi-ai raspuns. Reiau:

1. Daca legea lui dumnezeu e mai presus de orice, cum iti permiti sa o aplici selectiv?
2. Daca esti ND este o organizatie nationalista si patriota, cum de nu va vad in strada decat cand e vorba de homosexuali? Unde erati cand tara era devalizata de politicieni, in ultimii 3 ani? Intr-un mod cat se poate de eviden t?

@konijiro : am raspuns deja konijiro - daca i-ai vazut in strada doar cand a fost vorba de homosexuali da-mi voie sa-ti spun esti insuficient informat...cauta - mai cauta si ai sa vezi ca atunci cand este sau a fost in pericol familia, tara, ziua Romaniei, cultul eroilor nostri ea a luat initiativa prin diferite manifestatii..of of ne dam ca stim sa masuram universul dar sa cautam pe internet ceva si sa ne convingem NU..colegule CAUTA intai si apoi intreaba ca eu stiam ca aceste persoane sau neamuri de atei sunt de obicei informate si foarte cercetase..scuze nu am nimic cu persoana dumitale dar cateodata sunteti cum spuneam f comici :)
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 21:57:48
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Stii de ce te intreb ? pentru ca imi e teama ca impingem discutia in alt loc..undeva departe de subiect..
Nu, cred ca vrei sa faci intrebarea mea sa para retorica pentru ca nu ai gasit un raspuns la ea. Crede-ma, e cat se poate de aproape de subiect.

Repet: cine esti tu, sa decizi ce e normal si ce nu? Asta avand in vedere ca etichetele normal/anormal s-au modificat de nenumarate ori de-a lungul timpului. Astept raspuns la obiect, deci nu, nu e retorica.

Citat:
de unde stii tu ca eu o aplic selectiv ?..stii cumva ce fac dimineata cand ma scol sau seara cand ma culc ? ai obiceiul cumva sa bagi toti crestinii intr-un borcan si sa pui si eticheta ?
Nu stiu, pentru ca nu stiu nimic 100% sigur, dar presupun. Si imi poti spune daca am presupus corect, daca imi spui cand ai omorat ultima data pe cineva, pentru ca dumnezeu ti-a poruncit. Tu sau prietenii tai de la Noua Dreapta. Daca nu ati facut-o, inseamna ca aplicati legea divina selectiv. Daca nu ai inteles despre ce vorbesc, spune-mi, revin cu citate. Din biblie.

Citat:
ai obiceiul cumva sa bagi toti crestinii intr-un borcan si sa pui si eticheta ?
Nu, voi o faceti, cand invocati pe cei 87% ortodocsi din tara asta, si va imbarbatati la gandul ca simt ca voi, si cand o puneti de un mars, va adunati 300. Gandeste-te la asta.

Citat:
sincer nu ma astept la prea mult sa se inteleaga pentru persoane ca dumneavoastra..stii ce este comic(dar nu de ras) la aceste persoane ? par si chiar se invart in jurul cozii..au o neliniste..de unde asta domnule konijiro ?..cum de o vad ? f simplu...(adevaratii)crestinii nu sunt asa zbuciumati asa cum sunt cei care vor sa-l masoare pe Dumnezeu cu metru si sa-l cantareasca cu eprubeta..vor ei sa dovedeasca ca Dumnezeu nu exista si cate si mai cate..va e frica ca daca eu cred in Dumnezeu va fur energia si aerul in care respirati ??? fiti daca se poate zice asa - linistiti - nu vrem sa va luam aerul ! te salut !
E ciudat cand ma acuzi pe mine de lipsa de intelegere, avand in vedere ca eu imi pun intrebari pe care in mod evident tu nu ti le pui, pentru ca sunt in afara zonei tale de comfort.

Cat despre neliniste, fii recunoscator ca exista persoane din astea nelinistite, care vor sa afle si sa masoare tot, ca daca omenirea era compusa doar din oameni pentru care biblia si preotii erau de ajuns, iti sculptam mesajul asta pe o piatra si il agatam de 10 porumbei, si asteptam un raspuns, la anul, cam pe cand incepea recolta.

