![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Frățior rătăcit Florin-Ciprian, iartă-mă te rog că n-am timp să-ți scriu un răspuns mai cuprinzător, dar te rog pe frăția ta, fi bun și comandă și citește cartea asta:
![]() Cartea tipărită la Sibiu, editura Deisis, are 112 pagini, și e foarte plină de esență creștină și mântuitoare. Nimic în plus, sau în minus, exact ce trebuie. Părintele Patric, unul din cei 3 autori ai cărții, e un fost preot "romano-catolic", care a înțeles chemarea Adevărului, a lepădat erezia franco-latinilor ("romano-catolicilor") și a devenit creștin, venind în Sfânta Biserică (ortodoxă, singura Biserică). Îți recomand să citești cartea în format real, deci nu digital, ca să nu-ți strici ochii, și în plus, o ai cât trăiești, să faci ce vrei tu ea. Aici o găsești de cumpărat, e 10 lei: http://www.anticariat-logos.ro/produ...tilor-parinti/ http://www.okazii.ro/carti-religioas...440-a138036903 Sau dacă vrei să îți forțezi ochii, citind pe lumină artificială, poftim cartea în format digital: ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/2nccccsp.pdf https://www.yumpu.com/ro/document/vi...ntilor-parinti În numele Domnului Iisus Hristos, frățior: trezește-te !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Igore, iar raspindesti fanatisme de monahi grecotei care habar nu au de ce este in lume? :-P
|
|
||||
|
||||
![]()
nu poti fi sigur de asta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu de exemplu..
|
|||
|
|||
![]()
Cartea aceea n-a apărut la editura Deisis, documenteză-te cu atenție Igore, nu mai scrie tâmpenii și minciuni!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La postul din topicul de mai sus, unde am făcut trimitere la carte, la primul link, site-ul de a cumpăra cartea fizică, acesta: http://www.anticariat-logos.ro/produ...tilor-parinti/ ...dacă dai scroll în jos, ai să vezi acolo scris: editura Deisis, anul 1994, etc. De ce ai fost leneș și nu te-ai obosit să cercetezi puțin acel site ? :-( Și de ce mă acuzi pe mine că scriu tâmpenii și minciuni ? :-( Nădăjduiesc că n-am scris și nu voi scrie niciodată tâmpenii și minciuni... Poate ai vrut să mă ajuți... Să nu mai fi leneș, frățior drag, și nici să mai acuzi pe cei nevinovați, și niciodată să nu mai fi așa aspru, că ție îți aduni osândă, cazi în mândrie și alte prăpăstii. Ridică-te, frățior. Biserica toată îți este alături, ridică-te și luptă mai bine. Ai grijă de tine. Hristos în mijlocul nostru.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate că nu aveai de unde să afli chestia asta, însă presimt că preferi să crezi o păcăleală editorială, decât ceea ce-ți spun eu. Catalogul cu tot toate tipăriturile editurii Deisis o găsești în link-ul de mai jos: http://edituradeisis.ro/opencart/ind...tegory&path=36
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 17.02.2016 at 17:53:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc de gândul de însurătoare, dar nu mă căsătoresc. Cel puțin nu încă, sau poate niciodată.
Revin. Frățior... și pe cartea în sine, fizică, scrie editura Deisis. Iar catalogul ce mi-ai dat, sunt cărțile disponibile actualmente, nu cele din 1994, nu cele tipărite în urmă, cu tiraj epuizat, sau așa. Am căutat altă imagine, se vede mic, dar se vede, editura Deisis: ![]() Crede-mă că nu te mint, a fost tipărită de Deisis, la Sibiu. Nu știu de ce te agiți așa, în jurul unui lucru atât de mic. Îți pierzi pacea și liniștirea, și-așa puține, adunate. Bucurii.
|
|||
|
|||
![]()
Igore, editura Deisis nu a tipărit cartea asta, înțelegi?! Poți să-mi pui nu una, ci zece poze cu pagini unde scrie "Deisis", tot fals rămâne. Știu foarte bine cine a înființat editura, orientarea editorială și titlurile apărute până în prezent.
Cine a scos cartea aia a folosit în mod viclean numele editurii și prestigiul ei (încă firav totuși în 1994). Asta are importanță foarte mare, întrucât tu propui ca sursă de documentare tipăritura unor escroci. Dacă vrei să pricepi, pricepe, dacă nu ține-o pe-a ta, n-ar fi prima dată când perseverezi cu încăpățânare pe drumuri înfundate și convingeri aberante. PS - În catalogul de pe site-ul editurii sunt prezentate toate cărțile apărute la ei, inclusiv titluri din 1994 cum sunt Vladimir Soloviov - Fundamentele spirituale ale vieții sau Sfântul Teodor Studitul - Tratate contra iconomahilor.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 17.02.2016 at 18:49:12. |
|
|||
|
|||
![]()
E imposibil sa nu fie niciuna adevarata, doar stim ca au dogma Filioque sau purgatoriul, etc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|