Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2012, 14:09:27
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Si apropos`... atentie! nu lua numele Domnului in desert. Hristos este Unul, Fiul lui Dumnezeu Cel PreaInalt.
Apropo, tu ne predici despre "să nu luam numele Domnului în deșert", dar dacă citești titlul topicului vezi tu ești cel care a căzut în ceea ce recomanzi. Penibil, dai în penibil ucenice.

Last edited by ovidiu b.; 28.05.2012 at 14:25:56.
Vechi 28.05.2012, 19:20:31
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
În ‘48 când a fost revenirea (greco-catolicilor la ortodoxie)
Deci desfiintarea bisericii greco-catolice de catre comunisti se numeste acum nevinovat "revenire"?
Vechi 28.05.2012, 23:36:30
Adriana Cluj
Guest

Implicit

ERETICUL ARIE – BIRUIT LA NICEEA, DAR BIRUITOR ASTAZI?

""Cuviosul Iustin Popovici:

Arianismul nu a fost inmormantat inca; astazi el este mai la moda si mai raspandit decat oricand. E raspandit ca un adevarat suflet in trupul Europei contemporane.
Daca priviti la cultura Europei, in adancul ei veti gasi ascuns arianismul: toate se rezuma aici la om si numai la om, si chiar Dumnezeul-om Hristos a fost redus la cadrele unui om. Cu plamada arianismului s-a plamadit si filozofia Europei, stiinta ei si civilizatia ei si, in parte, si religia ei.Pretutindeni si in chip sistematic Hristos este pogorat la starea de simplu om; Dumnezeul-om este dezbracat continuu de ceea ce este in realitate; opera lui Arie se savarseste in mod continuu""
.....
""De unde atata arianism astazi? De acolo ca omul a devenit astazi masura tuturor lucrurilor, masura tuturor fiintelor si lucrurilor vazute si nevazute. Masurand dupa sine insusi toate, omul european respinge tot ceea ce este mai larg decat omul, mai mare decat omul, mai infinit decat omul.""
restul aici: http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...decat-oricand/
Vechi 29.05.2012, 08:02:12
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FlaviusM Vezi mesajul
Deci desfiintarea bisericii greco-catolice de catre comunisti se numeste acum nevinovat "revenire"?
nu, a fost o unire intre ortodocsi si greco-catolici dupa recuperearea Transilvaniei. citeste mai multe despre istoria bisericii ortodoxe din Transilvania, mai exact despre unitatie.
Vechi 29.05.2012, 15:31:13
mihaila_alin
Guest

Implicit si minciuna-i vorba.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Unul este Hristos, dar voi aveti pe altul decat Cel care Il stim noi.
Chiar daca ii spuneti la fel.
aline spune-i ucenicului direct:ma este vorba de hristosul vazduhului,sa nu o mai lungiti prea tare.de aceia sunt doi hristosi nu unul. in vremurile din urma spune scriptura ca vor venii hristosi mincinosi.........cine stie?..poate sunt mai multi,insa unul singur este Fiul lui Dumnezeu celui viu.A Lui sa fie lauda in veci.AMIN.

SCUZE M-AM TREZIT VORBIND CU MINE.

Last edited by mihaila_alin; 29.05.2012 at 16:41:37.
Vechi 29.05.2012, 15:35:51
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Măi ucenice, voi sectarii aveți nevoie de un prooroc, cum ar fi proorocul Ilie, care i-a redus la tăcere pe slujitorii cei mincinoși ai lui Baal (sectarii de astăzi). Și nu știu de ce, cred că și atunci mulți dintre voi, în mintea voastră strâmbă, tot ați găsi explicații care să vă dea dreptate.
nu pot pentru ca sa spun decit:ai dreptate frate,ce ai zis apare ca o filozofie deja.omul potrivit la locul potrivit si in momentul potrivit.un raspuns de 5 stele.
Vechi 29.05.2012, 15:52:06
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
aline spune-i ucenicului direct...
Ce ar fi ca tu personal sa vii inaintea Domnului Iisus Hristos si sa ii spui despre mine?

Daca ai ceva de marturisit, sari putin peste duhovnic si vino singur inaintea Aceluia caruia eu personal dau socoteala.

Ia seama, eu socotesc ironia o atitudine necuviincioasa pentru un crestin, astfel ca ceea ce iti spun acum, spun sincer, din inima.

"Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit." (Iac.5:16)
Vechi 29.05.2012, 17:29:47
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Ce ar fi ca tu personal sa vii inaintea Domnului Iisus Hristos si sa ii spui despre mine?

Daca ai ceva de marturisit, sari putin peste duhovnic si vino singur inaintea Aceluia caruia eu personal dau socoteala.

Ia seama, eu socotesc ironia o atitudine necuviincioasa pentru un crestin, astfel ca ceea ce iti spun acum, spun sincer, din inima.

"Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit." (Iac.5:16)
draga ce as putea spune despre tine Domnului Hristos?. iti spun tie:te-ai strecurat printr-e ortodocsii, ce vor sa ramina pina la capat, asa precum spune:credinta si botezul lor.si poate uneori, devii, o piatra de poticnire, pentru cei ce nu sunt intemeiati in credinta dreptmaritorilor crestini.
din voia duhovnicului nu vreau sa ies,insa, se intimpla, doar atunci cind ispita ma biruieste,si cunosc nenumarate cazuri.eu nu te-am judecat[are cine]daca asa ai impresia.poate ti-am creat impresia unei ironii.daca vrei sa iti mai descretesti putin fruntea, si sa te bucuri de un nou inceput de saptamina,te invit cu respect,pe un forum de sectari,unde vei vedea doar lucruri placute ochiului tau,si vor ajunge direct la inima ta.aici se dezbat cu totul alte probleme,ce ii privesc doar pe fratii ortodocsi.sti problema aceia cu cele doua sfere ce se ciocnesc si se resping? cam asa stau lucrurile intre ortodocsi,si sectari.aici nu iti gasesti linistea si aleanul, cauza:te bagi unde nu iti e treaba,nu iti spun cu rautate, dar iti spun direct sa nu dam curs interpretarilor inutile.in rest Mila Domnului.
Vechi 29.05.2012, 17:58:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
cam asa stau lucrurile intre ortodocsi,si sectari.

http://ortodoxia.md/despre-martorii-...am-cu-sectarii
Vechi 29.05.2012, 19:27:08
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
nu, a fost o unire intre ortodocsi si greco-catolici dupa recuperearea Transilvaniei. citeste mai multe despre istoria bisericii ortodoxe din Transilvania, mai exact despre unitatie.
Deci evenimentele din 1948 au constituit o uniune liber consimtita?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11