Mai mult decat atat, nu e treaba mea, sau a altora, sa dovedim ca dzeu nu exista. Daca tu crezi ca asta ii tine pe toti oamenii de stiinta treji si nelinistiti noaptea, supraestimezi importanta credintei si zeului tau.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 22:05:19
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Lui Dumnezeu nu i-a placut ceea ce se intampla acolo. Similar cu ceea ce incepe si societatea noastra sa devina.

.
'Ai lasa-ma, serios, iar ai ajuns la El, si te dai mare cunoscator al planurilor lui Dumnezeu?
Eu vorbesc de Lot care-i mai apropiat de real si de ceea ce traim noi zi de zi incercind sa te aduc cu picioarele pe pamint si tu mai iei iar in balarii vorbind ca popii cu... ce face ce drege si mai ales CUM GINDESTE Dumnezeu. ..asta-i cea mai hilara!

Ca sa vorbesti in cunostinta de cauza trebuie sa ai dovezi concrete ale distrugerii Sodomei CONFORM NU STIU CAROR PLANURI, lucru pe care CLAR nu-l ai, deci vorbesti ca sa te aflii in treaba :))
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 22:06:44
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Asta este deja o alta discutie. Samanta semintelor raului si necuratului pe lumea aceasta o reprezinta Diavolul, insa dracu e o radacina pe care noi nu o prea putem smulge. Putem eventual sa cautam sa fim feriti de ea, dar nu o vom putea birui.

Dar, desigur, nu vrajmasul este cel care lucreaza fizic pe pamant. Sunt multi 'agenti' ai sai: sectele, paganii, satanistii, ateii, dar mai ales Masoneria.

Exista un plan pregatit pentru zilele acestea, prezentat in Apocalipsa. Nimeni nu va putea opri aceasta profetie. Societatea va deveni din ce in ce mai rea, din ce in ce mai degradata. Putem eventual sa intarziem aceasta transformare daca ducem un Crestinism de rezistenta, daca purcedem pe calea muceniciei si a martirajului pentru Hristos.

Este cea mai placuta cale pentru Domnul.
Mie imi sunteti drag pentru ca vad ca va iubiti tara, dar aveti grija sa nu deveniti un instrument in mana celui rau. Deja ati cazut in anumite judecati absurde si necercetate (doar crezute, prin bunavointa unora asazisi "aparatori" ).
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 22:14:42
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Asta este deja o alta discutie. Samanta semintelor raului si necuratului pe lumea aceasta o reprezinta Diavolul, insa dracu e o radacina pe care noi nu o prea putem smulge. Putem eventual sa cautam sa fim feriti de ea, dar nu o vom putea birui.

Dar, desigur, nu vrajmasul este cel care lucreaza fizic pe pamant. Sunt multi 'agenti' ai sai: sectele, paganii, satanistii, ateii, dar mai ales Masoneria.

Exista un plan pregatit pentru zilele acestea, prezentat in Apocalipsa. Nimeni nu va putea opri aceasta profetie. Societatea va deveni din ce in ce mai rea, din ce in ce mai degradata. Putem eventual sa intarziem aceasta transformare daca ducem un Crestinism de rezistenta, daca purcedem pe calea muceniciei si a martirajului pentru Hristos.

Este cea mai placuta cale pentru Domnul.

Samanta ( in acesta discutie) o gasiti la cei care-si bat si neandreptatesc copiii si nevasta si nu tin cont decat de ei insisi si-ale lor placeri, cazuri destul de raspandite, din pacate si printre crestini... O gasiti in mediul in care au crescut cei judecati si la sistemul de valori al acestora printre care s-au format ca oameni, ei si familia din care au provenit. E usor sa judeci, dar mai greu sa vezi in adanc samanta care a crescut si a format acest rod.

Last edited by maria-luisa; 26.05.2010 at 22:25:35.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 22:29:07
fall3n fall3n is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Nu, cred ca vrei sa faci intrebarea mea sa para retorica pentru ca nu ai gasit un raspuns la ea. Crede-ma, e cat se poate de aproape de subiect.

