Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2016, 12:08:55
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Frățior rătăcit Florin-Ciprian, iartă-mă te rog că n-am timp să-ți scriu un răspuns mai cuprinzător, dar te rog pe frăția ta, fi bun și comandă și citește cartea asta:

Cartea tipărită la Sibiu, editura Deisis, are 112 pagini, și e foarte plină de esență creștină și mântuitoare. Nimic în plus, sau în minus, exact ce trebuie.

Părintele Patric, unul din cei 3 autori ai cărții, e un fost preot "romano-catolic", care a înțeles chemarea Adevărului, a lepădat erezia franco-latinilor ("romano-catolicilor") și a devenit creștin, venind în Sfânta Biserică (ortodoxă, singura Biserică).

Îți recomand să citești cartea în format real, deci nu digital, ca să nu-ți strici ochii, și în plus, o ai cât trăiești, să faci ce vrei tu ea.

Aici o găsești de cumpărat, e 10 lei:

http://www.anticariat-logos.ro/produ...tilor-parinti/

http://www.okazii.ro/carti-religioas...440-a138036903

Sau dacă vrei să îți forțezi ochii, citind pe lumină artificială, poftim cartea în format digital:

ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/2nccccsp.pdf

https://www.yumpu.com/ro/document/vi...ntilor-parinti

În numele Domnului Iisus Hristos, frățior: trezește-te !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 12:46:09
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Igore, iar raspindesti fanatisme de monahi grecotei care habar nu au de ce este in lume? :-P
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 12:55:11
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Igore, iar raspindesti fanatisme de monahi grecotei care habar nu au de ce este in lume? :-P
nu poti fi sigur de asta!
Vechi 17.02.2016, 15:50:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
O critica de la un cititor, ai? :)
Tu de exemplu..
Vechi 17.02.2016, 16:01:50
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul

Cartea tipărită la Sibiu, editura Deisis, are 112 pagini, și e foarte plină de esență creștină și mântuitoare. Nimic în plus, sau în minus, exact ce trebuie.
Cartea aceea n-a apărut la editura Deisis, documenteză-te cu atenție Igore, nu mai scrie tâmpenii și minciuni!
Vechi 17.02.2016, 16:28:38
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cartea aceea n-a apărut la editura Deisis, documenteză-te cu atenție Igore, nu mai scrie tâmpenii și minciuni!
Cartea aia e și la mine în bibliotecă, la 2 metri de mine și am citit-o.

La postul din topicul de mai sus, unde am făcut trimitere la carte, la primul link, site-ul de a cumpăra cartea fizică, acesta: http://www.anticariat-logos.ro/produ...tilor-parinti/ ...dacă dai scroll în jos, ai să vezi acolo scris: editura Deisis, anul 1994, etc.

De ce ai fost leneș și nu te-ai obosit să cercetezi puțin acel site ? :-(

Și de ce mă acuzi pe mine că scriu tâmpenii și minciuni ? :-(

Nădăjduiesc că n-am scris și nu voi scrie niciodată tâmpenii și minciuni... Poate ai vrut să mă ajuți...

Să nu mai fi leneș, frățior drag, și nici să mai acuzi pe cei nevinovați, și niciodată să nu mai fi așa aspru, că ție îți aduni osândă, cazi în mândrie și alte prăpăstii. Ridică-te, frățior. Biserica toată îți este alături, ridică-te și luptă mai bine. Ai grijă de tine.

Hristos în mijlocul nostru.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 17:49:31
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Cartea aia e și la mine în bibliotecă, la 2 metri de mine și am citit-o.

La postul din topicul de mai sus, unde am făcut trimitere la carte, la primul link, site-ul de a cumpăra cartea fizică, acesta: http://www.anticariat-logos.ro/produ...tilor-parinti/ ...dacă dai scroll în jos, ai să vezi acolo scris: editura Deisis, anul 1994, etc.

De ce ai fost leneș și nu te-ai obosit să cercetezi puțin acel site ? :-(

Și de ce mă acuzi pe mine că scriu tâmpenii și minciuni ? :-(

Nădăjduiesc că n-am scris și nu voi scrie niciodată tâmpenii și minciuni... Poate ai vrut să mă ajuți...

Să nu mai fi leneș, frățior drag, și nici să mai acuzi pe cei nevinovați, și niciodată să nu mai fi așa aspru, că ție îți aduni osândă, cazi în mândrie și alte prăpăstii. Ridică-te, frățior. Biserica toată îți este alături, ridică-te și luptă mai bine. Ai grijă de tine.

Hristos în mijlocul nostru.
Fecioraș, nu vreau să-ți tulbur pregătirile de însurătoare, dar te asigur din surse de primă mână că editura Deisis nu a tipărit niciodată cartea respectivă. Poate scrie oriunde ce ar scrie, sunt minciuni și falsuri penibile.
Poate că nu aveai de unde să afli chestia asta, însă presimt că preferi să crezi o păcăleală editorială, decât ceea ce-ți spun eu.

Catalogul cu tot toate tipăriturile editurii Deisis o găsești în link-ul de mai jos:

http://edituradeisis.ro/opencart/ind...tegory&path=36

Last edited by Mihailc; 17.02.2016 at 17:53:17.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 18:25:07
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Mulțumesc de gândul de însurătoare, dar nu mă căsătoresc. Cel puțin nu încă, sau poate niciodată.

Revin.

Frățior... și pe cartea în sine, fizică, scrie editura Deisis.

Iar catalogul ce mi-ai dat, sunt cărțile disponibile actualmente, nu cele din 1994, nu cele tipărite în urmă, cu tiraj epuizat, sau așa.

Am căutat altă imagine, se vede mic, dar se vede, editura Deisis:

Crede-mă că nu te mint, a fost tipărită de Deisis, la Sibiu.
Nu știu de ce te agiți așa, în jurul unui lucru atât de mic. Îți pierzi pacea și liniștirea, și-așa puține, adunate.

Bucurii.

Biblia
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 18:44:16
Senior Member

Implicit

Igore, editura Deisis nu a tipărit cartea asta, înțelegi?! Poți să-mi pui nu una, ci zece poze cu pagini unde scrie "Deisis", tot fals rămâne. Știu foarte bine cine a înființat editura, orientarea editorială și titlurile apărute până în prezent.

Cine a scos cartea aia a folosit în mod viclean numele editurii și prestigiul ei (încă firav totuși în 1994).

Asta are importanță foarte mare, întrucât tu propui ca sursă de documentare tipăritura unor escroci.

Dacă vrei să pricepi, pricepe, dacă nu ține-o pe-a ta, n-ar fi prima dată când perseverezi cu încăpățânare pe drumuri înfundate și convingeri aberante.

PS - În catalogul de pe site-ul editurii sunt prezentate toate cărțile apărute la ei, inclusiv titluri din 1994 cum sunt Vladimir Soloviov - Fundamentele spirituale ale vieții sau Sfântul Teodor Studitul - Tratate contra iconomahilor.

Last edited by Mihailc; 17.02.2016 at 18:49:12.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 18:55:11
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Ciprian Vezi mesajul
Am citit toate aspectele credintei catolice pe care le trateaza aici dl. Daniel. Nici una din ele nu este adevarata.
E imposibil sa nu fie niciuna adevarata, doar stim ca au dogma Filioque sau purgatoriul, etc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana mihailt Biserica Ortodoxa Romana 54 05.03.2014 21:17:15
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică Decebal Biserica Romano-Catolica 1 18.08.2012 14:36:50
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
Imperiul Romano-Bulgar sovidiu Generalitati 3 13.12.2006 15:14:03