![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu spune in Matei( nu stiu exact capitolul) "Mergeti si invatati toate popoarele"? Apostolii nu prea au stiut atunci ce au de facut dar au primit limbi de foc mai tarziu spre a-i lumina si a-i invata; si prin limbile ce le-au fost date li s-au aratat tarile care erau incredintate invataturilor lor. Last edited by Heurtebise; 04.05.2010 at 17:10:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astept referinta exacta; eu nu am gasit asa ceva in Biblie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu e nici o rusine si nici o problema dar, te rog, nu incepe sa vorbesti impotriva vorbirii in alte limbi daca nu stii pentru ce a fost data si daca nu ai citit cum a fost ea practicata in Biserica Primara. Vreau sa-ti spun, cu dragoste crestina, daca doresti sa polemizezi asupra vorbirii in limbi, citeste mai intai cu atentie Fapte 2, 10, 19 si 1Corinteni 14 P.S. Porunca lui Iisus din Matei 20:19, 20 "Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă..." nu are nimic de a face cu vorbirea in alte limbi |
|
|||
|
|||
![]()
editat.....
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta n-are importanta, frate... Pentru ca se intampla la ei, e clar de la "Dumnezeu"... spun ei.... Biserica lor se bazeaza pe cateva versete din Fapte si alte cateva din Corinteni... Astea le stiu toti pe de rost. Daca mergi mai departe, nu-ti mai raspunde nimeni si te intoarce din nou la Fapte si Corinteni...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa consideram ca in studiul vorbirii in limbi am putea sa neglijam Fapte si Corinteni. Daca am pune deoparte aceste doua carti ale Bibliei, de fapt nu am mai avea principala sursa de informatie. |
|
|||
|
|||
![]()
Exact. Limbile sunt un semn pentru necredinciosi; pentru cei credinciosi sunt ceva obisnuit, credinciosii nu au nevoie de semne ca sa creada.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|