Repet: cine esti tu, sa decizi ce e normal si ce nu? Asta avand in vedere ca etichetele normal/anormal s-au modificat de nenumarate ori de-a lungul timpului. Astept raspuns la obiect, deci nu, nu e retorica.
daca se merge pe aceasta linie DA se departeaza foarte mult de subiect pentru ca cei asemenea cu dumneavoastra nu caut adevarul ci vor sa se gadile pe ei insisi cu adevarul inteles de ei..nu cred ca primi oameni daca e sa mergem pe aceasta linie au fost homosexuali altfel nu mai vorbeam unul catre altul aici..nu eu decid insasi firea omeneasca o spune si mai departe Legea lui Dumnezeu care intareste aceasta normalitate (in cazul homosexualitatii desigur)

Citat:
Nu stiu, pentru ca nu stiu nimic 100% sigur, dar presupun. Si imi poti spune daca am presupus corect, daca imi spui cand ai omorat ultima data pe cineva, pentru ca dumnezeu ti-a poruncit. Tu sau prietenii tai de la Noua Dreapta. Daca nu ati facut-o, inseamna ca aplicati legea divina selectiv. Daca nu ai inteles despre ce vorbesc, spune-mi, revin cu citate. Din biblie.
ce legatura este prietene intre Marsul pentru normalitate (ca aici era discutia) si omorat..ai vazut vreun loc unde am spus omor pentru homosexuali sau ca Dumnezeu zice sa omori si noi zicem nu..asta este o problema de care se lovesc cei ca dumneata incep sa citeasca Biblia si evident incep cu VT si cand aud de omoruri o inchid si zic ca acest Dumnezeu era razbunator..cei mai multi fac asa..nu e nevoie de citate ca stiu ce vrei sa spui...la fel ca si in postul trecut CAUTA si cauta bine citeste mai departe in SF Scriptura si daca iti lasi un pic din pene jos ai sa intelegi...

Citat:
Nu, voi o faceti, cand invocati pe cei 87% ortodocsi din tara asta, si va imbarbatati la gandul ca simt ca voi, si cand o puneti de un mars, va adunati 300. Gandeste-te la asta.
oricum ar fii tot putini sunt acesti homosexuali 2% daca nu ma insel..ceilalti sunt majoritatea tacuta..dc nu crezi intraba din usa in usa vezi care sunt pentru si care sunt impotriva homosexualitatii..

Citat:
E ciudat cand ma acuzi pe mine de lipsa de intelegere, avand in vedere ca eu imi pun intrebari pe care in mod evident tu nu ti le pui, pentru ca sunt in afara zonei tale de comfort.
au fost timpuri cand si eu imi puneam intrebari si e f bine ca iti pui..dar ca sa te inchizi si sa te incurajezi ca nu e nimeni si nu e nimc asta e marele rau..

Citat:
Cat despre neliniste, fii recunoscator ca exista persoane din astea nelinistite, care vor sa afle si sa masoare tot, ca daca omenirea era compusa doar din oameni pentru care biblia si preotii erau de ajuns, iti sculptam mesajul asta pe o piatra si il agatam de 10 porumbei, si asteptam un raspuns, la anul, cam pe cand incepea recolta.
nu despre aceasta neliniste iti spuneam..biserica nu are nimic cu stiinta (nu face confuzie aici cu biserica catolica care a spus acea tampenie crede si nu cerceta)

Citat:
Mai mult decat atat, nu e treaba mea, sau a altora, sa dovedim ca dzeu nu exista. Daca tu crezi ca asta ii tine pe toti oamenii de stiinta treji si nelinistiti noaptea, supraestimezi importanta credintei si zeului tau.
iarasi zic nu despre aceasta neliniste vorbeam.. dar ca sa raspund totusi ceva - cauta si vezi ca oameni de stiinta f cunoscuti au inteles ca Dumnezeu exista in cele din urma..

Last edited by fall3n; 26.05.2010 at 23:00:30.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 23:00:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
daca se merge pe aceasta linie DA se departeaza foarte mult de subiect pentru ca cei asemenea cu dumneavoastra nu caut adevarul ci vor sa se gadile pe ei insisi cu adevarul inteles de ei..nu cred ca primi oameni daca e sa mergem pe aceasta linie au fost homosexuali altfel nu mai vorbeam unul catre altul aici..nu eu decid insasi firea omeneasca o spune si mai departe Legea lui Dumnezeu care intareste aceasta normalitate (in cazul homosexualitatii desigur)

ce legatura este prietene intre Marsul pentru normalitate (ca aici era discutia) si omorat..ai vazut vreun loc unde am spus omor pentru homosexuali sau ca Dumnezeu zice sa omori si noi zicem nu..asta este o problema de care se lovesc cei ca dumneata incep sa citeasca Biblia si evident incep cu VT si cand aud de omoruri o inchid si zic ca acest Dumnezeu era razbunator..cei mai multi fac asa..nu e nevoie de citate ca stiu ce vrei sa spui...la fel ca si in postul trecut CAUTA si cauta bine citeste mai departe in SF Scriptura si daca iti lasi un pic din pene jos ai sa intelegi...

oricum ar fii tot putini sunt acesti homosexuali 2% daca nu ma insel..ceilalti sunt majoritatea tacuta..dc nu crezi intraba din usa in usa vezi care sunt pentru si care sunt impotriva homosexualitatii..

au fost timpuri cand si eu imi puneam intrebari si e f bine ca iti pui..dar ca sa te inchizi si sa te incurajezi ca nu e nimeni si nu e nimc asta e marele rau..

nu despre aceasta neliniste iti spuneam..biserica nu are nimic cu stiinta (nu face confuzie aici cu biserica catolica care a spus acea tampenie crede si nu cerceta)

iarasi zic nu despre aceasta neliniste vorbeam..cauta si vezi ca oameni de stiinta f cunoscuti au inteles ca Dumnezeu exista in cele din urma..

Vom vedea daca este vorba doar de un "mars pentru normalitate", dar nu ma surprinde sa vad ceva mai mult, avand in vedere debutul.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 23:08:36
fall3n fall3n is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Vom vedea daca este vorba doar de un "mars pentru normalitate", dar nu ma surprinde sa vad ceva mai mult, avand in vedere debutul.
acum te-as ruga dc se poate sa incerci sa fii mai ingaduitoare daca se poate in sensul ca daca o sa vezi vreodata 2-3 tineri ca fac vreun gest mai mult sau mai putin crestin nu-i tranti pe toti in borcan si pui eticheta cum fac majoritatea "crestinilor" nostri..poate ca nici noi crestinii de pe acest forum nu suntem chiar modele - trebuie sa recunoastem..nu am avut pretentia sa va invit sa vedeti niste sfinti in viata..nu uitati ca sunt tineri care au fost mai mult sau mai putin cu ce suntem si noi hraniti -televizor - media - distractie fara limite urat inteleasa, deznationalizare ma rog atatea si atatea..ce apreciez eu la ei este IMPLICAREA intr-un lucru bun ceea ce cred ca ne cam lipseste noua - in general ma refer

Last edited by fall3n; 26.05.2010 at 23:15:03.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 23:19:01
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
mai cauta si ai sa vezi ca atunci cand este sau a fost in pericol familia, tara, ziua Romaniei, cultul eroilor nostri ea a luat initiativa prin diferite manifestatii..
Am inteles, deci patriotismul e limitat la homosexuali si cultul eroilor. Si zi, ati stat voi acolo la sedinte si mai mult de cele enumerate mai sus nu ati gasit nimic mai important cu care "de piept" romanul in ziua de azi? Sau care ameninta tara? In afara de homosexuali si cultul eroilor?

Citat:
daca se merge pe aceasta linie DA se departeaza foarte mult de subiect pentru ca cei asemenea cu dumneavoastra nu caut adevarul ci vor sa se gadile pe ei insisi cu adevarul inteles de ei..
Cum poate fi intrebarea mea o deviere de la subiect? Ai afirmat ca homosexualitatea e anormala, te-am intrebat pe ce te bazezi cand faci impartirea normal/anormal. E cat se poate de la subiect. Face parte din definirea termenilor despre care vorbim.

Citat:
nu cred ca primi oameni daca e sa mergem pe aceasta linie au fost homosexuali altfel nu mai vorbeam unul catre altul aici.
Care primii oameni? Adam si Eva? Eu am avut impresia ca discutam despre fapte aici, nu mituri. Mai mult, poate te socheaza, dar sunt oameni care se simt impliniti si fara sa faca copii.

Citat:
ce legatura este prietene intre Marsul pentru normalitate (ca aici era discutia) si omorat..
Este, pentru ca ai spus ca organizarea unui asemenea mars se face conform poruncilor divine. Si am tinut sa iti amintesc ca exista si alte porunci divine, ca omoratul a diversi indezirabili, pe care alegi sa le ignori.

Citat:
asta este o problema de care se lovesc cei ca dumneata incep sa citeasca Biblia si evident incep cu VT si cand aud de omoruri o inchid si zic ca acest Dumnezeu era razbunator..
Nu este o problema pentru mine, dar este pentru tine, pentru ca tu esti cel care ia biblia ca izvor de moralitate, si o poti face doar daca recurgi la rationalizari, pentru a scapa de disonantele cognitive.

Deci, explica, te rog, de ce povestea Sodomei si Gomorei este un exemplu clar de vointa divina, pe care ai ales sa il urmezi, cu toate ca nu e porunca/indicatie directa, ci doar interpretarea ta a unei relatari din biblie?

Asta in timp ce ai ales sa ignori alte indicatii cu caracter direct, din Deutenorom sau Levitic? Sa fie oare pentru ca sunt inacceptabile (si ilegale, de asemenea) pentru lumea in care traim? Si drept urmare, ai ales cumva doar acele exemple de vointa divina care sunt acceptabile social si legal si in acelasi timp comod de urmat? Ce fel de credinta e aia, pe care o urmezi doar daca e comod si legal?
Te rog sa imi explici, pentru ca mie asa mi se pare.

Citat:
la fel ca si in postul trecut CAUTA si cauta bine citeste mai departe in SF Scriptura si daca iti lasi un pic din pene jos ai sa intelegi...
Am citit, multumesc. Partea cu penele nu am inteles-o, dar astept de la tine citatele din biblie care spun ca indicatiile divine din Deuteronom si Levitic nu mai sunt valabile.

Citat:
oricum ar fii tot putini sunt acesti homosexuali 2% daca nu ma insel..
Tocmai, de ce iesiti in strada pentru 2% cand sunt probleme mult mai importante pentru care ati putea manifesta?

Citat:
nu despre aceasta neliniste iti spuneam..biserica nu are nimic cu stiinta (nu face confuzie aici cu biserica catolica care a spus crede si nu cerceta)
Atunci explica, te rog, la care neliniste te referi, pentru ca mie mi s-a parut ca ai ceva impotriva nelinistii care te face sa iti pui intrebari.
Si nu mai face afirmatii legate de atitudinea bisericii despre stiinta, vrei sa iti dau link pe youtube cu purtatorul de cuvant al Patriarhiei care spune ca Pamantul are 6000 de ani?

Citat:
cauta si vezi ca oameni de stiinta f cunoscuti au inteles ca Dumnezeu exista in cele din urma..
Da, care? Si mai ales, cu ce argumente au explicat treaba asta?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 26.05.2010 at 23:24:58.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 23:51:58
Nicona Nicona is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.05.2010
Smile

[quote=andreicozia;253221]Cine se lupta cu poponarii si lesbiencele se lupta cu natura si deci se lupta cu Dumnezeu. NU UITATI O CLIPA CA LOT NU SE LUPTA CU NIMENI IN SODOMA!!! ci TOLERA!

Exista pe undeva o statistica care arata clar ca numarul lor s-a marit foarte mult NU DIN IMITATIE ci din faptul ca facind copii TIRZIU la 30-40 de ani nastem tot mai multi copii gay, adica cu deviatii in DNA, deoarece el este imbatrinit si prafuit , MAI ALES CIND FACI TIRZIU PRIMUL COPIL.

Scuze, sunt brand new pe forum, desi am citit constant postarile, de-a lungul timpului. M-am hotarat sa imi deschid cont acum doar ca sa pot sa il intreb pe Andreicozia despre ce deviatii DNA este vorba. Asta chiar ma intereseaza. Multumesc.
(ma intereseaza concret: ce tip de deviatii, pe ce brate, ce secvente..etc, pentru ca noi la scoala am invatat ca nu se pune problema de vreo reflectare a homosexualitatii in gene).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! cristiboss56 Pocainta 4 01.08.2013 19:22:30
Marsul pentru viata ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 3 20.03.2012 20:22:39
Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 48 04.02.2012 22:25:19
Marsul Distrugatorului eodor nastasa Generalitati 11 19.04.2010 21:04:37